Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusshka wrote:@siesiepy, no właśnie mi też po antybiotyku na urea skończyły się upławy, wcześniej miałam naprawdę bardzo dużo śluzu i nie mogłam odróżnić płodnego od tego po owulacji, bo ciągle był taki sam.
Zatem trzymam kciuki za testowanie skoro sposobność była 😈
Daj znać jak tam zakwas 😀
Miałam jeszcze Ci odpisać! No, ja również. Co rusz pojawial się u mnie taki mocno kremowy ale rozciągliwy, było go pełno. Albo na początku cyklu pełno kremowego lub dziwnych upławów, zwłaszcza ostatnio.
A teraz magia, jakoś to tak poukładane normalnie.
Szkoda że szyjki macicy nie macam jak kiedyś, jestem ciekawa czy dalej by jeździła tak bardzo w górę i w dół jak kiedyś. 🤔 Ale nie chcę tam grzebać, strasznie mnie odstrasza wspomnienie odczuć podczas pobierania wycinków z szyjki brrr...walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy wrote:Do drwala nie mam takiego łatwego dostępu na mojej pipidowie, ale jak tylko będę miała okazję to też wleci. 😂
mad_kitten, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:Ja to mam chyba za łatwy 😂😂
Jejuu, zjadłam na kolację kanapki z rybą, teraz poprawiam jeszcze wszystko serkiem homogenizowanym. 🤣 Coś czuję, że dziwne smaki będę mieć w tej ciąży.👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
czaranna wrote:Ja z racji zamieszkania Jagiellonia 🤪
.bywam na stadionie:)
Aczkolwiek moja wielka miłością są skoki narciarskie 🥹😍😍 No kocham co mam mówić . Jedziemy w styczniu do Zakopanego na skoki , te emocje coś pięknego . Byłam 2 lata temu i powiem wam szczerze ze poryczalam się z tych emocji i atmosfery ♥️♥️
U mnie bez planów . Śnieżek pada za oknem , ja z herbatka pod kocykiem , z moja sunia obok ♥️ moj w pracy do 22 . Ale ma wolny week i mamy plan spędzić go cudownie ♥️😍
U mnie 🐒 puka do drzwi . Jestem trochę rozemocjonowana . Znowu dziś w głowie mi siedział moj eks i ta ich sytuacja z dzieckiem .
Niby przepracowane na terapii a wraca jak najgorszy sen 😒😒ultramaryna_ lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:Ja także kibicuje Naszym
Aczkolwiek moja wielka miłością są skoki narciarskie 🥹😍😍 No kocham co mam mówić . Jedziemy w styczniu do Zakopanego na skoki , te emocje coś pięknego . Byłam 2 lata temu i powiem wam szczerze ze poryczalam się z tych emocji i atmosfery ♥️♥️
U mnie bez planów . Śnieżek pada za oknem , ja z herbatka pod kocykiem , z moja sunia obok ♥️ moj w pracy do 22 . Ale ma wolny week i mamy plan spędzić go cudownie ♥️😍
U mnie 🐒 puka do drzwi . Jestem trochę rozemocjonowana . Znowu dziś w głowie mi siedział moj eks i ta ich sytuacja z dzieckiem .
Niby przepracowane na terapii a wraca jak najgorszy sen 😒😒
Śnieżek 😍 u mnie ani płatka 🙄
Kochana, postaraj się nie myśleć za dużo 🫂
Wierze, ze tez sie niedługo doczekasz swojego małego cudu 🤗 -
Evelle28 wrote:Ja także kibicuje Naszym
Niby przepracowane na terapii a wraca jak najgorszy sen 😒😒
O proszę to my mamy mnóstwo wspolnego 🥰my też jak dobrze pójdzie pojedziemy na skoki 😊
A ja mam ten cykl jakiś kosmiczny, ale staram się narazie nie nakręcać dopiero 7dpo ..
Będzie dobrze kochana, też przeżyłam zdradę tego nigdy się nie wyrzuci z głowy to zawsze wraca, czas trochę to leczy ale nigdy nie da się tego totalnie wyrzucić z pamięci to za wielki ból..
Podobno śnieg ma padać całą noc🙈 całe szczęście że jutro nie jadę w trasę 😎 -
A ja mam ból podbrzusza, typowo owulacyjny
aż zrobiłam kolejny test i znów ciemniejsza kreska, ten poprzedni to był chyba jednak zbyt rozwodniony. 🙈
Edithka, Muuu., Luna_, Myszkaaa20, ultramaryna_, goska000, Pusshka, Adirella, Olalee lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
czaranna wrote:O proszę to my mamy mnóstwo wspolnego 🥰my też jak dobrze pójdzie pojedziemy na skoki 😊
A ja mam ten cykl jakiś kosmiczny, ale staram się narazie nie nakręcać dopiero 7dpo ..
