Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia nie stresuj dziewczyn
Czekamy na wieści. Ja tez cały czas zaglądam jak nie tu to na majówki i czekam z niecierpliwością.
My dziś poprosimy o kciuki bo za 2h mamy połowów.gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
Gosiu u mnie wszystko śmiga bez problemu.
Magdalenka to pechowy week:/ u nas nie było zle. W piatek do południa padało, ale sie rozpogodziło. Sobota/niedziela świeciło slonce cały czas i nawet ciepł było. -
Madzia zazdroszczę tych rolek ja to teraz prędko na rolkach nie pośmigam na rowerze też nie ale mam zamiar chodzić na długie spacer
Agatko łożysko podniosło sie chyba około 27-29 tygodnia
Ale trochę dziwnie to napisane na wypisie że wysoko i przodujące to tak jakby jedno wykluczało drugie
Daj znać po usg -
Jestem juz po połówkowym.
Oliwia jest dale Oliwia
Wszystkie narządy prawidłowo rozwinięte. Waży całe 378g. Buźka bez rozszczepow, ułożona główkowo . Łożysko na przedniej ścianie.
Gosiu jutro mam wizytę u gina to dokładnie dopytam o to łożysko bo dziś byłam na NFZ i miał spory poślizg.
Ale w szpitalu tym razem przyjmowała mnie lekarka "świeża" i na starym sprzęcie mi robiła USG.
Oliwia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b26ca8391975.jpgOla_Ola, gosia86, aja, under_the_snow, Ania1986, szpilka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:05.05.15:)
-
Ja jestem po kolejnej wizycie, niestety dostałyśmy antybiotyk dowcipnie, bo lekarka podejrzewa jakąś infekcję. Trudno, lepiej ją szybciej zaleczyć niż czekać do porodu
Ja od paru dni cierpię na ból mięśnia... pupy! Masakra w ogóle, nie wiem czy to przez zmienianie butów od płaskich po obcasy, czy jakaś rwa kulszowa. W każdym razie chodzę jak kaczka.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Underground mi plecy doskwiera. Wiec wiem jak to boli.
A infekcja się nie przejmuj. Lepiej wziąć leki niż by miało się coś więcej zrobić. Ja juz 3x złapałem grzybki i ani nic nie piekło ani nie siedziało.
Zaraz ruszam na wizytę i ciekawe co mi z cytologii wyszło.
Gosia hak tam samopoczucie?