Dziura w macicy
-
WIADOMOŚĆ
-
Liliili wrote:A jakis prywatny numer? Bo dzownilam do przychodni zapytac czy mozna tele konsultacje ale Pani powiedziała, ze nie
Ale na teleporadzie on ci nic nie doradzi, on musi sam wszystko obejrzeć nawet wszystkie usg robione wcześniej dla niego to nie wyznacznik o sam musi zobaczyć obraz. -
Żelka1990 wrote:Wiesz jak duże masz to rozejście ? Czy lekarz powiedział ci tylko, że blizna po cc się rozeszła?
Jeśli mieszkasz gdzieś w okolicach Wrocławia mogę ci polecić specjalistę od blizn po cięciu cesarskim. Sama go znalazłam dzięki opisom dziewczyn na innym forum, nawet telefonicznie myśle, że podpowiedział by ci co robić bo to na prawdę bardzo empatyczny lekarz.
Lekarz na wizycie pow mi że mam rozejście na odcinku 23mm i że to bardzo dużo. Ogólnie mówił żebym poczekała aż zacznę znów miesiączkować i dopiero wtedy zgłosiła się do jakiego specjalisty od blizn po dalsze zalecenia.
A dziewczyny wiecie ile DR Pomorski bierze za wizytę pierwsza? Długo się do niego czeka? Też na wszystkich forach o nim piszą. -
Liliili wrote:A jakis prywatny numer? Bo dzownilam do przychodni zapytac czy mozna tele konsultacje ale Pani powiedziała, ze nie
Całkiem niedawno rozmawiałam z tym lekarzem przez telefon. Numer znalazłam na jednym z jego prac naukowych, dodzwoniłam się bez problemu. -
kasiurro wrote:Niestety jestem z Podkarpacia więc drugi koniec Polski 😟
Lekarz na wizycie pow mi że mam rozejście na odcinku 23mm i że to bardzo dużo. Ogólnie mówił żebym poczekała aż zacznę znów miesiączkować i dopiero wtedy zgłosiła się do jakiego specjalisty od blizn po dalsze zalecenia.
A dziewczyny wiecie ile DR Pomorski bierze za wizytę pierwsza? Długo się do niego czeka? Też na wszystkich forach o nim piszą.
Ja czekałam na pierwsza wizytę wtedy miesiąc. -
Cześć dziewczyny !!
W sierpniu 2020 dowiedziałam się że mam niche.
W styczniu 2012 urodziłam CC i dopiero po 8 latach dowiedziałam się czemu nie mogę zajść w ciążę ani jej utrzymac. Pierwsze co to się załamałam, dlczego ja itp.
Dostałam skierowanie na dodatkowe badania stwierdzające jak są rozmiary i pyk zakaz zachodzenia w ciążę i skierowanie na operację laparoskopową i tak czekam od października 2020 -
[email protected] wrote:Cześć dziewczyny !!
W styczniu 2012 urodziłam CC i dopiero po 8 latach dowiedziałam się czemu nie mogę zajść w ciążę ani jej utrzymac. Pierwsze co to się załamałam, dlczego ja itp.
Dostałam skierowanie na dodatkowe badania stwierdzające jak są rozmiary i pyk zakaz zachodzenia w ciążę i skierowanie na operację laparoskopową i tak czekam od października 2020
Na kiedy masz wyznaczony termin zabiegu? -
[email protected] wrote:Cześć dziewczyny !!
Dostałam skierowanie na dodatkowe badania stwierdzające jak są rozmiary i pyk zakaz zachodzenia w ciążę i skierowanie na operację laparoskopową i tak czekam od października 2020
Jeśli plamisz po miesiączce od 7 dni w górę to od razu lekarz specjalizujący się w bliznach po cc kieruje na zabieg wypłaszczenia niszy. Mówiąc kolokwialnie. -
[email protected] wrote:Żelka1990
Dużo o tym czytałam i dowiedziałam się że każda z nas mając CC i później niche miała krwotok o czym nie mówią lekarze.
Ja nie miałam żadnego krwotoku.
Moja blizna przez 2 lata od porodu była całkowicie zachowana, bez żadnego ubytku. W momencie kiedy moja macica z przodo zdjętej zrobiła się tyło zgięta to się rozeszła. Ja doskonale wiem kiedy to się stało bo ból był bardzo silny.
-
[email protected] wrote:Koniczyna90
Termin operacji mam na 1 kwietnia -
[email protected] wrote:Ola_babka
UCK w Gdańsku
A ty na kiedy masz termin? -
[email protected] wrote:Ola_babka napisz do mnie na meila