Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewik - byłam u lekarza we wrześniu, ale wizytę mogę podsumować dwoma zdaniami: "Boli Panią jak się Pani schyla? To proszę się nie schylać - następny proszę" W ogóle to pytał mnie co mi przepisać (jakie leki, jakie zabiegi)... Leki p/bólowe tak naprawdę tylko maskują ból.Nie wiem jeszcze co zrobię...
-
Kor_a wrote:Ewik - byłam u lekarza we wrześniu, ale wizytę mogę podsumować dwoma zdaniami: "Boli Panią jak się Pani schyla? To proszę się nie schylać - następny proszę" W ogóle to pytał mnie co mi przepisać (jakie leki, jakie zabiegi)... Leki p/bólowe tak naprawdę tylko maskują ból.Nie wiem jeszcze co zrobię...
Kochana, znajdź sobie dobrego specjalistę (oczywiście niestety możesz zapomnieć o NFZ...), bo jak zajdziesz w ciążę, to kręgosłup będzie bardziej obciążony i może się pogorszyć, a wtedy nie będziesz mogła faszerować się lekami przeciwbólowymi. -
_Ania_ wrote:Kochana, znajdź sobie dobrego specjalistę (oczywiście niestety możesz zapomnieć o NFZ...), bo jak zajdziesz w ciążę, to kręgosłup będzie bardziej obciążony i może się pogorszyć, a wtedy nie będziesz mogła faszerować się lekami przeciwbólowymi.
Właśnie zapisałam się do neurologa - jakimś cudem wizyta jest na dzisiaj. Oczywiście prywatnie...Zobaczymy co mi powie.boję się trochę tych wszystkich leków, ale może jakoś to będzie... powiem jej o planach ciąży o zapytam czy nie będzie to wskazaniem do cesarki...
-
Dzien dobry Dziewczęta w ten piekny czwartkowy poranek
słoneczko tak pieknie świeci, ze chce sie życ!!!
co u WAs?
u nas wczoraj przytulanko bo niby płodziaki ale to soboty koniec bo w sobote wizyta u ginka i cytologia
buziaki dla Was wszystkich!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKor_a wrote:Właśnie zapisałam się do neurologa - jakimś cudem wizyta jest na dzisiaj. Oczywiście prywatnie...Zobaczymy co mi powie.boję się trochę tych wszystkich leków, ale może jakoś to będzie... powiem jej o planach ciąży o zapytam czy nie będzie to wskazaniem do cesarki...
trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i życzę zdrówka ja tak samo jak ty dzisiaj mam wizyte u neurologa powodzenia życzę -
dziękuję za ciepłe przyjęcie długo staracie się o dzidzie? Które to Wasze cykle? Ja poroniłam w 20 tyg ciąży ,(pierwsza ciąża, po pierwszym staraniu) po 6 tygodniach od zabiegu dzisiaj dostałam upragnionej @, nigdy dotąd tak bardzo jej nie wyczekiwałam aż do teraz I oczywiście podejmujemy po niej staranka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 11:06
ewelina27, Kor_a, Ida lubią tę wiadomość
-
Witamy w naszych progach Gwiazdeczka:) strasznie mi przykro ale bedzie dobrze zobaczysz my z mezem zaczynamy 6 cykl pod koniec marca pod kontrola gina.
Kora i Ewelinka dajcie koniecznie znac jak przegiegla wizyta. Ja mam przymusowy odpoczynek mam lezec plackiem i nic nie robicewelina27, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu nas to bedzie 28 cykl jeśli się nie mylę Ewik odpoczywaj i szybko wracaj do zdrówka ja po wizycie jeszcze muszę zaliczyć imieniny teściowej Krysi wiec dopiero wieczorem dam znać zauważyłam ze termometr zaczyna mnie kusić i dzisiaj zmierzyłam temp 36.8 muszę go chyba schować bo będzie za mną chodzić jak pies
Gwiazdeczka27, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ewik i Kor_a - dużo zdrówka i oby problemy zdrowotne w mig poszły w niepamięć.