Będzie dobrze kochana, też przeżyłam zdradę tego nigdy się nie wyrzuci z głowy to zawsze wraca, czas trochę to leczy ale nigdy nie da się tego totalnie wyrzucić z pamięci to za wielki ból..
Podobno śnieg ma padać całą noc🙈 całe szczęście że jutro nie jadę w trasę 😎
Ogólnie to mało o tym mysle ale dziś mnie jakos tak naszło . Ale już myśli odgoniono i wracam na poztywniejsze tory myślowe 😍
czaranna lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Ja do skoczni w Zakopanem mam 20 km. Też rozważam pojechanie na skoki. 😅
Evelle28 lubi tę wiadomość
👱34
🧔32
👶08.2020
👶07.2024
⏸️11.11.2023 ❤️ w 9cs
14.11.2023 beta hcg 1460
16.11.2023 beta hcg 3335
28.11 7mm szczęścia, serduszko na USG. 😍
16.01. prenatalne, dziecko rozwija się prawidłowo. ❤️
13.02. 240g. zdrowego chłopca.
05.03. 382g.
26.03. połówkowe 640g. misia ❤️
16.04. Przekroczony kilogram! 1070g.
14.05. trzecie prenatalne, 1715g.😍
31.05. waga 2260g. 😍
28.06. 3400g. ❤️
12.07. 4000g. 😳
15.07. już jesteśmy razem 😍
3970 g. 56 cm ❤️
-
Edithka wrote:Ja do skoczni w Zakopanem mam 20 km. Też rozważam pojechanie na skoki. 😅
Edithka lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
U mnie dzisiaj całkiem sporo śniegu spadło- oczywiście jeszcze na letnich oponach 🙈.
Wieczór spokojnie i sennie, trochę pod kołdrą, trochę pod kocem.
Podziwiam dziewczyny które lubią oglądać sport - ja żadnego nie lubię 😆 jedynie na żywo żużel mnie zachwycił (łącznie z doznaniami zapachowymi i hmm 'dotykowymi' z żużlem na twarzy).
Jak tak piszecie o śniegu i winie to mi się zaczęło tęsknić do klimatu świątecznego jarmarku i grzańca 😍
Nie wytrzymałam dzisiaj - 10dpo - biało - spróbuję jutro.
Czytam Was na bieżąco - ale dość nieśmiała jestem w pisaniu - będę Wam kilkać wiadomości żebyście wiedziały że jestem 🙈
ultramaryna_, MartiMarti lubią tę wiadomość
-
Edithka wrote:Mieszkasz obok maka? 🤭
Jejuu, zjadłam na kolację kanapki z rybą, teraz poprawiam jeszcze wszystko serkiem homogenizowanym. 🤣 Coś czuję, że dziwne smaki będę mieć w tej ciąży. -
Hej dziewczyny. Czytam Was dziś cały dzień co by być na bieżąco 😉 Pozdrawiam i ściskam Was mocno, mimo tej okropnej pogody za oknem - miałam w pracy przez nią młyn. Co do blizn po operacjach czy cc to sama z całego serca polecam wizytę u dobrego urofizjo. Sama chodziłam do takiego po usunięciu mięśniaka o babeczka z działała cuda, oczywiście sama też miałam w tym swoją zasług bo w domu też bliznę ćwiczyłam. Przez Wasze ostatnie wpisy też mam ochotę na winko, dzisiaj niestety tylko mąż będzie pił drinka pod meczyk😄 Ja dzięki koleżankom z pracy, które miały ostatnio uderzenia gorąca i musiały pilnie okna otwierać na oścież mam dziś inne afrodyzjaki. Myślicie że jak wypiłam właśnie mleko z miodem i czosnkiem, a do tego nastawiłam syrop z cebuli to zadziałają? Małżonek będzie zadowolony? 🤣27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa wrote:Hej dziewczyny. Czytam Was dziś cały dzień co by być na bieżąco 😉 Pozdrawiam i ściskam Was mocno, mimo tej okropnej pogody za oknem - miałam w pracy przez nią młyn. Co do blizn po operacjach czy cc to sama z całego serca polecam wizytę u dobrego urofizjo. Sama chodziłam do takiego po usunięciu mięśniaka o babeczka z działała cuda, oczywiście sama też miałam w tym swoją zasług bo w domu też bliznę ćwiczyłam. Przez Wasze ostatnie wpisy też mam ochotę na winko, dzisiaj niestety tylko mąż będzie pił drinka pod meczyk😄 Ja dzięki koleżankom z pracy, które miały ostatnio uderzenia gorąca i musiały pilnie okna otwierać na oścież mam dziś inne afrodyzjaki. Myślicie że jak wypiłam właśnie mleko z miodem i czosnkiem, a do tego nastawiłam syrop z cebuli to zadziałają? Małżonek będzie zadowolony? 🤣walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
nick nieaktualnymad_kitten wrote:U mnie dzisiaj całkiem sporo śniegu spadło- oczywiście jeszcze na letnich oponach 🙈.
