Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAishha wrote:Wygląda na to, że Luttagen narobił odwrotnego efektu od luteiny, wlasnie mi sie rozkreca @... ale z telefonem do kliniki zaczekam do jutra, powiem ze dostalam po poludniu jakby sie czepiali. W sumie to będzie prawda bo wątpie że to jeszcze sie zatrzyma, zaczyna sie jak zwykle od poludnia i jutro dopiero bedzie powódź.
Ta pogoda mnie wykończy. Niby super, że tak ciepelko, ale rano wyubieranym trzeba wyjść, teraz się gotuję, bo słońce smaży równo a wieczorem idziemy na piwko, to znów będę marznąć wracając... Ale może nie będę marudzić za bardzo, bo równie dobrze mróz mógłby być cały dzień, albo nawet śnieg padać -
Selina wrote:To licz od jutra @ w takim razie. Myślę, że zwykle lepiej dostać @ ciut wcześniej niż się denerwować, że się spóźnia wiadomo, za wcześnie też nie dobrze
Ta pogoda mnie wykończy. Niby super, że tak ciepelko, ale rano wyubieranym trzeba wyjść, teraz się gotuję, bo słońce smaży równo a wieczorem idziemy na piwko, to znów będę marznąć wracając... Ale może nie będę marudzić za bardzo, bo równie dobrze mróz mógłby być cały dzień, albo nawet śnieg padać
no pogoda jest wyjatko w tym roku piekna juz od majówki, zaraz przyjdzie plucha wiec trzeba sie cieszyć.
Ja ogarniam w pracy swoje sprawy zeby na spokojnie isc na zwolnienie. I jeszcze pozostaje decyzja czy przenosze sie do drugiej firmy...nie lubie jak ktoś naciska.
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:a bo widzi, ze kazdy nasz seks tu zapisuje na wykresie i sobie podsmiechujki ze mnie robi
ja wykresu nigdy nie prowadziłam ani tu ani nigdzie, tempki też nie mierzyłam nigdy, bo chyba całkiem bym zeswirowala od tego
Czy dobrze widzę w opisie, że mąż jest 18lat starszy od Ciebie? Jeśli to wielkie wścibstwo nie odpowiadaj, ale czy ma już dzieci? -
nick nieaktualnyAishha wrote:no pogoda jest wyjatko w tym roku piekna juz od majówki, zaraz przyjdzie plucha wiec trzeba sie cieszyć.
Ja ogarniam w pracy swoje sprawy zeby na spokojnie isc na zwolnienie. I jeszcze pozostaje decyzja czy przenosze sie do drugiej firmy...nie lubie jak ktoś naciska.
U mnie mąż w grudniu zmienia -
Selina wrote:Dobra jesteś!
ja wykresu nigdy nie prowadziłam ani tu ani nigdzie, tempki też nie mierzyłam nigdy, bo chyba całkiem bym zeswirowala od tego
Czy dobrze widzę w opisie, że mąż jest 18lat starszy od Ciebie? Jeśli to wielkie wścibstwo nie odpowiadaj, ale czy ma już dzieci?
Moj maz nie ma dzieci i tez mnie to zastanawia. Jak sie go o to pytalam to mowil, ze zawsze sie zabezpieczal a dzieci nigdy miec nie chcial i o nie sie nie staral. Wszystko niby ok, ale z drugiej strony tyle lat sie bzykac i nigdy nie wpasc… A bujne zycie erotyczne to on mial
W ogole takie mysli mnie naszly.. Facet 50letni nie bedzie miec jakichs mega zajebistych wynikow nasienia, nie? Czy w ogole jest sens z tymi suplementami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 21:12
-
Mam juz termin laparoskopii na 23.10, chociaz wstepnie miala byc 25 ale nie ma wtedy mojego lekarza w przychodni i bez sensu wracac 160 km nie wiedzac co dalej. Takze oby sie tylko @ nie przedluzyła bo to bedzie 8dc.
