Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Jeszcze jak sie uda, to az tak tej kasy nie zal. Najgorzej jak sie wyda kupe kasy i nic z tego nie wychodzi..
Selina i co dalej jesli 3 IUI nie wypalily?
Ok kupie sobie ten olej lnianyW ogole trzeba dodatkowo jeszcze omega3 brac? Bo widze, ze olej lniany sam w sobie ma tego sporo.
chyba na naturalny cud czekamy hehe
Narazie czekamy co pokaże wyników po histeroskopii, bo materiał jest badany. Zobaczymy czy będę potrzebowała jeszcze leczenia czy nie. Jeśli nie, to spróbujemy jeszcze może 2x IUI a później echh nie mam pojęcia, możliwe że ivf, ale jakoś nie dopuszczam do siebie tej myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 16:06
-
Ja przy stymulacji nie mam wogole sluzu płodnego - tzn takiego widocznego... mimo wiesiołka który wcześniej działał cuda... czytałam ze po clo może tak byc wiec sie jakoś specjalnie tym nie przejmuje... jak zaczynałam starania i brałam wiesiołka to aż w szoku byłam ile go było a teraz susza....Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyAishha wrote:W kapsułkach nieee, on jest zle przechowywany. Mój jest z Natur Planet, mam też od nich olej z czarnuszki, mąż pije na plemniczki
-
Selina wrote:Jesteś pewna co do oleju lnianego w kapsułkach? Bo mnie nawet dietetyk taki polecała, myli się? Wydaje mi się, że taki tłoczony na zimno i w butelce musi być w lodówce, ale nawet jak po sklepach chodzę, to olej lniany stoi na półkach
Jestem pewna, wartościowy olej właśnie musi być tłoczony na zimno, w ciemnej butelce i z lodówki. Moja zielarka, dietetyczka z wykształcenia Tak twierdzi i wszystkie oleje tak przechowuje. Właśnie...ostatnio mówiła o jakimś, rydzowy czy jaki...podobno drogi mega ale działa cuda z jelitami, wewnętrznymi ranami i ogólnie jest rozchwytywany. Ale około 100 zł za mała butelke...Selina lubi tę wiadomość
-
Ok znalazlam jakis bio olej lniany tloczony bez swiatla, powietrza i ciepla wlany do ciemnej butelki. Nawet jest napisane, ze ma stac w lodowce. Jak w tym miechu sie nie uda to ide to i kilka innych rzeczy pokupowac. Dzis 4dpo wiec niedlugo sie wyjasni.
Kropeczka dawaj znac jak wynikiSelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropeczko wdepnelam tu w nadziei na info od Ciebie o 2 kreskach
Łer ar ju??
Aishha kurczę to ja mam lniany w domu w ciemnej butelce ale w szafce trzymam, bo był na piłce w sklepie... Dodaje do sałatek. Czyli jest do kitu?
A o tym rydzowym muszę poczytać choć fakt, cena zwala z nóg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Cieżko wyczuć bo zastrzyk miałam 13 dni temu w zeszły czwartek jak byłam na usg to cos tam jakby sie zaczynało w sensie pękać wiec załóżmy ze jest 7-8dpo
Zastrzyk mógł być wcześniej, ale skoro pęcherzyk pękł później to liczymy dni od monitu na którym było ciałko żółte. Zbadałabym jeszcze raz betę gdzieś w środę, będzie pewna
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Hm... ale co z dupkiem... mówiła ze jak wyjdzie ujemna beta to odstawic...
Jak masz kontakt do lekarki, to skrobnij jej smsa najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:47
-
Ale wiecie co ja wiem ze ta beta nie wskazuje na ciaze ale co mi daje do myślenia to to, ze zawsze miałam poniżej 0,1 a dokładnie taki symbol <0,1... ciekawe od czego to zależy? A teraz 0,13
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 16:16
Nasz mały cudzie trwaj...