Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu, gratulacje dla Ciebie i Tatusia Niech Polusia rośnie zdrowo czekamy na zdjęcie
gosia86 lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj wychodzimy do domku trochę się boję jak zająć się samemu takim małym człowiekiem ale dużo robi się intuicyjnie
Oficjalnie zwalniam miejsce ciężarnej czarnobylki ale jednocześnie robię sobie rezerwację na kolejna ciążę na wrzesień 2016 bo umowilam sie już z super doktorkiem na poródmałaMyszka, rah, under_the_snow, an28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Za tydzień mam mieć HSG i podchodzimy jeszcze w tym cyklu do trzeciej i ostatniej inseminacji, a potem przerwa. Nie wiem czy urlop dostanę, bo jestem w konflikcie z bosem z racji źle naliczonego urlopu. Upomniałam się o swoje, to się dowiedziałam...
-
Under, najprawdopodobniej dziś wróci z nami do domku, bo nie ma już śladu po zapaleniu płuc, katarek ustąpił i jest jak nówka nieśmigany
A co u Ciebie? Jak się czujecie?
Aja, oby ta inseminacja zakończyła się pełnym sukcesem!!!under_the_snow, gosia86, aja lubią tę wiadomość
-
Ooo, to super, ze juz wracacie!
U nss ok, przeszla mi ta rwa kulszowa i czuje sie ok. Chociaz ciagle bym spala skonczylam antybiotyki, zobaczymy czy cos wyjdzie na biocenozie za tydzien.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Js dzisiaj pojechalam porozgladac sie za wozkami o szlag trafil moja obietnice, z3 nie wydam na wozek wiecej niz 2500 tys. Spodobal mi sie Mima Xari w bieli. Jest dosc lekki, a dla mnie ma to ogromne znaczenie, bo nie mamy windy w bloku. Poza tym cudny designersko.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.