Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam ten sam co Rah i nie narzekałam, ale mierzyłam temperaturę w tyłku
Zaglądałabym częściej, ale mamy albo kolki, albo skok rozwojowy i Mały nie schodzi z rąkWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 08:19
rah, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wita Was rocznik Czarnobyla...staramy się już 2 lata i nic...;(
-
Eklerka wrote:Vinca, jakieś nowe objawy? Może dziwnie to zabrzmi, ale jaram się tą Twoją ciążą
Na razie to w sumie cały czas to samo - brzuch momentami trochę muli, jestem masakrycznie wyczulona na zapachy (do tego stopnia, że dwa dni temu uciekałam na osiedlu przed panem koszącym trawę a zawsze lubiłam zapach po koszeniu), ciągle głodna i szybko robię się senna - przedwczoraj jak szłam spać to jeszcze było jasno, na mnie, nocnego marka, to zdecydowanie jest objaw.
Byle do poniedziałku i do wizyty - nie ukrywam, że są momenty, że łapie mnie stres...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 08:48
gosia86 lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Vinca, koniecznie napisz jak tam wizyta Zapach po koszeniu trawy... W poniedziałek stałam godzinę na balkonie żeby się nachapać tą wonią, bo akurat kosili
Under, nie da się ukryć, test obciążenia glukozą nie należy do najprzyjemniejszych... Mnie dodatkowo to uprzykrzyli wbijając mi igły 13 razy, bo "krew nie leci" -
Vinca ja w pierwsze ciąży miałam takie spanie że zasnęłam w trakcie gotowania obiadu i spaliłam ulubiony garnek
Potwierdzam ogólną opinie że najlepszy jest II trymestr bo w III czuje się już ociezalei znowuż dopada senność
Under jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 11:25
Maandragora, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVinca gratuluję i współczuję z tymi zapachami..wiem jakie to może być uciążliwe ale jak wszystko w życiu to tylko etap
under trzymam kciuki za wyniki żebyś nie musiała powtarzać
gosia eklerka jak dzieciaczki? Hanutek wczoraj założyła swoje śpiochy z rozmiaru 0-0m, stópki miała na wysokości bioder..boszz kiedy ona tak urosła..
Hej migotka, robiłaś już jakieś badania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 11:43
-
Jakbym musiala to powtarzac, to chyba bym sie pochlastala cztery razy zaslablam, polozna byla przerazona juz mna. Dobrze, ze M po mnie wpadl. Przeprosilam sie nawet z mcdonaldem. A reke mam jak rasowa cpunka. Boje sie tych wynikow straszniematko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
nick nieaktualny
-
Under, mnie tak dźgały igłą przy tym badaniu, że miałam krwiak na krwiaku a 3 dni później brałam ślub i musiałam całe przedramię smarować kryjącym podkładem żeby nie było widać "śliwek"
Mandragora, daje w kość, bo chyba jesteśmy na etapie skoku rozwojowego, mógłby wisieć na rękach cały dzień, a jak tylko poczuje, że jest odkładany do łóżeczka... ryk! Tak się darł, że nabawił się przepukliny pępkowej
Zdjęcie z dziś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9c58a7cc1d4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fa0e784f7bb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 12:48
-
Eklerko ja pamietam cie na poczatku forum jak mówiłas ze tylko obserwujesz a teraz nie moge sie napatrzerc na twojego Bąbla;-)uroczy
Eklerka lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito