Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUda nam się na pewno ogłaszam ze wieczór wyborczy czarnobylskich staraczek wygrały Aja Magdalenka Ania Kati i Ewelina . Nagrodą jest brzuszek okrągły a pod sercem malutkie bijące serduszko a nawet 2
aja, gosia86, Ania1986, vincaminor, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny poprosze o mocne kciuki. Właśnie wróciliśmy z długiego weekendu i miałam bardzo ciěżki lot - mega turbulencje i mnóstwo strachu i nerwów....nie w tym problem - właśnie zatestowałam i jest druga krecha! I tak się boję, że sytuacja się powtórzy wieczorem wrzuce teścior przypominam, że na bete nie mam szans...buziaki :*
under_the_snow, ewelina27, aja, vincaminor, gosia86, Eklerka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magdalenka, trzymam kciuki!!!
A my zamowilismy wozek, jednak mima xari, tylko musimy czekac na nia 2 miesiace, bo wybralismy nietypowy wariant kolorystyczny troche. Ale to mi nie przeszkadza, grunt, zeby do wrzesnia bylgosia86 lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdalenka_ka wrote:Dziewczyny poprosze o mocne kciuki. Właśnie wróciliśmy z długiego weekendu i miałam bardzo ciěżki lot - mega turbulencje i mnóstwo strachu i nerwów....nie w tym problem - właśnie zatestowałam i jest druga krecha! I tak się boję, że sytuacja się powtórzy wieczorem wrzuce teścior przypominam, że na bete nie mam szans...buziaki :*grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Oj sama nie wiem dziewczyny co u mnie. Drugi miesiac nie sprawdzam temperatury. Teraz czekam na testowanie. Ale nie wiem kiedy. Dzis 23 dc ale ostatnio 30 dostalam plamienia wiec nie wiem. Jeszcze w sob na 4 dni przyjezdzaja znajomi a dziewczyna w ciazy 4 mies. Juz widze swoj humor jak okresu dostane. No wiec nie wiem. Ostatnio coraz mniej sie nakrecam. Wiem ze musze isc do gina i na badanie nasienia wyslac meza ale nie wiem czy teraz bo czeka nas 2 mies stresu z remontem mieszkania. Wiec chyba sie bede ogarniac w sierpniu z tym. A teraz moze przez ten stres bede mniej myslec i sie uda. Oj mogloby sie tym razem udac i byl by spokoj
-
Nie wiem czy można, ale wklejam link.
https://www.facebook.com/nadzieja.na.nowe.zycie/photos/pb.563937093748410.-2207520000.1432669454./593429877465798/?type=1&theaterewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny