X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
Odpowiedz

Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aishha wrote:
    Wygląda na to, że Luttagen narobił odwrotnego efektu od luteiny, wlasnie mi sie rozkreca @... ale z telefonem do kliniki zaczekam do jutra, powiem ze dostalam po poludniu jakby sie czepiali. W sumie to będzie prawda bo wątpie że to jeszcze sie zatrzyma, zaczyna sie jak zwykle od poludnia i jutro dopiero bedzie powódź.
    To licz od jutra @ w takim razie. Myślę, że zwykle lepiej dostać @ ciut wcześniej niż się denerwować, że się spóźnia :) wiadomo, za wcześnie też nie dobrze ;)

Ta pogoda mnie wykończy. Niby super, że tak ciepelko, ale rano wyubieranym trzeba wyjść, teraz się gotuję, bo słońce smaży równo a wieczorem idziemy na piwko, to znów będę marznąć wracając... Ale może nie będę marudzić za bardzo, bo równie dobrze mróz mógłby być cały dzień, albo nawet śnieg padać :P

• Aishha Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    To licz od jutra @ w takim razie. Myślę, że zwykle lepiej dostać @ ciut wcześniej niż się denerwować, że się spóźnia :) wiadomo, za wcześnie też nie dobrze ;)

Ta pogoda mnie wykończy. Niby super, że tak ciepelko, ale rano wyubieranym trzeba wyjść, teraz się gotuję, bo słońce smaży równo a wieczorem idziemy na piwko, to znów będę marznąć wracając... Ale może nie będę marudzić za bardzo, bo równie dobrze mróz mógłby być cały dzień, albo nawet śnieg padać :P

no pogoda jest wyjatko w tym roku piekna juz od majówki, zaraz przyjdzie plucha wiec trzeba sie cieszyć.
    Ja ogarniam w pracy swoje sprawy zeby na spokojnie isc na zwolnienie. I jeszcze pozostaje decyzja czy przenosze sie do drugiej firmy...nie lubie jak ktoś naciska.

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie ma co marudzic. Pogode jak na srodek pazdziernika mamy cudowna. Przypomnijcie sobie 40 stopnie jakie mielismy jeszcze nie tak dawno :P

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wlasnie bzyknelismy sie z mezem a on "ok a teraz idz sie pochwal dziewczynom na ovufriend" :D :D :D ok chwale sie: bylo super <3 :D On to ma pomysly.

Selina lubi tę wiadomość

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P
    rzykro mi ausha ze nie wyszlo.

Teraz kropeczka czeka

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Aishha Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Haha wlasnie bzyknelismy sie z mezem a on "ok a teraz idz sie pochwal dziewczynom na ovufriend" :D :D :D ok chwale sie: bylo super <3 :D On to ma pomysly.

Hahaha co tu się dzieje...

Selina lubi tę wiadomość

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aishha wrote:
    Hahaha co tu się dzieje...
    a bo widzi, ze kazdy nasz seks tu zapisuje na wykresie i sobie podsmiechujki ze mnie robi :)

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    a bo widzi, ze kazdy nasz seks tu zapisuje na wykresie i sobie podsmiechujki ze mnie robi :)
    Dobra jesteś! :D
    ja wykresu nigdy nie prowadziłam ani tu ani nigdzie, tempki też nie mierzyłam nigdy, bo chyba całkiem bym zeswirowala od tego ;)
    Czy dobrze widzę w opisie, że mąż jest 18lat starszy od Ciebie? Jeśli to wielkie wścibstwo nie odpowiadaj, ale czy ma już dzieci?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aishha wrote:
    no pogoda jest wyjatko w tym roku piekna juz od majówki, zaraz przyjdzie plucha wiec trzeba sie cieszyć.
    Ja ogarniam w pracy swoje sprawy zeby na spokojnie isc na zwolnienie. I jeszcze pozostaje decyzja czy przenosze sie do drugiej firmy...nie lubie jak ktoś naciska.
    Wiadomo, nikt nie lubi. Sklaniazz się jednak ku nowej pracy?
    U mnie mąż w grudniu zmienia

• xgirl Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Dobra jesteś! :D
    ja wykresu nigdy nie prowadziłam ani tu ani nigdzie, tempki też nie mierzyłam nigdy, bo chyba całkiem bym zeswirowala od tego ;)
    Czy dobrze widzę w opisie, że mąż jest 18lat starszy od Ciebie? Jeśli to wielkie wścibstwo nie odpowiadaj, ale czy ma już dzieci?
    No ja w jednym miesiacu prowadze, w drugim nie. Rzczywiscie to stresujace, np dzis 3 dzien po pozytywnym tescie owu, temperatura stoi w miejscu i juz mam czarne mysli, ze owu nie bedzie.

Moj maz nie ma dzieci i tez mnie to zastanawia. Jak sie go o to pytalam to mowil, ze zawsze sie zabezpieczal a dzieci nigdy miec nie chcial i o nie sie nie staral. Wszystko niby ok, ale z drugiej strony tyle lat sie bzykac i nigdy nie wpasc… A bujne zycie erotyczne to on mial :P

W ogole takie mysli mnie naszly.. Facet 50letni nie bedzie miec jakichs mega zajebistych wynikow nasienia, nie? Czy w ogole jest sens z tymi suplementami..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 21:12

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • Aishha Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam juz termin laparoskopii na 23.10, chociaz wstepnie miala byc 25 ale nie ma wtedy mojego lekarza w przychodni i bez sensu wracac 160 km nie wiedzac co dalej. Takze oby sie tylko @ nie przedluzyła bo to bedzie 8dc.

