FASOLKOWE PORADY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, byłam na gimnastyce, nieźle się spociłam:-). Zajecia rozpoczeły się aerobową rozgrzewką, potem było sporo wzmacniania pośladków w staniu i leżenu,wypady i damskie pompki. W koncowej części oddychanie brzuchem i cwiczenia na m. Kegla. Na koniec relaksacja. Jak ktoś chodził kiedyś na aerobik to zna dobrze te ćwiczenia( step out, step touch itd.) Ogólnie fajnie, ale faktycznie dla "zdrowych" ciąż bez przeciwwskazań.
ps: z deklaracją dalej zamieszanie i nie wiadomo o co chodzi:-)instruktorka odeslala mnie do poloznej na wykladach:-)
anna_w, mauysia lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyHej Baby...jak poczytałam o Waszych dolegliwościach to aż się przeraziłam...bardzo Wam współczuję...Mnie czasem łapią skurcze brzucha ale nie są ani silne ani zbyt częste,więc da się przeżyć...często męczy mnie zgaga, ale też da się przeżyć... Z wypróżnieniami zawsze miałam "pod górkę" taka moja uroda Więc teraz, gdy nieco gorsze są zaparacia to dla mnie to nie bardzo nowość...zresztą od kilku dni przyjmuję ten Duphalac i jakby nieco lżej było.Pogodą się w ogóle nie przejmuję,bo nie czuję się gorzej...co dzień spędzam w samo południe ok 2h na dworze w pełnym słońcu i jest OK..i tyle..Efekt? W sumie nie mam powodów do narzekań, da się przeżyć Poza tym ostatnio ograniczyłam nieco porcje żywienia i od razu lepiej się czuję, gdy po posiłku nie przybywa mi centymetr (co najmniej!) w brzuchu.
A co poza tym?
Dziś otrzymałam kolejną paczuszkę, tym razem ze spodenkami ciązowymi i tym razem w dopasowanym rozmiarze, jestem przeszczęśliwa...wreszcie nie bęę gotowała się ogrodniczce
Jeszcze chcę dokupić jakąś lekką spódniczkę i długie spodnie dżinsowe na chłodniejsze dni
A tak to o sporo rzeczy moja garderoba się wzbogaciła Płaszczyk-grzybek, spodnie (takie dość eleganckie), sukienkę (też raczej "wyjściowa"),szorty no i wcześniej kupione spodnie 7/8, tunika
O rany,ale nachwaliłam się Ale to tak dla odmiany
Aniu, tak rzutem na taśmę dołączam się i ja do życzonek
Ostatnimi czasy mało spędzam czasu przed kompem, zaczęłam czytać książkę a jak nie czytam to jestem ze Starszym Synusiemmauysia, anna_w, Dora lubią tę wiadomość
-
Dora - no to w sumie fajne te ćwiczenia A na rozciągające też pewnie przyjdzie czas. Choć z drugiej strony... Z rozciągającymi to chyba trzeba ostrożnie w ciąży - w końcu nie bez powodu ciężarne nie mogą np. wieszać firanek ani wykonywać innych czynności wiążących się z rozciąganiem ciała...
Shagga - no to fajnie, że w końcu jakiś zakup, który się Tobie w 100% spodobał, proszę o dokumentację fotograficzną -
UWAGA NIUS OD SHE!!!
Chyba i na mnie przyszla kolej o 4.30 zaczely odchodzic mi wody. Teraz leze na ktg, skurcze nie pojawiaja sie. Ale snilo mi sie dzisiaj ze byly wiec chyba sobie wysnilam ten porod trzymajcie za nas kciukiShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Ciekawe,czy She była spakowana
Mauysia wrote:Shagga - no to fajnie, że w końcu jakiś zakup, który się Tobie w 100% spodobał, proszę o dokumentację fotograficzną
Bardzo chętnie...w wolnej chwili ofotografuję sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 08:08
Meginka, mauysia lubią tę wiadomość
-
oooo to trzymamy kciuki za She żeby wszystko było w porząsiu a dzidzia zdrowa i niech bardzo nie wymęczy mamusi
ciekawe czy się spakowała
Shagga pokaż ciuszkiShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ależ piękny brzuszek Shagga.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24