Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Magdalenka super ! Dawaj fotke my tu popatrzyć chcemy
agatka właśnie nie ma na co payrzeć. One są tak blade, że aparat nie uchwyci. Jestem w pracy, ale nie funkcjonuje jutro jeszcze jeden sik. Przeraził mnie ten jeden negatywny test. wiecie co, myślę, że to ciąża biochemiczna
Ania jesteś tu? Możesz się wypowiedzieć?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magda jak ja miałam bichemiczną to miałam cień cienia taki, którego mój mąż nie widział tylko na jednym teście, a chyba z 4 były negatywne. Ty miałaś kilka tych kreseczek widocznych więc naprawdę może coś jeszcze z tego być. Ile to się czyta, że niektórym kobietkom wychodziły testy pozytywne dopiero kilka dni po spodziewanej @. Nie chcę Cię też nakręcać, wiem dobrze co przechodzisz nie pozostaje nic innego jak tylko poczekać...
-
Magdalenka moje pierwsze testy były tak jasne że ja ledwie widziałam kreske. Dopiero 3 test i kreska troche ciemniejsza się zrobiła hak pozadnie wysechł. Musisz poczekać do jutra i myśleć pozytywnie bo to jest teraz bardzo ważne. Trzymam kciuki kochana za Ciebie
-
nick nieaktualnyJestem, dzień dobry dziewczynki!
I mnie były bladziochy nie ciemnialy przez 2-3 dni (robislam cała masa różnych testów) były takie same (w 1 przypadku miałam ze ciemnialy) a później stawały się bledsze aż całkiem znikły (aparat mi te bladziochy normalnie był w stanie uchwycić)
Poczekaj do jutra, a który masz dc? Termin @ juz minął?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:49
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:Ania dziś 31dc, myślę, że owulacja była ok 12dc. Poczekam cierpliwie do jutra. Boje się jak cholera...
-
W terminie @ wieczorem zaczęły wychodzić bladziochy. Wczoraj też tak samo blade, a dzisiaj z jednej firmy bladszy niż wczoraj a z drugiej nic nie wychwycił...
muszę się uspokić, bo ciągle chce mi się płakać. Jutro rano dam Wam znać co wyszło.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magdalenko u mnie przy biochemicznej tez testy jaśniały, ale nie robilam codziennie a co 2 dni i była róznica, ale pamiętaj, że nic nie jest jeszcze przesądzone, na to ile na tak wczesnym etapie znajdzie sie hormonu ciazowego w moczu duzy wplyw ma to jak duzo piłas i jak czesto robilas siku
wiem że rada z dupy, ale postaraj sie podejsc do tego spokojnie (wiem że cieżko) bo jak dzidzia ma sie dobrze to nerwy bardziej jej szkodzą
-
magdalenka_ka wrote:Jestem i już melduję :* siknęłam na dwa różne testy i na dwóch są cienie cieni. Te kreski są tak jasne, że aparat ich nie uchwyci. Testy o czułości 20 i 25. Rano powtórka. Trzymajcie kciuki proszę :* i dziękuję za wszystko :* dziś już 30dc i trochę się martwię, że kreseczki są takimi widmami...
Matko...kochana, ogromnie mocno trzymam kciuki :* :* :* :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Madzia, kup testy roznych firm, mi pink test dal bladziutka, pre-test cieniutka, a kilka, ktore mialam z allegro do tej pory nic nie wykazuje, a dzieki Bogu I trymestr dobiega koncamatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Magdalenka, spokojnie, choć wyobrażam sobie jak ci teraz ciężko o spokój. 3mam kciuki
-
Czarnobylki moje Kochane :* dziś na teście zobaczyłam dwie wyraźne aczkolwiek nietłuste kreski. Testy zmieniłam na lepszą firmę i mam nadzieję, że fasolka zostanie z nami na 9 pięknych miesięcy i mimo tych bladziochów wcześniejszych wszystko jest dobrze. tak więc dzisiaj oficjalnie postawiłam sobie plusika na wykresie :)dzisiejszy test był najwyraźniejszym do tej pory, więc chce być dobrej myśli :*
Dziękuję Wam za wszystko :*:*under_the_snow, agatka196, gosia86, szpilka, JoJo86, Lenka@, Maandragora, olimama, ewelina27, Ania1986, aja, rah, magda.o lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
under_the_snow wrote:Ale nam sie fasolki posypaly )) gratulacje!!!
under cieszę się jak głupia i w tym cyklu nie zrobiłam nic specjalnego. Oprócz kwasu foliowego nic nie brałam. Ale pamiętacie motyw z różową świeczką kto jeszcze nie ma niech kupuje i odpala hehe. Aaaa i seksik był tylko co drugi dzień
JoJo86, magda.o lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]