Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropeczko no to witaj w klubie...
Ja chętnie bym poszła, bo chciałam ponownie Korteza usłyszeć ale mąż nie przepada za wiankami bo banda pijanych Angoli i nie tylko się zbiera ale chcę mnie na rowery wyciągnąć, więc może poprostu pojedziemy tam rowerkami daleko nie mamy
Sarrrra hemm nie pisałam tego, ale w czwartek rano zrobiłam testa ;] niestety miałam 1 w domu i mnie podkusiło. Oczywiście dopatrywałam się cienia kreski, ale cieplam test w kosz i starałam się nie myśleć. Postanowiłam że jak do poniedziałku nie dostanę @ to znów zrobię, no ale małpa dziś przyszła
Ja od urlopu (za tydzień) będę się chyba starała oderwać od forum. Za bardzo mnie to jednak gdzieś tam nakręca. Zrobię sobie oddech od pracy i od tych tematów (choć nie od starań), może się coś mój organizm "odblokuje" -
My na rowerach tez pojezdzilismy i chyba przegielam... bo krzyż mi chciał pęknąć wieczorem... całe szczęście termoforek załagodził nieco ból
Gdzie na urlop? Ja jeszcze ten tydzień i miesiąc wolnego...jupi!!! co prawda jeszcze w poniedziałek do pracy bo rada pedagogiczna ale liczę, ze szybko sie skonczy:)
Musze zacząć zakupy robić wakacyjne bo jeszcze nic nie mam - tylko walizkę wytargalam z piwnicy:)
Mi w dniu wylotu wychodzi owulka:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 10:39
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczko jako nauczyciel wolne masz tylko miesiąc? Rozumiem że drugi miesiąc wakacji to u Was przygotowywanie do nowego roku szkolnego ?
Selinko myślę że przerwa od myślenia jeśli się da to dobry pomysł. Ja od kadry byłam u tego gina jakiś tak spokojnie podchodzę. Poprostu nie mam podejścia że w tym cyklu już musi się udać ale ze kiedyś się uda jak nie w tym cyklu to w następnym. Dzisiaj jadę do rodziców popalic się i uzupełnić witamine d3.
Dziewczyny nie wiem jakie macie podejście do naszego forum i naszej znajomości . Chciałam się bowiem zapytać o Wasze imię chyba że cenić ie to forum dlatego bo jesteśmy tu anonimowe. Ja jednakże bardzo was polubiłam i tak pomyślałam że może zechce ie odkryć ta mała czesc tożsamości:) oczywiście to tylko moje nastawienie. Każda z nas ma zapewne inne . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh na szczęście nie Jola, Asia
My mieliśmy fajny weekend, wczoraj do 3 w nocy ognisko nad jeziorem ze znajomymi a dziś opalanko i 18 km rowerem. Zastanawiam się czy nie za szybko wsiadlam na bajtla po laparo ale nic nie bolało. Dziś 27dc i zero objawów @ żadnych plamien. Dziwne. Czekam na pierwszy okres po zabiegu. Jutro już wracam do pracy po zwolnieniu...2 tyg zlecialy za szybko
-
No właśnie nie chcę ani dłużej siedzieć na zwolnieniu ani zamulać bez ruchu. Poza tym cięcia są już zabliznione, nie ma nawet już strupkow. Owszem mówili że miesiąc powinnam siedzieć w domu ale ocipialabym.
Sarrra 27,28 przeważnie no i zawsze przed były plamienia.
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Dziewczynki czy glukoze i insulinę muszę robić jednego dnia ? Ta co czeka się 2 H. Bo oczywiście w lux medzie Glukoze jest w pakiecie a insulina już nie. Więc muszę załatwić z NFZ ta insuljne ale nie wiem czy ma to sens jak będą w różnych dniach
Kropeczka1986 wrote:To Aisha lub Bibika musi byc Jola
My dziś wróciliśmy od teściów. Przyleciał kuzyn męża z Kanady z żoną i dzieciakami, więc małż się chciał z nimi spotkać. Dzieci szatany , żona fajna, a kuzyn zwykły, marny cwaniak.
Też czekam na urlop. Co prawda jedziemy tylko nad polski Bałtyk, ale zawsze to morze. Mam nadzieję, że w sierpniu (jedziemy 16go) będzie pogoda.
Co do cyklu to u mnie dziś 8dc i wciąż jeszcze plamię. Okres trwał 3 dni tylko. Ale czytałam, że przy PCOS tak może się dziać. A na serduchowanie nie mam ochoty. W tygodniu i wczoraj mąż mnie tak wkurzył i do łez doprowadził, że nawet nie chce mi się myśleć o seksowaniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż zawsze mam dużą ochotę po @ BibiKa obyście się dobrze pogodzili!
Ja dziś mam 3dc i kurcze jaky się kran zakręcił w sobotę normalny okres i wczoraj też do wieczora a na noc już nic i dziś też nic. Jestem w szoku bo zwykle 4dni to norma a teraz myślałam że po tym acardzie to będzie obficiej a tu odwrotnie....szok -
nick nieaktualny