Wieczór spokojnie i sennie, trochę pod kołdrą, trochę pod kocem.
Podziwiam dziewczyny które lubią oglądać sport - ja żadnego nie lubię 😆 jedynie na żywo żużel mnie zachwycił (łącznie z doznaniami zapachowymi i hmm 'dotykowymi' z żużlem na twarzy).
Jak tak piszecie o śniegu i winie to mi się zaczęło tęsknić do klimatu świątecznego jarmarku i grzańca 😍
Nie wytrzymałam dzisiaj - 10dpo - biało - spróbuję jutro.
Czytam Was na bieżąco - ale dość nieśmiała jestem w pisaniu - będę Wam kilkać wiadomości żebyście wiedziały że jestem 🙈
U mnie też 10 dpo i dzisiaj biało było 🥺
Niech u Ciebie się to zmieni w piękne różowe kreseczki 🙂 -
My dziś winko czerwone, orzechy do tego, w końcu weekendzik 🥂 oglądamy meczyk....
Ja w tym roku kibicowałam na olimpiadzie podczas szermierki na zawodach olimpijskich w Krakowie 🙂 bardzo mi się podobało.
Nie możemy się doczekać skoków🤭 przyznać się u kogo spadł już śnieg? ❄️❄️❄️😁👩40 👨42
02.2024 💔 (5t)
12.2024 💔 chłopiec 👼 9t5d
start programu IVF (09.2024)
zespół antyfosfolipidowy 🆗 antykoagulant toczniowy 🆗 kariotypy 🆗mucha 🆗CD138🆗
❌allo MLR 0%
❌PPJ (ANA2)- dodatni
❌MTHFR c.665C homo
❌PAI-I c.820-817 (4_5) hetero
❌KIR AA
obecne: 2DL1, 2DL3, 2DL4 deleted, 2DS4(del-22bp), 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
nieobecne: 2DL2, 2DL4 norm, 2DL5(group 1), 2DL5(group 2), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1 variant
AMH: 0,78 -> 1,05⬆
03.2025 stumulacja przed IVF:💉 Mensinorm, Rekovelle
💉i💊do transferu: Accofil, Encorton, Prograf -
Anka32 wrote:Dziękuję za wszystkie kciuki ❤️
Pieprzyk córki ro nic poważnego 😊Anka32 lubi tę wiadomość
-
Dzięki wam, dzięki forum i dzięki apce w końcu rozumiem, co się mi dzieje i dlaczego w środku miesiąca pobolewało (zawsze bałam się, że mam okres, a to był tylko śluz
). Wiem, że jajnicy pracują, bo gin sprawdzał i pęcherzyki są, pękają i do owulacji dochodzi.
Pozostaje mieć więc nadzieję, że w tym szczęśliwym miesiącu jeszcze mi dwie kreski dojdą!ultramaryna_, Pusshka lubią tę wiadomość
AMH 0,54, 37 lat
Niskie LH i FSH
Starania od 01.11.2023 -
nick nieaktualnyHope♥️ wrote:Miałam to samo tok temu, szukałam małemu kleszcza po pobycie w lesie, a znalazłam pieprzyk na głowie, wyglądal dla mnie nieciekawie, ale dermatolog obejrzał i uspokoił że to nic poważnego, wiem co przeżywałas, też się tym stresowałam.
Dobrze, że w obu przypadkach skończyło się dobrze 🥹
Ja poległam dzisiaj, meczu nie obejrze do końca i idę spać 🤣
Dobranoc Kobietki 🤗🌠Evelle28, Myszkaaa20, Mysza_Polna, Bee90, Adirella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. U mnie spokój i cisza. 🐒 nie ma, testów nie robiłam. Czułam się dobrze, dopóki dziś mąż nie powiedział mi, że kolejna dziewczyna bliskiego kolegi jest w ciąży. Oboje raczej niedbający o siebie, co ich widzimy to wódka zawsze obecna. On jeszcze bierze często różne używki. Napisał mojemu, że wcale nie trzeba z wszystkiego rezygnować i się da… na szczęście mój ma swój rozum. Ale załamka totalna. My się tak staramy, wydajemy pieniądze na lekarzy i leki, dbamy o siebie a ktoś nie musi nawet za bardzo się starać i się udaje. Ehhh 😔
Adirella lubi tę wiadomość