Co do pracy...no chyba sie zdecyduje. Wieksza kasa mnie kusi bo nic wiecej, tam bede miala dojazd codzienny i wiecej obowiązków a teraz mam dwa kroki pieszo i lenistwo błogie. Troche tez sugeruje sie tym, że tam bede ciagle z ludzmi i glowa bedzie zajeta, moze przestane myslec o tych staraniach. Teraz jestem sama i jesli nie ma klientów to caly dzien nie mam co robic.

xgirl no to roznica wieku niezła :) rzeczywiscie zastanawia fakt wieku i braku dzieci ale mój maż też jest po przejsciach, ma 36 lat i dzieci nie ma a jego była puściła sie i zaszla w ciaze bez problemu :) z tym, że ja od poczatku naszej znajomosci wiedzialam o jego badaniach jak sie zastanawial co jest nie tak i widziałam wyniki. Swiadomie weszlam w to małżenstwo :)

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja na szybko. Mam krępujący problem... Od 2-3 dni mam od wewnętrznej strony jednej wargi sromowe większej takie bolesne zgrubienie, coś jak stan zapalny, czerwone. Nie wygląda by miało w środku jakaś tresc (przepraszam za opis), boli przy podcieraniu i jak dotykam a tak to niee. Dziś zauważyłam na wierzchołku tego taka mocno bordową kropkę. Kuźwa, co to może być :/ Wydaje mi się, że kiedyś już coś takiego miałam i chyba znikło samo po paru dniach... Nie mam nawet szans w najbliższe dni iść do gina, dziś może że będę u rodzinnej, ale kurde taka siara pytać o to :/

• Aishha Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Dziewczyny ja na szybko. Mam krępujący problem... Od 2-3 dni mam od wewnętrznej strony jednej wargi sromowe większej takie bolesne zgrubienie, coś jak stan zapalny, czerwone. Nie wygląda by miało w środku jakaś tresc (przepraszam za opis), boli przy podcieraniu i jak dotykam a tak to niee. Dziś zauważyłam na wierzchołku tego taka mocno bordową kropkę. Kuźwa, co to może być :/ Wydaje mi się, że kiedyś już coś takiego miałam i chyba znikło samo po paru dniach... Nie mam nawet szans w najbliższe dni iść do gina, dziś może że będę u rodzinnej, ale kurde taka siara pytać o to :/

to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. Tez mialam kiedys cos takiego, boli jak kazdy inny wyprysk podskórny, na bank takie miałas "rogi" jak to ja mówie :) raczej nic strasznego i sie powinno wchlonać. Obserwuj tak czy inaczej. Moze dotknij to Octeniseptem.

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aishha wrote:
    to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. Tez mialam kiedys cos takiego, boli jak kazdy inny wyprysk podskórny, na bank takie miałas "rogi" jak to ja mówie :) raczej nic strasznego i sie powinno wchlonać. Obserwuj tak czy inaczej. Moze dotknij to Octeniseptem.
    No dziwne to mega :/ heh może być i róg :P przesmarowalam MultiGyn ActiGel, on jest jakiś taki p.bakteryjny i p.wirusowy, może pomoże. Dzięki ;)

Aishha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Btw widzialyscie dziewczyny, że wątku teraz można oceniać? ;) U góry w prawym rogu. Nasz wątek coś niska ocenę ma :D haha niech zgadnę czemu! Oceniają osoby które się wcale tu nie udzielają a podczytują i najwięcej mają do "oceniania", śmiech na sali ;)

• Aishha Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Btw widzialyscie dziewczyny, że wątku teraz można oceniać? ;) U góry w prawym rogu. Nasz wątek coś niska ocenę ma :D haha niech zgadnę czemu! Oceniają osoby które się wcale tu nie udzielają a podczytują i najwięcej mają do "oceniania", śmiech na sali ;)

no widziałam juz rano, ciekawe czemu 3 gwiazki...a niech se oceniają :)

Selina lubi tę wiadomość

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aishha wrote:
    no widziałam juz rano, ciekawe czemu 3 gwiazki...a niech se oceniają :)
    Pamiętam tu jakaś wymianę zdań z jedną dziewczyną, że gadamy nie na temat, że o kotach i pierdolach zamiast o staraniach :P hehe taa bo życie się kręci tylko wokół starań...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 13:30

• xgirl Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tez mialam sie pozalic, ze mamy tylko 3 gwiazdki :P !:P

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Wlasnie tez mialam sie pozalic, ze mamy tylko 3 gwiazdki :P !:P
    Już 2,5 :D hahaha czyli jest widocznie tak jak napisałam i ktoś poczuł się dotknięty ;)

• xgirl Autorytet

Wysłany: 17 października 2018, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zastanawia po co te oceny?

f2wljw4zsg9z1tun.png
‹‹ 871 872 873 874 875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