Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Selinka kciuki mi sinieja czekam na newsy jutro o której testujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarrrra ale widzisz wiele dziewczyn jak zaczynają mieć nagle mega bolesne, gorące piersi leci na betę i się ciąża potwierdza, tak samo wrażliwość sutków. Już nie raz tu czytałam, że to im dawało do myślenia bo wcześniej tak nie było no i była ciąża Wiem, że nie każdy ma takie wczesne objawy, ale nie wiem no zawsze czekałam na jakiś wczesny znak, że to jednak nastąpiło
Krew upuszczona i wynik ok.14tej -
nick nieaktualnyAishha dzięki
Ja zawsze jestem wkurwiona w 2 fazie hehe a zimno też mi jest od 2-3dni, ale już nie wiem czy to przez pogodę czy faktycznie jest dupson, tzn w ciągu dnia mi zimno a wieczorem i w nocy gorąco, budzę się spocona często (to pewnie jeszcze przez stymulację)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 10:36
-
cos z tym gorącem w nocy i poceniem czytałam juz dawno, że może być powiązane z ciążą. W zeszłym roku mialam plamienie okolo 8 dnia po owulacji i już się nie skonczyło do @ i miałam w nocy to samo co piszesz. Wtedy jeszcze nie brałam progesteronu wiec moge sie tylko domyslać co znaczyla ta sytuacja...żałuje, e wtedy nie zrobiłam bety.
-
nick nieaktualny
-
Tego nam życzę
w końcu kwiecień to taki.. czarnobylski miesiącSelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAishha wrote:Sela szkoda, już myślałam że będziesz skakać pod sufit.
Kwiecień to mój miesiąc urodzenia, też liczę na cud
Ja wyliczyłam, że jak @ przyjdzie w miarę o czasie (dodałam 1d poślizgu), to będę miała IUI 13ego w piątek a to mój szczęśliwy dzień -
nick nieaktualnyAishha wrote:O mój też, maturę z biologii zdałam 13 w piątek
Sarra jak Ci dobrze...marzę o takim wolnym i świadomości ze to ostatni leniwy "urlop" na co najmniej 18 latAishha lubi tę wiadomość