Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ja miałam identycznie, sluz był i lekarz nawet sie smiał że możemy jak dam radę tym bardziej, że widział przy laparo piękny pęcherzyk ale nie probowalismy, za bardzo byłam obolała. Ja miałam długo blizny fioletowe, teraz sie zaróżowiły.
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Rucola a to 1szy raz idziesz do Paśnika? Jakie ma ogólnie terminy na 1 wizytę?
Dobrze że Kato wybraliście która klinika?
Kropeczko nooooo to próbujcie działać jak dasz radę super że już dochodzisz do siebie
Kropeczko ja bym próbowała na 100%,jeśli tylko czujesz się na siłachKropeczka1986 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
dziewczyny bo w wątku dotyczącym costagnusa nie znalazłam odpowiedzi. Moze Wy macie jakieś doswiadczenie , wiedze. Borę tego costagnusa a jestem juz w drugiej fazie i zastanawiam się czy powinnam go odstawić bo odstawia się gdy ciażą po to aby na 100 proc do niej doszło czy tez brac do pozytywnego testu. Z tego co słyszałam łaczenie z luteiną i dupkiem wzmaga działanie costagnusa a więc obnizenie prolaktyny a przecież ona w ciazy powinna być raczej wyzej. Już sama nie wiem...
-
a który miesiąc bierzesz tego castagnusa? z tego co się orientuje to nie zaszkodzi go brać do czasu testowania, castagnus działa bardzo łagodnie a poza tym prolaktyna nie jest kluczowym hormonem utrzymującym ciążę, więc według mnie mozesz spokojnie brać, o ile nie przekroczyłas okresu 3 miesięcy#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarrrra myślę że to nie ma aż takiego znaczenia w początkowej fazie ciąży. Odstawiasz jak potwierdzisz ciążę. Prolaktyna we wczesnej ciąży nie skacze aż tak bardzo, nie przejmowałabym się tym.
Ja brałam castagnus tylko chyba 2-3tyg.i czułam się przy nim okropnie, więc odstawiłam -
Rucola wrote:a który miesiąc bierzesz tego castagnusa? z tego co się orientuje to nie zaszkodzi go brać do czasu testowania, castagnus działa bardzo łagodnie a poza tym prolaktyna nie jest kluczowym hormonem utrzymującym ciążę, więc według mnie mozesz spokojnie brać, o ile nie przekroczyłas okresu 3 miesięcy[/QUOTE
Po poronieniu zaczęłam po 3 tyg brać. Wcześniej brałam przez miesiąc i wróciłam. Ok zrobię jak piszecie. Jestem przewrazliwiona bo się naczytalam. -
nick nieaktualny
-
Aisha ja robiłam bete wieczorem 9 dpo razem z progesteronem i nic nie wyszło ale po progesteronie widziałam, ze cos moze już być bo był na poziomie 22 takze dużo jak na 9 dpo. potem 12 dpo rano już wyszła beta 40 takze byśle , że 11 dpo rano też już by wyszło albo i nawet 10 dpo.
-
To lipa. Po progu to ja nie poznam bo i tak jest zawsze niski około 12-14 a musze go zrobić teraz w ostatnim cyklu przed wizytą. Jutro własnie mam 7 dpo i kurde umówiony dosyć intensywny trening ;/ nie bardzo mam jak zrezygnować a boje się że gdyby...
Wczoraj miałam wyjątkowo charakterystyczny spadek temperatury, który jest mozliwy przy zagnieżdżeniu, lekkie skurcze i wieczorem bóle w krzyzu. Wiem, że miałam się nie nakręcac i tego nie robie ale dobrze byłoby sprawdzić. No trudno, może wysiłek nie zaszkodzi.
-
nick nieaktualnyPo progu nie koniecznie widać ciążę. Początkiem roku miałam proga 31 i poleciałam parę dni później na betę i była 0 także na to lepiej nie patrzeć
Aishha poczekaj z tą betą lepiej A proga musisz teraz badać?
Udało mi się wbić do immunologa dr Sydora na ten piątek Dzwonili do mnie z centrum medycznego, że doktor wyznaczył terminy i to w Krakowie, raptem parę min.ode mnie Najs. Już się nie mogę doczekać wizyty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 14:59
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:A co trenujesz?
zaczynam teraz trampoliny Fit and jump.
jeszcze przed staraniami oboje chodzilismy na siłownie ćwiczyc z ciężarami ale ja zrezygnowałam w chwili kiedy miałam niesamowite bóle w odcinku szyjnym i tak do tej pory odpuściłam sobie. Teraz to tak wszystkiego po trosze - ćwiczenia w domu, basen, kardio stepper, rower, orbitrek, bieżnia no i napaliłam sie na te trampoliny. Byłam na treningu dla początkujących i to już był wycisk a jutro mam być w grupie wyżej, liczba miejsc tak ograniczona, że szkoda stracić zapis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 15:51
-
Dziewczyny a mi udało sie skontaktować z profesorem z radiologii z Lublina - powiedział ze mam dochodzić do siebie po laparoskopii i po miesiączce zajmiemy sie tematem! Jestem bardzo podekscytowana - oni robią jedyne w Polsce selektywne hsg z użyciem mikronarzedzi w celu udrożnienia!
Rucola lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
wow az nie wierze, że w Lublinie takie rzeczy - to moje województwo
zdradzisz nazwisko lekarza?
jakoś sceptycznie jestem nastawiona do ichniejszej słuzby zdrowia dlatego nie zdecydowałam sie na napro w Lubinie chociaż słyszałam pochlebne opinie, dzieki tej klinice moja koleżanka po 3 poronieniach urodziła 2 zdrowe córki,