Co do pracy...no chyba sie zdecyduje. Wieksza kasa mnie kusi bo nic wiecej, tam bede miala dojazd codzienny i wiecej obowiązków a teraz mam dwa kroki pieszo i lenistwo błogie. Troche tez sugeruje sie tym, że tam bede ciagle z ludzmi i glowa bedzie zajeta, moze przestane myslec o tych staraniach. Teraz jestem sama i jesli nie ma klientów to caly dzien nie mam co robic.
xgirl no to roznica wieku niezła rzeczywiscie zastanawia fakt wieku i braku dzieci ale mój maż też jest po przejsciach, ma 36 lat i dzieci nie ma a jego była puściła sie i zaszla w ciaze bez problemu z tym, że ja od poczatku naszej znajomosci wiedzialam o jego badaniach jak sie zastanawial co jest nie tak i widziałam wyniki. Swiadomie weszlam w to małżenstwo
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja na szybko. Mam krępujący problem... Od 2-3 dni mam od wewnętrznej strony jednej wargi sromowe większej takie bolesne zgrubienie, coś jak stan zapalny, czerwone. Nie wygląda by miało w środku jakaś tresc (przepraszam za opis), boli przy podcieraniu i jak dotykam a tak to niee. Dziś zauważyłam na wierzchołku tego taka mocno bordową kropkę. Kuźwa, co to może być Wydaje mi się, że kiedyś już coś takiego miałam i chyba znikło samo po paru dniach... Nie mam nawet szans w najbliższe dni iść do gina, dziś może że będę u rodzinnej, ale kurde taka siara pytać o to
-
Selina wrote:Dziewczyny ja na szybko. Mam krępujący problem... Od 2-3 dni mam od wewnętrznej strony jednej wargi sromowe większej takie bolesne zgrubienie, coś jak stan zapalny, czerwone. Nie wygląda by miało w środku jakaś tresc (przepraszam za opis), boli przy podcieraniu i jak dotykam a tak to niee. Dziś zauważyłam na wierzchołku tego taka mocno bordową kropkę. Kuźwa, co to może być Wydaje mi się, że kiedyś już coś takiego miałam i chyba znikło samo po paru dniach... Nie mam nawet szans w najbliższe dni iść do gina, dziś może że będę u rodzinnej, ale kurde taka siara pytać o to
to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. Tez mialam kiedys cos takiego, boli jak kazdy inny wyprysk podskórny, na bank takie miałas "rogi" jak to ja mówie raczej nic strasznego i sie powinno wchlonać. Obserwuj tak czy inaczej. Moze dotknij to Octeniseptem.
-
nick nieaktualnyAishha wrote:to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. Tez mialam kiedys cos takiego, boli jak kazdy inny wyprysk podskórny, na bank takie miałas "rogi" jak to ja mówie raczej nic strasznego i sie powinno wchlonać. Obserwuj tak czy inaczej. Moze dotknij to Octeniseptem.
Aishha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBtw widzialyscie dziewczyny, że wątku teraz można oceniać? U góry w prawym rogu. Nasz wątek coś niska ocenę ma haha niech zgadnę czemu! Oceniają osoby które się wcale tu nie udzielają a podczytują i najwięcej mają do "oceniania", śmiech na sali
-
Selina wrote:Btw widzialyscie dziewczyny, że wątku teraz można oceniać? U góry w prawym rogu. Nasz wątek coś niska ocenę ma haha niech zgadnę czemu! Oceniają osoby które się wcale tu nie udzielają a podczytują i najwięcej mają do "oceniania", śmiech na sali
no widziałam juz rano, ciekawe czemu 3 gwiazki...a niech se oceniająSelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAishha wrote:no widziałam juz rano, ciekawe czemu 3 gwiazki...a niech se oceniają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 13:30
-
nick nieaktualny