Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maandragora wrote:a nie korzystasz z uslug poloznej srodowiskowej? one pobieraja krew w domu i zawoza na badania?
Ja chodze do luxmedu, w sumie mi wisi gdzie bym miala mdlec, tam bylam wsrod ludzi chociazmatko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Izik wrote:Eklerko ja pamietam cie na poczatku forum jak mówiłas ze tylko obserwujesz a teraz nie moge sie napatrzerc na twojego Bąbla;-)uroczy
Taaa, moje obserwacje trwały całe 7 miesięcy aż zobaczyłam w sierpniu 2 kreskigosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunder ja tez z tego nie korzystalam w sumie...cieszylam sie ,ze moge wyjsc do ludzi nawet na zwykle badania
eklerka bosze jaki on cudowny ciekawe jakiego skilla posiadzie po skoku trzeba przetrwac u nas skoki sa do tej pory a Hania ma juz 2,5. Czasami bym chciala zeby wystarczylo 'zwykle' noszenie na rekach :p -
Maandragora wrote:Vinca gratuluję i współczuję z tymi zapachami..wiem jakie to może być uciążliwe ale jak wszystko w życiu to tylko etap
Daj Boże tylko żeby wszystko było w porządku...gosia86, szpilka, under_the_snow, agatka196, aja, Maandragora, Eklerka lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Izik co u Ciebie? Kupę czasu Cię tu nie było
Maandragora moja Polusia to kochane dziecko, mieliśmy trochę problemów brzuszkowych w tym tygodniu ale odkąd podaję jej kropelki na brzuszek jest ogromna poprawa
W nocy śpi nawet 5 godzin
A to moja królewna
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9da0422794b6.jpgagatka196, Marta29, aja, Maandragora, Eklerka, an28 lubią tę wiadomość
-
no mi sie udało zajsc w ciaze po walce dlugiej i kosztownej ale wrto było jedyna owulacja i jest;-)
Maandragora, vincaminor, gosia86, under_the_snow lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
nick nieaktualny
-
Hej migotka, robiłaś już jakieś badania?[/QUOTE]
Robiłam chyba wszystkie możliwe...2 tyg. temu po raz pierwszy dostałam zastrzyk z pregnylu...dzisiaj pojawił się okres...;( -
Witam się nieśmiało zaglądam i mocno Wam wszystkim kibicuję i boję się co kolwiek napisać, aby nie zapeszyć. Rozmawiałam ze swoim lekarzem i nadal mamy isc do tej kliniki nieplodnosci za 2,5 tyg. Moze tam nam zrobią usg.
Gosia Pola jest przesłodka!
Vincaminor trzymam mooocno kciuki za pierwszą wizytę.
Izik gratulację :*gosia86, Maandragora, vincaminor, ewelina27, Eklerka, agatka196, aja lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Magdalenka, kciukamy mocno.
Ja mam juz wynik obciazenia glukoza, na szczescie prawidlowy, wiec nie bede musiala przez to koszmarne badanie przechodzic kolejny raz.gosia86, Maandragora, vincaminor, Eklerka, aja, magdalenka_ka, agatka196 lubią tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Ja jestem po usg3d, ogolnie strata kasy w moim przypadku, bo mala jest odwrocona buzia do sciany macicy i jeszcze zaslaniala sie lapkami, wiec nic nie widac. Takze za 200zl potwierdzilam sobie tylko, ze to na pewno dziewczynka, No i ze jest zdrowa i ma dlugie nogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 16:29
Eklerka lubi tę wiadomość
matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
-
Cześć
Melduję się po wizycie, na USG widoczny jeden dzidziuś, tam gdzie być powinien. Pan doktor stwierdził, że trochę słaba rozdzielczość aparatury i chyba coś już tam pika, ale głowy za serduszko jeszcze dać nie może. 12.06 jestem umówiona na następną wizytę i oby wtedy już nie było wątpliwości.
Na razie mam zwiększyć dawkę luteiny tak "na zaś".magdalenka_ka, agatka196, gosia86, Maandragora, aja, Eklerka, rah, szpilka lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:Cześć
Melduję się po wizycie, na USG widoczny jeden dzidziuś, tam gdzie być powinien. Pan doktor stwierdził, że trochę słaba rozdzielczość aparatury i chyba coś już tam pika, ale głowy za serduszko jeszcze dać nie może. 12.06 jestem umówiona na następną wizytę i oby wtedy już nie było wątpliwości.
Na razie mam zwiększyć dawkę luteiny tak "na zaś".
Vinca cudne wiadomości!under_the_snow lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Vinca gratulacje :*
Magdalenka wiem co czujesz bo miałam tak samo.
Bałam się nawet zrobić zdjęcie brzucha dopóki nie usłyszałam serduszka dziecka, bałam się nawet jakoś przyzwyczaić do tego dziecka i trzymałam dystans byle tylko się nie zaangażować emocjonalnie tak jak za pierwszym razem
Tak naprawdę to nawet teraz czasem nie mogę uwierzyć w to że to jest nasze dziecko
Życzę Ci dużo spokoju przez najbliższe tygodnie:*