Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Jeszcze jak sie uda, to az tak tej kasy nie zal. Najgorzej jak sie wyda kupe kasy i nic z tego nie wychodzi..
Selina i co dalej jesli 3 IUI nie wypalily?
Ok kupie sobie ten olej lniany W ogole trzeba dodatkowo jeszcze omega3 brac? Bo widze, ze olej lniany sam w sobie ma tego sporo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 16:06
-
Ja przy stymulacji nie mam wogole sluzu płodnego - tzn takiego widocznego... mimo wiesiołka który wcześniej działał cuda... czytałam ze po clo może tak byc wiec sie jakoś specjalnie tym nie przejmuje... jak zaczynałam starania i brałam wiesiołka to aż w szoku byłam ile go było a teraz susza....Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyAishha wrote:W kapsułkach nieee, on jest zle przechowywany. Mój jest z Natur Planet, mam też od nich olej z czarnuszki, mąż pije na plemniczki
-
Selina wrote:Jesteś pewna co do oleju lnianego w kapsułkach? Bo mnie nawet dietetyk taki polecała, myli się? Wydaje mi się, że taki tłoczony na zimno i w butelce musi być w lodówce, ale nawet jak po sklepach chodzę, to olej lniany stoi na półkach
Jestem pewna, wartościowy olej właśnie musi być tłoczony na zimno, w ciemnej butelce i z lodówki. Moja zielarka, dietetyczka z wykształcenia Tak twierdzi i wszystkie oleje tak przechowuje. Właśnie...ostatnio mówiła o jakimś, rydzowy czy jaki...podobno drogi mega ale działa cuda z jelitami, wewnętrznymi ranami i ogólnie jest rozchwytywany. Ale około 100 zł za mała butelke...Selina lubi tę wiadomość
-
Ok znalazlam jakis bio olej lniany tloczony bez swiatla, powietrza i ciepla wlany do ciemnej butelki. Nawet jest napisane, ze ma stac w lodowce. Jak w tym miechu sie nie uda to ide to i kilka innych rzeczy pokupowac. Dzis 4dpo wiec niedlugo sie wyjasni.
Kropeczka dawaj znac jak wynikiSelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropeczko wdepnelam tu w nadziei na info od Ciebie o 2 kreskach Łer ar ju??
Aishha kurczę to ja mam lniany w domu w ciemnej butelce ale w szafce trzymam, bo był na piłce w sklepie... Dodaje do sałatek. Czyli jest do kitu?
A o tym rydzowym muszę poczytać choć fakt, cena zwala z nóg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Cieżko wyczuć bo zastrzyk miałam 13 dni temu w zeszły czwartek jak byłam na usg to cos tam jakby sie zaczynało w sensie pękać wiec załóżmy ze jest 7-8dpo
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Hm... ale co z dupkiem... mówiła ze jak wyjdzie ujemna beta to odstawic...
Jak masz kontakt do lekarki, to skrobnij jej smsa najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 15:47
-
Ale wiecie co ja wiem ze ta beta nie wskazuje na ciaze ale co mi daje do myślenia to to, ze zawsze miałam poniżej 0,1 a dokładnie taki symbol <0,1... ciekawe od czego to zależy? A teraz 0,13
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 16:16
Nasz mały cudzie trwaj...