FASOLKOWE PORADY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDora wrote:Ja też się witam po weekendzie:-)
Z coraz to większym brzuszkiem:-)
Shagga kiedy masz wyniki? ja na swoje musialam chyba z 5 dni czekac.
Ja wyniki prawie wszystkie miałabym już dziś, ale że robiłam tego Coombsa i na to muszę czekać to odbiorę wszystko w środę bądź czwartek...w piątek mam wizytę u Ginki, to najpóźniej wtedy odbiorę,nie spieszy mi się -
Shagga_80 wrote:Wpadam,pochwalić się,że wreszcie dokonałam pierwszych zakupów dla Maluszka Póki co obkupiłam się w aptece (swoją drogą to ciekawe,czy Dora i She wiedzą,że mają taką tanią aptekę w mieście? Apteka Gemini).
łee, szkoda że nie mają odbioru w Poznaniu Ale muszę poszukać, a nuż znajdę u mnie też taką fajną aptekę.
-
Dora wrote:Dobrze wiedzieć Shaggga. Ja poki co mało zaopatrywalam sie w aptekach. A ta jest zaraz obok mojego centrum Medicover. Bedzie na przyszlosc jak znalazł
Podkłady itp kupowalam w Akpolu. Tam tez jest tanio. A z kremow mam kupiony jedynie Sudocrem- ale maly na próbę. Pozniej bede się zaopatrywac hurtem;-) -
nick nieaktualnyMy ten sudocrem będziemy mieć w mega ilości,ale wiem właśnie,że on na poważne stany odparzeniowe a nie do codziennego stosowania..tak czy inaczej przyda się na bank do każdorazowego przewijania już zakupiłam Nivea na odparzenia no i bepanthen,bo niby na sutki go kupiłam,ale na pupę Młodego nr 2 też wykorzystam.
A wczoraj upatrzyłam sobie pościel dla Młodego (bez wkładów,bo mam po Pierwszym)
Zmykam na śniadanko
-
nick nieaktualnyDora wrote:Każdy musi sobie sam najlepszy krem dla siebie znaleźć, bo gdyby tak słuchać co mówią inni, to zglupieć by można:-)
To samo z pieluchami czy innymi rzeczami;-)
Nawet w kazdym szpitalu co innego zalecają.
Ja przy Kubie miałam kilka kremów a tylko z Nivei zadowolona byłam...teraz mam ułatwione zadanie...kupuję tylko to co się sprawdziło u nas
EDIT:
A z kolei z pieluch zadowolona byłam tylko z Pampersów..droższe niż inne ale jakość bez porównania...a np większość znajomych mi osób nie lubi przepłacać,więc woli tańsze, kosztem jakości...a pewnie za jakiś czas każda z nowych Mamusiek będzie wiedziała,co dla Niej (i dla Jej maleństwa) najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2013, 11:56
Dora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Shagga a na Allegro się nie opłaca?
A ja właśnie zmuszona byłam wystawić ostatnio kupione spodnie ciążowe,ehhh, jaka szkoda
Wrzucę i tu linka, może ktoś tu zajrzy zainteresowany
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-rurki-z-kokarda-xs-jak-nowe-i3385956902.html -
nick nieaktualnymauysia wrote:Złośnica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2013, 14:49
-
Hej dziewczynki
Shagga fajne te spodenki, ale niestety duuużo za małe na mnie
Mam pytanko babeczki to badanie co się pije glukozę (krzywa cukrowa czy coś tam )to musi robić każda ciężarna, czy tylko jeśli lekarz zleci??
Mam znajomą w 22 tyg ciąży i jak ją o to zapytałam to stwierdziła że pierwsze słyszy o takim badaniu -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Hej dziewczynki
Shagga fajne te spodenki, ale niestety duuużo za małe na mnie
Mam pytanko babeczki to badanie co się pije glukozę (krzywa cukrowa czy coś tam )to musi robić każda ciężarna, czy tylko jeśli lekarz zleci??
Mam znajomą w 22 tyg ciąży i jak ją o to zapytałam to stwierdziła że pierwsze słyszy o takim badaniu -
nick nieaktualnyDora wrote:Najadłam się właśnie czereśni i moja mała chyba czkawki dostała.
-
Shaggi, dlatego ja nie zaglądam, wolę żyć w błogiej nieświadomości
Dziś zaliczyłam glebę, ale na szczęście upadłam na kolana i ręcę - skończyło się na zdartej skórze na kolanie. A mały jak fikał tak fika, więc całe szczęście nic się nie stało.Amicizia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze,kiedyś też tak żyłam...a teraz (tzn nie to,że w tym roku,bo to od paru lat) nie potrafię nie myśleć o żyjątkach z czereśni...zazadraszczam Wam
Baby, ja kolejny raz przejrzałam ofertę na Allegro i już wiem,że jak tylko dostanę kasę (czy to swoją wypłatę,czy od M, bo obiecał,że zaczniemy już kompletować wyprawkę) to zamawiam...wrzuciłam do koszyka już 19 pozycji...bagatela prawie 500zł....kolejny raza zareklamuję coś
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20864633
Ten sprzedający ma mega oferty ...i chyba jednak pampersy też tu zamówię,cały komplet 4 opakowań...skoro i tak raz będę płaciła za przesyłkę to trzeba wykorzystać na maksa