Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już liczyłam na kalkulatorku. )) Jutro Teściowie się dowiedzą, żeby sprawiedliwie było, bo Rodzice wiedzą - Mamie się wygadałam w panice w dzień testu sikanego i powiedziała, że w takim razie muszę też Tacie powiedzieć, bo ona nie wytrzymagrudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Tez chciałam dluzej ale juz ciezko było, tym bardziej ze złe sie czułam a z tata pracuje w jednym budynku, pomimo ze w zupełnie rożnych firmach. Poprzednio powiedziałam wszystkim od razu i gorzko żałowałam miesiecy tłumaczeń gdzie to dziecko.
-
Tylko chyba lekko mi zwariowała tarczyca - TSH mam co prawda 1,17, ale to najniższy wynik jaki w życiu miałam (do tej pory koło 2,0 oscylowało) i trochę rozjechane FT3 i FT4. We wtorek idę do endokrynologa, bo kazała mi pani doktor koniecznie przyjść jeśli zaciążę.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Ja zaszłam z TSH 2,3, a w ciąży wahało się między 1,3 a 1,7, ale nie miałam zalecenia żeby choćby się u endokrynologa pokazać
Vinca, Ty nie szalej. Siedź na tyłku jak Bozia przykazała Masz chyba jedyną okazję w życiu żeby leżeć, obijać się i to w dodatku bezkarnie Wierz mi, po porodzie życie zmienia się o 180 stopni Ja już miałam kilka momentów kiedy to tęskniłam za błogim okresem gdy przede mną dyndał wielki brzuszek Mimo zgagi, opuchlizny i bólu kręgosłupa... przynajmniej nie wstawałam w nocy co 10 minut Korzystaj
My powiedzieliśmy moim rodzicom w 10 tygodniu, a teściuchy dowiedziały się duuużo później, bo mąż obawiał się ich reakcji -
O TSH się nie martwię, jedynie lekko mnie niepokoi to FT4, ale na wtorek mam konsultację u pani endokrynolog, więc pewnie dostanę leki i tyle.
Zobaczę jak się będę czuła i co powie mój pan doktor - jak się da to popracuję ile będę mogła, chciałabym moich kursantów doprowadzić do egzaminu zawodowego no i trochę bukietów ślubnych skręcić w tym roku. Ale jak będzie przykazanie "leżeć i pachnieć" to będę leżeć i będę pachnieć. Jak na razie to po prostu nie będę chyba brała zleceń na kompleksowe dekoracje ślubne.
...bo poważnie, odkąd się dowiedziałam to czuję się rewelacyjnie, tak optymistycznie jak już dawno nie W sumie tylko leciutko brzuch mnie muli, czasem jak kichnę to przez chwilę mocniej ciągnie, do tego ciągle głodna jestem i strasznie uczulona na zapachy (perfumy w autobusach to masakra - aż się boję powąchać mojego ukochanego Angela Muglera, bo to jednak killer ). No i cycki dają o sobie znać.grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyHej kochane, zaglądam na stare śmieci a tu coraz mniej staraczek , ładnie sie ten rok zaczął dla czarnobylek
Aja ,Magdalenka,Ewelina jestescie tu jeszcze bo chyba my tylko tu staraczkowe zostałysmy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 16:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Hej kochane, zaglądam na stare śmieci a tu coraz mniej staraczek , ładnie sie ten rok zaczął dla czarnobylek
Aja ,Magdalenka,Ewelina jestescie tu jeszcze bo chyba my tylko tu staraczkowe zostałysmy co?
Hej,zaglądam do naszego wątku, choć się nie udzielam. Wróciłam na cały etat, choć na umowie nadal pół i po 9h przed kompem mam dość. Znów musi mi się organizm przestawić. Jak przeszłam na pół etatu, to przez 2 m-ce się przestawiałam i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. A teraz mam w drugą stronę.
Tak, prócz nas czterech jeszcze jest nasza Kati, ale wierzę, że i my doczekamy się w tym roku ciążowych brzuszków