Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gotuje bez....na koniec dodaje po 2-3 plasterki chyba ze mam w dzwonku to krusze, tak, żeby bylo coś na ząb
Kiedys w knajpie mi tak podaje i pasowało to rewelacyjnie
od tej pory tak robie
_Ania_ lubi tę wiadomość
-
Ale piękne słoneczko, aż mi się mordka cieszy
Dziewczyny mam pytanko. Widzę, że OF źle wyznaczył mi datę owulacji i drażni mnie widok tych przerywanych kresek na wykresie. Jak mogę sama ustawić na wykresie datę owulacji według objawów które u siebie zaobserwowałam i zgodnie z tym co pokazały testy owulacyjne? -
Eklerka wrote:Ale piękne słoneczko, aż mi się mordka cieszy
Dziewczyny mam pytanko. Widzę, że OF źle wyznaczył mi datę owulacji i drażni mnie widok tych przerywanych kresek na wykresie. Jak mogę sama ustawić na wykresie datę owulacji według objawów które u siebie zaobserwowałam i zgodnie z tym co pokazały testy owulacyjne?
Eklerko, klikasz sobie na wykresie ten dzień, w którym faktycznie miałaś owulację, pojawia Ci się ten prostokąt z obserwacjami i na dole masz: "Zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone" -> klikasz "zmień", potwierdzasz i gotoweEklerka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewuszki Widzę że przy gotowaniu niektóre są. Ja lubię nietuzinkową kuchnię, dlatego od dawna z mężem nie jemy ziemniaków ze schabowym Poza tym on nie może smażonego, więc wiele rzeczy odpada. Kupiliśmy parowar i teraz prawie garnków nie używamy
Dziś łosoś, kalafior i marcheweczka Wszystko na parze.
Polecam, bez tłuszczu, lekkie i zdrowe No i pyszne! Bardzo często jemy ryby i drób. Zrezygnowaliśmy z tłuszczu, smażonego i śmiecoiwego jedzenia. Więcej warzyw i owoców, choć ciągle wydaje mi się, że jemy jeszcze za mało. Ale takie jedzenie nie powoduje ciężkości, niestrawności czy złego samopoczucia. Wręcz przeciwnie
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
_Ania_ wrote:Eklerko, klikasz sobie na wykresie ten dzień, w którym faktycznie miałaś owulację, pojawia Ci się ten prostokąt z obserwacjami i na dole masz: "Zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone" -> klikasz "zmień", potwierdzasz i gotowe
-
Ja dziś mam 20 dc i już chciałabym żeby było dalej. Do terminu @ mam jeszcze 9-10 dni, więc dużo... Tak sobie obliczyłam, że dziś mogę być w 2-4 dpo. Jestem ciekawa jak to będzie.
Miałam nic nie zaznaczać, nie obliczać. Nie wiem czemu to zrobiłam. Niepotrzebnie.ewelina27 lubi tę wiadomość
-
ja ostatnio wzbogaciłam się o grilla elektrycznego - dla mieszkających w bloku super sprawa :-)Robiliśmy już kilka potraw i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Teraz przymierzam się do zakupu robota kuchennego - niestety mój staruszek już się buntuje
Ewik, Ida lubią tę wiadomość
-
ash, bo ja mam zawsze przed @. Ale tylko 1, max 2 dni i @ przychodzi. Ale jak to się ma odnośnie tego leku to niestety nie mam pojęcia... Może to dlatego.
Ewik, ja często nie mam siły na gotowanie, dlatego niemal wszystko co znajdę wrzucam do parowara i się samo robi
Kor_a - o tak, grill to to, co też chcemy mieć. Oczywiście elektryczny, bo balkony nie mamy No i zdrowo zjeść warzywka czy mięsko z grilaEwik, Kor_a lubią tę wiadomość
-
mój grill jest z lidla - taki który można rozłożyć na płasko (można wtedy grillować na obu powierzchniach(, można grillować kontaktowo lub robić grzanki ustawiając przerwę między płytami. Generalnie jestem zdania, ze dużo produktów z lidla jest godnych uwagi.
ash, Ida, Ewik lubią tę wiadomość