Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Selinka właśnie wracam badanie jak badanie:) położna całkiem spoko 3 min i po sprawie:) zapłaciłam 124zl bo miałam rabat 20 % ... wiec Ok:) wyniki pierwsze za 5 dni a kolejne za 10 dni na ta chlamydii sie długo czeka:/ a wiesz Kochana, ze pytałam o Ciebie w sensie o to laboratorium na milkowskiego:) facet mi mówił ze juz dzis ktoś pytał o to samo:) czyżby to Ty?Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam dziewczyny, ze idzie juz zgłupieć ... niby ta hiperploaktynemie czynonnosciowa mam a czuje E dni płodne mi sie zaczynaja... poprostu to czuje i mega duzo śluzu płodnego... jutro wizyta... zobaczymy co mi doradzi ten mój specjalista:)Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyKropeczko ja tez bankowo mialam dni plodne w tym miesiacu, sluz byl, bo zazywalam oeparol i jajko tez spore sie wychodowalo. Mysle, ze nie w kazdym przypadku prolaktyna blokuje owulacje, moze kiedy mamy bardziej stresujacy okres w danym miesiacu to moze blokowac a w innym bedzie np.w normie i bedzie wszystko ok. Skoro to taki hormon-psikus, to kto go tam wie
Daj znac jak po wizycie
Ja tak zaczynam o testowaniu myslec, ale chyba jednak nie bede sie nakrecac i poczekam poprostu czy @ przyjdzie-za tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 16:51
-
Haniu też mam taką nadzieję, że mi coś konkretnego powie:) sama jestem ciekawa czego nowego się jutro dowiem... ostatnio jak mi monitorował 3 cykle pod rząd to owulacja była za każdym razem i nic, dupa blada mimo starań - teraz wprowadziliśmy strategie co dwa dni od końca @ do @ i zobaczymy... ja się dziś jeszcze dobiłam bo liczyłam na jakiś urlop w ferie, żeby trochę odpocząć a tu nici raczej z moich planów:(
Selinka byłaś dziś na basztowej?Nasz mały cudzie trwaj...
-
zastanawiam się tylko nad jednym, bo gdzieś czytałam, że jak ta prolaktyna tak skacze po obciążeniu to ponoć się z nią nic nie robi jak owulacja występuje... hmm... no nic nie ma co gdybać zobaczymy jutro dam znać dziewczynki:**Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyKropeczka jutro tam jade z rana przed praca
Co do tej prolaktyny to tez tak slyzzalam, miarodajny ponoc jest tylko ten wynik robiony 2-4dc bez obciazenia-przynajmniej ja od 2 lekarzy tak slyszalam.
Nie masz zadnych szans na pare dni wolnych? Ja koncem lutego robie sobie dlugi weekend i jedziemy w wielkopolske do znajomych -
nick nieaktualnyO w mordę jeża... dobrze, że mi mówisz, bo o tym zapomniałam Niech to szlag, no nic zrobię w przyszłym tyg., bo w tym już mi się nie uda.
Słuchaj na kanary tydzień to mało gwarantuje, że ledwo zaczęłabyś się rozkoszować słoncem a trzeba byłoby wracać a wtedy jeszcze większy smutek i żal
Ja póki co ani nie myślę marzyć o jakimś urlopie, bo w listopadzie mieliśmy zaległy miesiąc miodowy i byliśmy ponad 2tyg w Tajlandii (zdjęcie w avku właśnie stamtąd) O matkooooo! jak cudnie było! Polecam polecam jeśli kiedykolwiek będziecie myśleć nad egzotycznymi wakacjami Koniecznie wyprawę zaplanować samemu i opłacić loty, noclegi, bo jedzenie na miejscu śmiesznie tanie i przeee pyszne! Echh rozmarzyłam się jednak heheWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 20:28
-
nick nieaktualny
-
Hehe takie mi sie nie marzą teraz komunikacja za friko bardzo często wiec wiesz poza tym ja rowerowa jestem prze cały rok:)
myśmy byli 3 lata temu na kanarach i tez tydzień - krótko ale fajnie:) teraz polujemy na jakiś ekstra last:) bo można za grosze kupic wyjazd tylko dzień przed wiec ekstremalnie:D my ostatni urlop w sierpniu na Majorce wiec ten feryjny to taki spontan miałby byc żeby sie choć trochę zresetować co do Tajlandia to moze może ale teraz dzidek na pierwszym planie wiec takie bardziej egzotyczne podróże zdecydowanie pozniej:) oby juz z bobkiem na pokładzie:) jakiś taki stresik czuje przed jutrzejszym badaniem...Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPomoze na pewno
Jade jednak w pon.na ten posiew, wczoraj mi nie wyszlo i nie dojechalam
Ogolnie umieram teraz juz troche na oczy widze wiec tu pisze. Jak sie o 8 obudzilam myslalam ze glowa mi eksploduje, zatoki w calej glowie bola na maxa, mam zatkany nos Nie pomaga płukanie zatok, apapy, groprinosin ani nic naturalnego. Mam juz dosc i ledwo zyje. Niestety musze wziac cirrus, ktory dla kobiet w ciazy (o ile jestem a nie sadze) jest niekorzystny. Trudno, musi mi przejsc
Mialam na 11h isc dzis do pracy a musze odwolac wiekszosc klientek, bo nie dam rady -
nick nieaktualnyNie sądzę by kazali Ci powtarzać przed hsg. Super, że dobry wynik!
Ja odebrałam cytologię i niby jest ok, ale ofkors wykryto candide - o czym wiedziałam, bo doktor w trakcie badania też zauważył. Już się prawie wyleczyłam.
Zdecydowałam, że od nowego cyklu ide do nowej doktor. Mam nadzieję, że to już będzie ostatnia osoba do której zgłoszę się po pomoc i nie będzie mnie kierowała na badanie za ponad tys.zł jak tamten Wyczytałam o niej wiele pozytywnych opinii, pracuje w klinice no i sam fakt, że jest kobietą ufff