Dziewczyny z rocznika '86 starające się o pierwsze dziecko :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz nie przepisał probiotyku przy antybiotyku,ostatni raz byłam tak głupia i teraz zaopatrzę się w lactovaginal. Teraz cierpię, a tutaj gdzie jestem to muszę o infekcji rozmawiać z ogólnym lekarzem super.
Macie racje byle do lata
Znikam na tydzień, bo czekają mnie nadgodziny w pracy i wizja bycia na nogach od 6 do 21, ale może nie będzie tak źlecykl starań -
nick nieaktualny
-
Cieszę się, że też się cieszysz
Zieeeeeew! Chyba muszę się zdrzemnąć jak wrócę z pracy...
Ewik wrote:To najwazniejsze czerpac energie z takich spraw bo widzicie swiatelko w tunelu i wiecie, ze wszystko idzie ku pozytywnemu zakonczeniu. Nawet ja sie ciesze z Waszych owulacjiEwik lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
vincaminor wrote:
Zieeeeeew! Chyba muszę się zdrzemnąć jak wrócę z pracy...
haha ja zawsze tak mówię jak idę do pracy co rano i nie zdarzyło mi się ani razu żeby spełnić to moje postanowienie ;P
Dzień dobry staraczki
ehh weekend się kończy, słońce znikł jedyne co mi poprawia humor to sen , a śniły mi się dwie kreseczki na teście
czyli za dużo o tym myślęEwik, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!
Ja od piątku miałam gości (moich przyjaciół ze studiów), dlatego się nie uaktywniałam. Wczoraj dużo spacerowaliśmy i bardzo miło spędziliśmy dzień. Dzisiaj też mieliśmy gdzieś wyjść, ale od rana pada deszcz, więc się nie udało.Ewik, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie cały weekend piękna pogoda! spacerowaliśmy z psem, jeździliśmy na rowerach, objadaliśmy się orzechami ;p dzisiaj wieczór filmowy czuje, że odpoczęliśmy od tematu starań - ani słowa o dzieciach, ciąży, staraniach, lekarzach nic a nic~!
Ewik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się udało pospałam, odpoczęłam a teraz cieszę się pierwszym od dłuższego czasu w pełni wolnym wieczorem
Jutro idę do ginekologa, poproszę o kciuki - mam wielką nadzieję, że torbiel, która ostatnio się powiększyła, teraz zniknie...
Vaniliaa wrote:haha ja zawsze tak mówię jak idę do pracy co rano i nie zdarzyło mi się ani razu żeby spełnić to moje postanowienie ;PIda lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Wróciliśmy do domu i mam troszkę czasu w końcu
Niestety, @ przyszła. Wczoraj. Czyli mniej więcej o czasie. To dobra wiadomość. Nie boli jak ostatnio i to też zaliczam do plusów. No ale największym minusem jest brak II. No ale nowy cykl - nowe nadzieje...
W weekend byliśmy u Siostry, wczoraj wieczorem poszliśmy wszyscy na imprezę do brata Jej Narzeczonego, który ma już dwójkę małych dzieci (niecałe 1,5 roku i 3 miesiące). U mnie w rodzinie nie ma takich małych szkrabów, dlatego wielką chwilą wczoraj było dla mnie wzięcie tego najmniejszego na ręce. Mój mąż mnie zadziwił i chciał też Antka wziąć na ręce Oj, fajny widok
Rodzice tych dzieciaczków są mniej więcej w naszym wieku - on rok starszy, a ona rok młodsza. Po ślubie od razu zaczęli się starać, ale coś im nie wychodziło, kiedyś nawet z nami na ten temat rozmawiali (bo to nasi znajomi) i żalili się, że coś za długo to u nich trwa. Nie mieli żadnych problemów, nie leczyli się. Udało im się po 7 miesiącach. Później nie planowali już dziecka, a tu kiedy Ignaś miał 4 miesiące - wpadka! I to nie wskazana, bo Ona była po cesarce, co więcej, każdy kolejny poród też musiała przejść przez cesarkę, bo ma podobno jakieś dziwne ułożenie miednicy, że nie urodziłaby naturalnie. Więc trochę strachu mieli, ponoć minimum rok po cesarce nie można zachodzić w ciążę. No ale dali radę, wszystko było w porządku i teraz mają dwóch synków z niewielką różnicą wieku
Powiem Wam, że ja zawsze o tym marzyłam. Dzieci z niewielką różnicą wieku. Nie przeraża mnie to No a po wczorajszym przeżyciu chcę dziecka jeszcze bardziej Mąż też. Mam nadzieję, że się uda w najbliższym czasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 21:08
Ewik, Izik lubią tę wiadomość
-
Czesc Ida przykro, ze przyszla malpa ale tak jak piszesz nowy cykl nowe nadzieje
Tak jak Misia pisala idzie lepszy czas bo wiosna i bedziemy lapaly zielone wiruski jedna za druga. Bedzie dobrze. U mnie w rodzinie sie urodzi maly babel juz w lecie i sama czekam jak Maz bedzie reagowal bo jak narazie ma kontakt tylko z chrzesnica 3 letnia ktora go uwielbia. Piekny widok jak siedza razem rysuja, lepia z plasteliny a mala mu daje ukradkiem buziaki a kiedys niespodziewanie powiedziala ze go Kocha i zostanie jego zona.Ida lubi tę wiadomość