Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
VINCA sto lat to po pierwsze
gratulacje to po drugie
w zeszłym roku tez sie udalo w miesiac urodzin
15 dpo mialam bete 220
Agatka łożysko na przedniej scianie a łożysko przodujace to dwie rzeczy
przodujace jest tuz przy szyjce lub ja zakrywa i moze byc na przedniej scianie ale nie tylko i jest wskazaniem do cesarki, ale moze sie podniesc (oddalic o szyjki) i wtedy porod sn jest mozliwy
a łożysko na przedniej scianie jest w normie tylko mniej typowe niz na tylnej, mozesz przez to slabiej/pozniej czuc ruchy (tez takie mialam)vincaminor, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Ja na poczatku stycznia zażartowałam, ze chce na urodziny bobasa, a moj powiedział "nie ma sprawy, dla ciebie wszystko" ;pvincaminor lubi tę wiadomość
-
Vinca ogromne gratulacje :*
U nas było tak samo że chciałam "prezent" na urodziny i prawie się udało ale test wyszedł dwa dni po urodzinach bo ten w dniu urodzin byl 9 dpo i druga kreseczka wyszla po czasie dopiero wiec nie traktowalam jej poważnie
Była szansa żeby Polusia była też prezentem dla Tatusia na urodziny ale nie chciała wyskoczyć 27.04
Ale za to Pola ma urodziny 7.05 babcia Poli 8 a ciocia 9 i chrzestna 10 więc mamy maraton imprez
Ja miałam betę 11 dpo 59,6Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:54
vincaminor, rah lubią tę wiadomość
-
Vinca, myślę podobnie jak Agatka, że to może bliźniaki Kochana w dniu urodzin życzę Ci przede wszystkim spokojnej i szczęśliwej ciąży oraz dużo radości i wszystkiego dobrego :*
-
Witajcie Dziewczyny!
Przede wszystkim chciałam pogratulować wszystkim przyszłym Mamusiom i!
Podczytuję Was od dawna, ale dopiero dwa dni temu podjęliśmy z mężem decyzję o staraniach. Mąż od 2 dni rzuca palenie, ja zaczęłam brać kwas foliowy i pewnie czeka mnie wizyta u endokrynologa (tsh 3,5).Jeszcze bardzo dziwnie czuję się myśląc o sobie jako o kobiecie "starającej" się, ale myślę, że z Wami przywyknę do tego szybko
Miłego wieczorka!
rah, vincaminor lubią tę wiadomość
-
O kuźwa, ja tu wchodzę odkurzyć wątek bo znalazłam wolną minutę między pieluchą i butelką, a tu taki news
Vincaminor, szok! Ogromne gratulacje!!! Pochwal się jeszcze wynikami powtórzonej bety i zamień się w leżącą i pachnącą księżniczkę na najbliższe 9 miesięcy
A ja pochwalę się Naszą Kluchą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/172af553cc00.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5902914d6d82.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0b5304f1dd6.jpgrah, ewelina27, agatka196, aja, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
Dzięki
Jutro powtórna beta a ja dzisiaj cały dzień nawijam mojemu pasażerowi, żeby się mocno trzymał mamusi.
Z tym leżeniem to zdaję się na mojego lekarza - jeśli zaleci już teraz zrobić stop pracy to zrobię, jeśli nie to popracuję tak długo jak dam radę. Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że sama sobie jestem szefem i nie pracuję "od do", więc po prostu ograniczę tempo i w szkole będę na siebie bardziej uważać, nie będę nosić kwiatów w wiadrach itp.
Śliczny Karolekgrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*