Gwiazdeczko, witam serdecznie i bardzo współczuję z powodu straty, życząc jednocześnie owocnych starań. My staramy się od 11 miesięcy, jest to chyba 8 lub 9 cykl, bo początkowe trwały prawie 3 miesiące.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:dziękuję za ciepłe przyjęcie długo staracie się o dzidzie? Które to Wasze cykle? Ja poroniłam w 20 tyg ciąży ,(pierwsza ciąża, po pierwszym staraniu) po 6 tygodniach od zabiegu dzisiaj dostałam upragnionej @, nigdy dotąd tak bardzo jej nie wyczekiwałam aż do teraz I oczywiście podejmujemy po niej staranka
Ja zaczęłam 4 cykl.
Gwiazdeczka27, Ewik lubią tę wiadomość
-
Coś ten nasz rocznik felerny jeśli chodzi o bóle pleców... Ja miałam ostatnio taki ból pleców, że mogłam zapomnieć o przewracaniu się w nocy z boku na bok. Leżąc na plecach czułam taki ból, że aż mi się łzy do oczu cisnęły, a rano ktoś musiał mi pomagać zejść z łóżka Smarowanie maścią końską, Opokanem Keto i używanie pasam neoprenowego pomogło, przeszło całkowicie po kilku dniach i do dziś nie wiem jaka była przyczyna, choć u mnie to pewnie skrzywienie kręgosłupa
Życzę Wam powrotu do zdrówka
Gwiazdeczka27 wrote:Witam Was serdecznie, czy można skromnie się do Was dołączyć?
Ja również witamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 12:13
Gwiazdeczka27, Kor_a lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, jesteście wspaniałe! Dobrze, że się nie poddajecie i walczycie o swoje! Ja oczywiście mam spore obawy i jest we mnie lęk ale też i nadzieja, trzeba walczyć aż do skutku, może zabrzmiało to trochę kolokwialnie ale coś w tym jest Teraz coraz więcej słońca, pogoda coraz piękniejsza więc tym bardziej czas sprzyja reprodukcji Trzymam gorąco za Was wszystkie kciuki.
Ja na początku myślałam, że zajście w ciąże to pikuś ale widzę czytając fora na Ovu, że nie jest to w cale taki łatwy orzech do zgryzienia, zresztą i ciąża nie jest w cale taka łatwa jak by się wydawało. Ale wiara czyni cuda, i tego trzeba się trzymać_Ania_, Ewik, Kor_a, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Dzięki dziewczyny, jesteście wspaniałe! Dobrze, że się nie poddajecie i walczycie o swoje! Ja oczywiście mam spore obawy i jest we mnie lęk ale też i nadzieja, trzeba walczyć aż do skutku, może zabrzmiało to trochę kolokwialnie ale coś w tym jest Teraz coraz więcej słońca, pogoda coraz piękniejsza więc tym bardziej czas sprzyja reprodukcji Trzymam gorąco za Was wszystkie kciuki.
Ja na początku myślałam, że zajście w ciąże to pikuś ale widzę czytając fora na Ovu, że nie jest to w cale taki łatwy orzech do zgryzienia, zresztą i ciąża nie jest w cale taka łatwa jak by się wydawało. Ale wiara czyni cuda, i tego trzeba się trzymać
Ja czekam na okres jak na zbawienie zeby zaczac dzialac a co nawet choroba mi planow nie zmieni no chyba, ze przesunie okresGwiazdeczka27, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki Witam serdecznie nowo przybyłe. Zapraszamy serdecznie! W razie pytań czy nawet bez- piszcie. Jest nam miło że mamy takie miejsce
Piszę z pracy, bo moje słodkie potworki smacznie śpią Widok nie do opisania.
U mnie kremowy, mleczny śluz. Nigdy nie miałam takiego po owulce. A na ten przed @ jeszcze za wcześnie. No nie wiem, nie chcę się nakręcać.
I ja przypomnę - to nasz 3 cs. Na razie niemal same pozytywne emocje.
Miłego dnia!ewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny