FASOLKOWE PORADY
-
WIADOMOŚĆ
-
Layla, nic groźnego
Mnie pobolewało w lewym boku, ale ginka mnie obadała i wszystko ok. Powiedziała,że to wiązadła podtrzymujące macicę,które się rozciagają!Dała mi na to Duphaston na rozluźnienie. I bóle mi przeszły. ALe tabletki się skończyły i ból delikatny wczoraj powrócił. A wizytę mam za 9 dni dopiero. Musze jakoś sobie radzić. Wczoraj wzięłam magnez. Trzeba troszke sie oszczędzać i powolniejsze ruchy wykonywać i moze jakoś przetrwamy te ileś miesiecy . Ja jeszcz 6 miesiecy i kilka dni. Ty troszke dłużej. Ale te bóle nie trwaja wiecznie. W zasadzie juz powinno mnie przestac. Za tydzień wchodze w drugi trymestr -
KOpciuszek, u mnie te bole zaczeły się teraz w 4 iesiacu, tak mnie pobolewa i ciagnie w okolicy pepka ze szok, ale jakos daje rade. podobno teraz sie macica powieksza itd i stad to nieprzyjemne uczucie ciagniecia, zreszta widac to po brzuskzu ledwo sie te nole zaczely to on mi od razu urósl i juz ładnie widać że jestem w ciązy.
a wogole to karoala i layla witam na watku, i gratuluje -
dzieki dora no fajnie wyglada a powiedz mi jechalas z nim w spodnicy? bo sie zastanawiam jak sie wtedy sposuje bo ja ogolnie wole sukienki i spodnice i zastanawia mnie jak sie taki adapter wted spisuje, czy latwo sie zapina itd. ale wygląda bardzo sensownie
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Chciałabym zdać relację z wizyty na USG
Dzidzia jest zdrowa, ma 57 mm i zmniejszyła się różnica między OM a USG. Wcześniej wynosiła 5 dni teraz tylko 2. Więc na dzień dzisiejszy dzidzia ma 12w2d.
USG miałam już robione przez brzuch, na bardzo dobrym sprzęcie, więc w ogóle bardzo zdziwiłam się, że już mógł określić płeć.
Wszystkie parametry są w normie co mnie bardzo cieszy
Kość nosowa widoczna.
NT - 1.8mm.
Słyszeliśmy serduszko 171/min Cudowne przeżycie. Dzidzia się ruszała, machała rękoma i nogami, a na zdjęciu 3D rozkraczyła się w pełni. Łzy mi leciały strumieniami.
Przedstawiam wam moją CÓRKĘ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 17:25
Dora, Kleopatra, she, Shagga_80, mauysia, anna_w, Anka-Skakanka, Mała, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoruś ja z M. chcieliśmy Polę, ale Kinia stwierdziła, że nie może być Pola, ponieważ koleżanka z równoległej klasy ma tak na imię i wygląda jak świnka. Więc dziecku się źle kojarzy .. na ten czas odpada Może do tego imienia wrócimy Dziś wpadła mi do głowy Amelia, Gabriela
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny