Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki:-) dzis 28 dc ale rano bardzo spadła mi temp wiec raczej w tym cyklu nic z tego. Jak do nd nie dostanę okresu to dopiero wtedy zrobie test bo wczesniej nie ma sensu. Ale 3mam za Was mocno kciuki. od nowego cyklu mam brac większa dawkę clo wiec mam nadzieje, ze czerwiec bedzie moim miesiacem:-) zwlaszcza ze w czerwcu mam 30 urodzinki i to bylby najfajniejszy prezent:-)
Roza86, aja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Czesc dziewczynki:-) dzis 28 dc ale rano bardzo spadła mi temp wiec raczej w tym cyklu nic z tego. Jak do nd nie dostanę okresu to dopiero wtedy zrobie test bo wczesniej nie ma sensu. Ale 3mam za Was mocno kciuki. od nowego cyklu mam brac większa dawkę clo wiec mam nadzieje, ze czerwiec bedzie moim miesiacem:-) zwlaszcza ze w czerwcu mam 30 urodzinki i to bylby najfajniejszy prezent:-)
-
nick nieaktualny
-
W czerwcu 2015r. odstawiłam krążki, a wcześniej przez ponad 10 lat brałam tabletki. Staramy się od grudnia, czyli teraz mamy również 6 cykl starań
Ja brałam duphaston, ale z forum dowiedziałam się o wiele więcej o tym leku i jak zmieniłam ginekologa na takiego z polecenia, to kazał mi odstawić dupka, bo przy mojej późnej owulacji (24-25dc) raczej mi nie pomoże, a może zaszkodzić (brałam go od 16-25dc- poprzednia Pani doktor nie widziała w tym nic złego )
Trzymam kciuki abyście zrobili sobie piękny prezent na trzydziestkę -
nick nieaktualnyBardzo dobrze,że zmienilas lekarza. Ja na razie bralam samo clo teraz mam brac z duphastonem i mam mieć monitorowany cykl. Ja tez mam nadziej,ze Wam się uda teraz. ogolnie bardzo się cieszę ze sa takie fora:-) wiele z nas ma problem z zajsciem w ciążę, a dzięki dziewczynom z forum mozna sporo się dowiedzieć. no i jest wsparcie! 3majmy sie razem dziewczyny!
gosia86 lubi tę wiadomość
-
No to teraz z monitoringiem na pewno się Wam uda Ja również się cieszę, że jest to forum. Gdyby nie pomocne dziewczyny, to nadal bym chodziła do tej mojej ginekolog z przekonaniem, że wie co robi!
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Ja chodziłam do 2 gin w tym samym czasie bo jeden byl endokrynologiem-ginekologiem. Zawsze lepiej poradzic się kilku osob. Tym bardziej ze obie powiedziały ze jak nie udaa sie po 4 cyklach z clo to trzeba isc do poradni niepłodności bo czas leci.
Moje "dwie kreski" wczoraj mialy rocznicę, wlaśnie rok temu, centralnie na urodziny dostalam taki piękny prezent. teraz mój prezent lezy obok w łóżeczku i guga sobie wesołogosia86, borsuk, aja, ewelina27 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyvincaminor wrote:Spokojnie z tym clo ja przy mega problemach zaciązyłam z clo dopiero w ostatnim, szóstym cyklu spinanie się w temacie na pewno nie pomaga.
Moje "dwie kreski" wczoraj mialy rocznicę, wlaśnie rok temu, centralnie na urodziny dostalam taki piękny prezent. teraz mój prezent lezy obok w łóżeczku i guga sobie wesoło
I takie komentarze lubię staram się pozytywnie podchodzić do starań o maluszka i każda historia z happy endem podnosi mnie na duchu -
U mnie dzisiaj test na I ale jeszcze się łudzę że to może jednak za wczesnie na testowanie. Gdyby nie ta durna zgaga to bym się nie wkręcała ale takie coś to tylko w ciąży miałam. No cóż pozostało mi czekać do terminu @
Olcia doczekasz sie i Ty ;*
Róża a jak u Ciebie? -
U mnie? Wczoraj dostałam, mówiąc wprost, biegunkę! Pomyślałam, że to może dobra wróżba, bo rozwolnienie to oznaka pewnej rewolucji. Od razu skojarzyło mi się z przewijaniem pieluch...
A tak serio to dopiero dzisiaj miałam zdecydowane dwie kreski na teście owu. Testy ciążowe będę robić w Dniu Dziecka może do tego czasu beda tez jakies inne oznaki. Niekoniecznie biegunka.gosia86, Olciaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny