FASOLKOWE PORADY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez bym jz chciala kmpletowac wyprawke ale dopoki sie przeprowadzimyto nie ma sensu bo beda tylko kolejne tobolki do przeprowadzki chyba wniosek o kredyt bedziemy jakos na dniach robic potem umowy remont przeprowadzka i dopiero zakupy dla dziecka bo na wozem ilozczko tez trzeba odlozyc a kupno mieszkania niezle nas skrobnie po kieszeni
-
Dora wrote:Tylko mi się coś wydaje, że Bella miała mieć cc wcześniej, o ile czegoś nie pomyliłam..
Bella jak to z Tobą jest?
pozwolę sobie odezwać się za Bellę pisała, ze lekarz ma ją brać pod nóż jakoś zaraz po 20 czerwcaBellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
she wrote:Dora wrote:Tylko mi się coś wydaje, że Bella miała mieć cc wcześniej, o ile czegoś nie pomyliłam..
pozwolę sobie odezwać się za Bellę pisała, ze lekarz ma ją brać pod nóż jakoś zaraz po 20 czerwca
To macie szanse na "rozpakowanie" w tym samym czasie. Ja mam termin najbliżej naszej Ani:-)she, anna_w lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
To chyba wszyscy piorą w tej Loveli, i wszyscy ją chwalą. A w Biedronce rozeszła się błyskawicznie:-)
a ja mam do dziś wysypkę jak mi się trafi kiepski proszek:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 15:23
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak wiadomo kolki to nic innego jak nagromadzone gazy w jelitach. Wiele mam stosuje masaże, ciepłe okłady na brzuszek, ale z reguły nic to nie daje.
Stary babciny sposób na szybką ulgę niemowlaka.
Odpinamy pampersa, zostawiamy go w takiej pozycji jakbyśmy chciały go zmienić.
Bierzemy termometr, oliwkę lub tłusty krem. Cienką końcówkę termometru maczamy w oliwce/kremie i powolutku wkładamy do pupy niemowlaka, żeby był poślizg. Gdy sama końcówka termometru jest już w pupie lekko odchylamy dziurkę w pupie, aby gazy mogły się uwolnić. Natychmiastowo razem z gazami wychodzi kupka, a dziecko prze szczęśliwe od razu przestaje płakać.
Jedyny cudowny i magiczny sposób który działał na moją Kingę. Brzmi groźnie, ale jest bardzo bezpieczny i niezawodny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2013, 15:47
she, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
Hej, odnośnie kolek ostatnio zasięgnęłam opinii mojej siostry i ona poleciła Infacol.
Ruciu Twój sposób na kolki to niezły patent, ale miejmy nadzieje ze u naszych maluszków nie będzie potrzeby stosowania niczego na kolkiDora, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:Tylko mi się coś wydaje, że Bella miała mieć cc wcześniej, o ile czegoś nie pomyliłam..
Ano ba ;P oczywiście, ze wcześniej, bo ja już umieram przez tą ciąże Lekarz póki co zaproponował cc po 20 czerwca... kiedy to wyjdzie dokładnie jeszcze nie wiem, ale myślę, ze koło 25.06 najpóźniej (oby)