X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to, że kreseczki są co raz jaśniejsze...jeden test pokazał dziś tylko negatywa, drugi bledszą kreseczkę niż wieczorem....

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu daj sobie czas
    @ nie ma kreseczki blade ale są
    Musi być dobrze:*

ewwiel lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka super ! Dawaj fotke my tu popatrzyć chcemy :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu trzymam kciuki bardzo mocno pozdrawiam wszystkie mamusie i te testujące też

• JoJo86 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie! :*

uwo943r8xa2yg4kz.png

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Magdalenka super ! Dawaj fotke my tu popatrzyć chcemy :-)

agatka właśnie nie ma na co payrzeć. One są tak blade, że aparat nie uchwyci. Jestem w pracy, ale nie funkcjonuje :( jutro jeszcze jeden sik. Przeraził mnie ten jeden negatywny test. wiecie co, myślę, że to ciąża biochemiczna :(
    Ania jesteś tu? Możesz się wypowiedzieć?

• JoJo86 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jak ja miałam bichemiczną to miałam cień cienia taki, którego mój mąż nie widział tylko na jednym teście, a chyba z 4 były negatywne. Ty miałaś kilka tych kreseczek widocznych więc naprawdę może coś jeszcze z tego być. Ile to się czyta, że niektórym kobietkom wychodziły testy pozytywne dopiero kilka dni po spodziewanej @. Nie chcę Cię też nakręcać, wiem dobrze co przechodzisz :( nie pozostaje nic innego jak tylko poczekać...

uwo943r8xa2yg4kz.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka moje pierwsze testy były tak jasne że ja ledwie widziałam kreske. Dopiero 3 test i kreska troche ciemniejsza się zrobiła hak pozadnie wysechł. Musisz poczekać do jutra i myśleć pozytywnie bo to jest teraz bardzo ważne. Trzymam kciuki kochana za Ciebie

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, dzień dobry dziewczynki!
    I mnie były bladziochy nie ciemnialy przez 2-3 dni (robislam cała masa różnych testów) były takie same (w 1 przypadku miałam ze ciemnialy) a później stawały się bledsze aż całkiem znikły (aparat mi te bladziochy normalnie był w stanie uchwycić)

Poczekaj do jutra, a który masz dc? Termin @ juz minął?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:49

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dziś 31dc, myślę, że owulacja była ok 12dc. Poczekam cierpliwie do jutra. Boje się jak cholera...:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    Ania dziś 31dc, myślę, że owulacja była ok 12dc. Poczekam cierpliwie do jutra. Boje się jak cholera...:(
    a np dzień przed terminem @ albo w dzień terminu robiłaś test ? czy dopiero wczoraj?bo niestety ale mogłas uchwycic spadanie hcg , chyba ze w terminie @ nic nie wyszło tylko dopiero wczoraj to nadzieja jest:)

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W terminie @ wieczorem zaczęły wychodzić bladziochy. Wczoraj też tak samo blade, a dzisiaj z jednej firmy bladszy niż wczoraj a z drugiej nic nie wychwycił...
    muszę się uspokić, bo ciągle chce mi się płakać. Jutro rano dam Wam znać co wyszło.

• szpilka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenko u mnie przy biochemicznej tez testy jaśniały, ale nie robilam codziennie a co 2 dni i była róznica, ale pamiętaj, że nic nie jest jeszcze przesądzone, na to ile na tak wczesnym etapie znajdzie sie hormonu ciazowego w moczu duzy wplyw ma to jak duzo piłas i jak czesto robilas siku

wiem że rada z dupy, ale postaraj sie podejsc do tego spokojnie (wiem że cieżko) bo jak dzidzia ma sie dobrze to nerwy bardziej jej szkodzą

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka_ka wrote:
    Jestem i już melduję :* siknęłam na dwa różne testy i na dwóch są cienie cieni. Te kreski są tak jasne, że aparat ich nie uchwyci. Testy o czułości 20 i 25. Rano powtórka. Trzymajcie kciuki proszę :* i dziękuję za wszystko :* dziś już 30dc i trochę się martwię, że kreseczki są takimi widmami...

Matko...kochana, ogromnie mocno trzymam kciuki :* :* :* :*

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • under_the_snow Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, kup testy roznych firm, mi pink test dal bladziutka, pre-test cieniutka, a kilka, ktore mialam z allegro do tej pory nic nie wykazuje, a dzieki Bogu I trymestr dobiega konca

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

• aja Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka, spokojnie, choć wyobrażam sobie jak ci teraz ciężko o spokój. 3mam kciuki :)

20110827560113.png
    Lola 24.08.2016 <3
    Aniołek [*] 6tc
    Dawid 14.08.2019 [*] 21tc
    Hubert 06.04.2022
    Łucja 07.03.2024
    "Nie powitałeś życia płaczem,
    Nie pożegnałeś go w śpiewie.
    Byłeś i jesteś Aniołkiem,
    Który o śmierci swej nie wie."

Wysłany: 21 lutego 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnobylki moje Kochane :* dziś na teście zobaczyłam dwie wyraźne aczkolwiek nietłuste kreski. Testy zmieniłam na lepszą firmę i mam nadzieję, że fasolka zostanie z nami na 9 pięknych miesięcy i mimo tych bladziochów wcześniejszych wszystko jest dobrze. tak więc dzisiaj oficjalnie postawiłam sobie plusika na wykresie :)dzisiejszy test był najwyraźniejszym do tej pory, więc chce być dobrej myśli :*

Dziękuję Wam za wszystko :*:*

under_the_snow, agatka196, gosia86, szpilka, JoJo86, Lenka@, Maandragora, olimama, ewelina27, Ania1986, aja, rah, magda.o lubią tę wiadomość

• under_the_snow Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nam sie fasolki posypaly :))) gratulacje!!!

magdalenka_ka, ewelina27, magda.o lubią tę wiadomość

matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
    Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
    syy2cwa15lizurwm.png

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    under_the_snow wrote:
    Ale nam sie fasolki posypaly :))) gratulacje!!!

under cieszę się jak głupia :D i w tym cyklu nie zrobiłam nic specjalnego. Oprócz kwasu foliowego nic nie brałam. Ale pamiętacie motyw z różową świeczką ;) kto jeszcze nie ma niech kupuje i odpala hehe. Aaaa i seksik był tylko co drugi dzień :)

JoJo86, magda.o lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia gratuluję Ci ogromnie :* i życzę spokojnej ciąży:*

magdalenka_ka, magda.o lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