Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Tak się zastanawiałam nad tym endometrium, bo na ostatniej wizycie, a to było tuż po owulce miałam 6,5 mm. I to chyba za mało... Ale gin niczego takiego nie powiedział.
wg wielu opinii lekarzy minimalne endo do zagnieżdzenia to 6 mm. ale wiadomo, że im więcej tym lepiej ja też mam termometr microlife i jestem z niego zadowolona, poprzedni był za to beznadziejny ;p -
Podkarpackie to daleeeeeko ode mnie. U nas na weekend ma być 17 stopni ponoć
Jestem ciekawa jak w Czechach, bo tam planujemy wyskoczyć
Ewelina - ketonal? To nieźle musiało Cię rypać...
Misiu - no to moje, nawet jakby teraz było takie jak wtedy i nic nie urosło, to byłoby nawet ok. Choć wiadomo, że lepiej jak większe. Jem zatem orzechy i czasem wychylę kieliszek winka Mamy jeszcze z wesela
Ewik - dzięki za prognozę
Ja zniknęłam na chwilkę, bo musiałam się przygotować do pracy. Mamy zupełnie niekumatą praktykantkę i jutro ma mnie hospitować, muszę jej wszystko pokazać co i jak.ewelina27 lubi tę wiadomość
-
Id mi orzchy bardzo pomogly na endo. A najbardziej te duze brazylisjkie i wloskie. ja sie szykuje do owulki dopiero, o ile wogole bedzie ech ten czarnobyl, mam juz powolo dosc, choc zal mi teraz sie poddac gdzie widze ogromne postepy z miesiaca na miesiac...ale to tak dlugo juz trwa.
Ida, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Werka, nie poddawaj się! Tym bardziej jeśli sama widzisz postępy. To na pewno podnosi na duchu Super, bo wiele dziewczyn nie może się tym cieszyć.
Trwa to faktycznie długo... Ale na pewno będzie warto
Trzymam kciuki Kochana
Ja miałam migdały. Pogryzałam razem z rodzynkamiweronika86, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta na blogu nowe przepisy
Kotleciki jajeczne i canelloni ze szpinakiem i feta!!!!
Ktora chce to brać przepis i gotować dla Mężczyzny
buziaki :*:*:*_Ania_ lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!
Życzę miłego wiosennego dnia
Rudasek wrote:Dziewczęta na blogu nowe przepisy
Kotleciki jajeczne i canelloni ze szpinakiem i feta!!!!
Ktora chce to brać przepis i gotować dla Mężczyzny
buziaki :*:*:*
Rudasku, poproszę o link, brzmi zachęcająco -
_Ania_ wrote:Cześć Dziewczynki!
Życzę miłego wiosennego dnia
Rudasku, poproszę o link, brzmi zachęcająco
truskawkagotuje.blogspot.com
lub
https://www.facebook.com/truskawkagotuje
Zapraszam
-
_Ania_ wrote:Chyba nie, ale ja też jestem po UP
A co do bloga, to widzę, że bardzo trafiasz w moje gusta kulinarne. Jeśli lubisz, to do kremu z marchwi polecam dodać trochę curry - fajnie podkreśla smak.
Lubię..następnym razem dodam teraz dodałam papryczkę chili i tabasco był taki ostry posmaczek
Dziś krem z brokułów z łososiem
_Ania_ lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Lubię..następnym razem dodam teraz dodałam papryczkę chili i tabasco był taki ostry posmaczek
Dziś krem z brokułów z łososiem
Krem z brokułów miałam w ubiegłym tygodniu, ale bez łososia. Gotujesz go z łososiem czy dodajesz na koniec? Dzisiaj u nas dość tradycyjnie, bo mielone z pieczarkami, marchewka zasmażana i ryż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 11:28
Rudasek lubi tę wiadomość