Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Anetka, w medi od poniedziałku też jest rejestracja do punktu pobrań, nawet dla kobiet w ciąży :*
Co do wizyt ja mam: 17.08 x2 (gin + prenatalne), 7.09 i 28.09 ❤️dmg111 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Sylwia znalazłam ta stronę, wytłumaczysz mi na przyszłość jak będziesz miała chwilkę jak tam się zamawia?
Muszę być na livie i jak coś chce to skomentować że biorę? Bo nie ogarniam. 😅
Co do naszego szpitala chyba bym teraz nie chciała tam wylądować 🙄 Mam nadzieję, że jak wszystko zdezynfekują, to będą ostrozniejsiAnnia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Tak, w trakcie ja dziewczyna pokazuje, to trzeba napisać nr, który ona mowi 😉 , ale czasami laski tak się rzucają, że zdążyć nie można 😂 Trzeba mieć dobry net 😉 Chciałam wrzucić foty, ale coś zapodaj nie działa. Ja właśnie oglądam transmisję 😉 czasami leży mi telefon i jak słyszę, że zaczyna Bodziaki, to lecę i atakuje 😉 Teraz mi nawet wyslala dwa gryzaki z chicco w gratisie, bo wie, że U mnie twix 😍😍
Co do naszego szpitala chyba bym teraz nie chciała tam wylądować 🙄 Mam nadzieję, że jak wszystko zdezynfekują, to będą ostrozniejsiI oczywiście ty trafiasz na Reymonta dopiero w 36 tyg. 😘
Ok, rozumiem, czyli trzeba trafić na tego live'a. Widziałam teraz chwilę jak jakieś rajstopki pokazywała więc absolutnie nie dla mojego małego mężczyzny. 😅 I podczas tego trzeba komentować że coś tam się chce, tak? Fajnie miło z jej strony że wysłała Ci coś więcej ❤️Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja nie napisałam, że ktoś nie ma prawa narzekać na teściową. Sama to robię. Tylko zapytałam Ounai po co się z nią męczy, skoro jest taka zła. Bo trochę nie rozumiałam motywu przebywania pod jednym dachem z człowiekiem, ktorego się nie toleruje.
Ale skoro nie mam jeszcze dzieci to się przecież nie znam... 🙄🦄 2021 r. -
doomi03 wrote:
O ja! Ale pysznie wygląda!doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Tak tak, wiadomo, że teraz nikt tam nie chce trafić, ale jakoś tak na zimno wydaje mi się, że za 2 tygodnie powinni ruszyć tak jak Enigvaa pisała. Jak poczytaliśmy newsy z mężem to mało które oddziały były dłużej zamknięte.
I oczywiście ty trafiasz na Reymonta dopiero w 36 tyg. 😘
Ok, rozumiem, czyli trzeba trafić na tego live'a. Widziałam teraz chwilę jak jakieś rajstopki pokazywała więc absolutnie nie dla mojego małego mężczyzny. 😅 I podczas tego trzeba komentować że coś tam się chce, tak? Fajnie miło z jej strony że wysłała Ci coś więcej ❤️ -
Doomi, mniam 😍😍😍
Moje chłodzi się w lodówce, jutro cyknę zdjęcie jak nie zapomnę 😅
Dzisiaj padam na twarz 🤦♀️ wyjazd do innego miasta, zakupy, obiad, przemeblowanie, ciasto, UPAŁ i nie mam mocy... Marzy mi się pachnący prysznic i chłodne łóżeczko, a nie chce mi się wstać 😳kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, które znają mnie dłużej wiedzą, że mój mąż zadowala mnie na różne sposoby, dziś tak
serniczek wjechał do piekarnika i na stół!
Sylwucha, Ounai, doomi03, Lalia, Annia, Inaa89, dmg111, Fragaria, SzalonaOna, Wik89, Lulu83, Enigvaa, Julik lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:
Bransoletka bardzo mi się podoba. Takie złote prezenty dla dziewczynek są moim zdaniem bardzo fajne tym bardziej że nigdy nie stracą na wartości.
Anetka, Inaa, dziękuję za wsparcie. Właśnie tak jak Anetka pisze. Dla mnie jesteście tu kumpelami. To miejsce jest dla mnie też miejscem gdzie mogę się wygadać, ulać sobie. Czasem po prostu tego człowiek potrzebuje.Inaa89 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
KarolinaMaria wrote:Ja nie napisałam, że ktoś nie ma prawa narzekać na teściową. Sama to robię. Tylko zapytałam Ounai po co się z nią męczy, skoro jest taka zła. Bo trochę nie rozumiałam motywu przebywania pod jednym dachem z człowiekiem, ktorego się nie toleruje.
Ale skoro nie mam jeszcze dzieci to się przecież nie znam... 🙄Lulu83 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Inaa89 wrote:
Biżuteria dla dziewczynki zawsze dobra
Czy to duża czy mała ta dziewczynka 😉
Jak nie bransoletka to jakiś łańcuszek z zawieszką.
Ps ubranka super!
Kiedy macie jakieś usg żeby potwierdzić Waszą księżniczkę?Inaa89 lubi tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:Zulu, ładna krzywa
Lalia, co poradzić. Ważne że (jeszcze) nie mieszkam z teściową. Choć dwa miesiące temu mówiła że chce iść na starość do domu opieki żeby nie sprawiać kłopotu a jak ostatnio mąż powiedział że super dom znalazł do kupienia to już pytała gdzie będzie jej pokoj 😂😂😂
Już wiem że niedługo tu posiedzi to mi łatwiejjednak najlepiej jak się ma rodziców na tyle blisko, że po prostu wpadają na kawę ale spać idą do siebie.
Ja dziś nawet nie najgorzej choć myślałam że dużo więcej jestem w stanie zrobić a tymczasem ogarnęłam kuchnię, nawet bez mycia frontów i musiałam iść na drzemkę. A liczyłam na to, że przelecę odkurzaczem jeszcze całe mieszkanie.
Ha ha ha dobre
Żebyście do nowego domu z trójką dzieci nie musieli jej brać 🙈😂Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Ha ha ha dobre
Żebyście do nowego domu z trójką dzieci nie musieli jej brać 🙈😂
Dziewczyny, myślicie, że starsze dziecko może przeczuwać poród? Nasz syn dzisiaj oszalał. Cały dzień chodzi ze mną za rękę. Nawet na basenie ciągle chciał żebym go za rękę trzymała. Nigdy tak nie miał.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ounai wrote:Kiedyś będziemy musieli. Chyba że będzie nas stać żeby kupić jej jakieś mieszkanie dwupokojowe i zatrudnić opiekunkę. Ale mąż jest jedynakiem i niestety liczę się z tym, że kiedyś to my będziemy się nią opiekować.
Dziewczyny, myślicie, że starsze dziecko może przeczuwać poród? Nasz syn dzisiaj oszalał. Cały dzień chodzi ze mną za rękę. Nawet na basenie ciągle chciał żebym go za rękę trzymała. Nigdy tak nie miał.
Myślę, że bardziej chce się swoją mamą nacieszyć.
Chociaż kto wie, różne rzeczy się zdarzająCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia wrote:Sylwia włączyłam tego live'a teraz i tam kobietki już piszą numerki, a u mnie dopiero pokazuje ubranko. Chyba to nie na mój internet. W ogóle jestem w szoku, że to NADAL trwa!