Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Irysko u nas też jeszcze czeka wyniesienie łóżka takiego dla starszaka i biurka z pokoju dziecięcego do piwnicy. Ale do tego już musi być kolega, bo w dwie osoby trzeba to nieść do windy i piwnicy żeby nie poniszczyć, bo to są ładne, nowe meble po poprzednich właścicielach. 🙄 Ja nie wiem te chłopy są jakieś inne...
Wiecie, ja wiem, że śrubkę pewnie można dokupić, ale ja już się nastawiłam, że dzisiaj będę mieć gotowe łóżeczko, że ubiorę prześcieradełko i będę coś miała gotowe. Hormony. 🤨
Inaa89 no tak! Ty masz super komfort, że Twoje dziecko może chodzić do twojej placówki! To naprawdę super sprawa, bo jesteś w pracy, ale i dziecko masz na oku! Genialne. 😁Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wiem jak jest. Chyba każdy facet taki jest. Na wszystko jest czas. Ja jestem raptusem i muszę mieć wszystko najlepiej od razu. K. jak składał łóżeczka, to darl się sam na siebie jak popierzony. Mówiłam mu, że jak ma zamiar się drzec niech do lasu spada. Przy komodzie był już hardcore. Zagrozilam, ze go tu zostawie samego 😋 Wózek sama ogarnęłam wczesniej (jeszcze byłam zwrotna) 😉, ale tam na szczęście mało było do skręcania - wszystko na klik. Z bujakami i stelażem pod wanienkę na szczęście nie miał problemu 😂 Juz mu zapowiedziałam, że jutro wszystko ustawiamy, bo ja nie wiem jeszcze jak to ma być ustawione. To Już coś tam psioczy, że tylko go gonię.
Co do montażu fotelika Pan nam powiedział, że dobrze byłoby tak z 2 - 3 razy zamontować i wymontować. Na szczęście Pan go uczył jak montować i K. sam ogarniał, ale i tak muszę zobaczyć jeszcze raz na żywo jak on to robi.
Nie martw się Słońce Twój mąż w końcu zrobi, ale motywuj (szantażuj 😎) gagatka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2020, 21:19
Annia, Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
-
Z tym, że łóżeczko musi być skręcone nic bardziej mylnego. Mój mąż twierdził że fotelik lepiej kupić po porodzie bo można dopasować do dziecka a na początku dziecko może spać ze mną w łóżku jeśli nie zdążymy z lozeczkiem. Z wózka też się nie korzysta od 1 dnia więc też zdążymy kupić.
Ania, faceci jednak są z Marsa. Mój jeszcze fikał jak wrócił. Naprawdę, nie mam sił 🙈 niech te nasze dzieci się wreszcie urodzą, może coś się zmieniAnnia, Inaa89, Sylwucha lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Annia wrote:Irysko u nas też jeszcze czeka wyniesienie łóżka takiego dla starszaka i biurka z pokoju dziecięcego do piwnicy. Ale do tego już musi być kolega, bo w dwie osoby trzeba to nieść do windy i piwnicy żeby nie poniszczyć, bo to są ładne, nowe meble po poprzednich właścicielach. 🙄 Ja nie wiem te chłopy są jakieś inne...
Wiecie, ja wiem, że śrubkę pewnie można dokupić, ale ja już się nastawiłam, że dzisiaj będę mieć gotowe łóżeczko, że ubiorę prześcieradełko i będę coś miała gotowe. Hormony. 🤨
Inaa89 no tak! Ty masz super komfort, że Twoje dziecko może chodzić do twojej placówki! To naprawdę super sprawa, bo jesteś w pracy, ale i dziecko masz na oku! Genialne. 😁
Annia ja Ci się nie dziwie ze jesteś zła .. nie zwalalabym tego na hormony .. wręcz nie wyobrażam sobie w 36 tyg mieć nic nie gotowe .. ja z synem to już w 30 jakoś wszystko poskalsalam z mężem choć wiem ze to akurat było może i za szybko .. wózek pusty co chwile przestawiałam prowadziłam po domu .. i sprawiało mi to radość .. nie wyobrażam sobie inaczej .. No ale dla mojego męża skręcić łóżeczko to 2h i nie gada tylko robi .. ( choć tez ze skwaszoną mina ) tak czy tak.. uświadomiłabym męża ze możesz zaraz urodzić ze chcesz mieć gotowe i żeby to w końcu dla Ciebie zrobił .. ile można czekać .. niech się określi ile na to potrzebuje albo Ty daj mu jakiś czas np 3 dni .. bo 3 miesięcy to już na to nie ma 🤷♀️🤷♀️
Edit ale myśle tez ze wózek np to może złożysz sama .. bo Np moje wszystkie złożyłam bez męża .. a miałam ich kilka z synkiem .. to nic trudnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2020, 21:21
Annia lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai wrote:Zjadłam, cukier 130. Chyba łożysko zaczyna się starzeć.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dziewczyny ja mam silne postanowienie, że nie złożę sama niczego,bo nie mogę go przyzwyczajać, że jeśli on czegoś nie zrobi to ja zrobię to za niego.
Suzi ja właśnie też chciałam mieć wszystko gotowe wcześniej, żeby być spokojna. A mam 36+1 i nic nie jest gotowe. Tylko tekstylia mam poprane i poprasowane, ale jeszcze nie w szufladzie docelowej,bo ten pokoik trzeba przemeblować.
A np ta moja koleżanka od bliźniaczek miała wszystko gotowe w 20 tygodniu, na wszelki wypadek jakby trafiła do szpitala i musiała tam leżeć.
Sylwia złości mnie najbardziej to, że jeśli śrubka się nie znajdzie to jutro Castorama zamknięta, w poniedziałek pracuje cały dzień, że nie zdąży po śrubkę, więc najwcześniej we wtorek będzie gotowe.
Ounai a może po prostu wcześniej wywaliło po tym hot dogu? Przynajmniej dobry był? 😁Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Zjadłam, cukier 130. Chyba łożysko zaczyna się starzeć.
Kurcze, to teraz zestresowalam się, jak tak piszecie o wyprawkowych rzeczach, ani łóżeczka ani wózka jeszcze nie mamy, przez te upały strasznie nie chce mi się łazić po sklepach... Za szybko ten czas leci 🤷12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Inaa89 wrote:A jesli się starzeje to co wtedy? Trzeba odrazu reagować?SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Ounai wrote:Nie, ono chyba tak szybko się nie starzeje. Generalnie przepływy się "psują" i dzidzia jest gorzej odżywiana. Ale chyba na 4 dni przed porodem nie ma powodu do zmartwień.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
KarolinaMaria wrote:Zulu mi się ostatnio spiął brzuch po bzyku, ale nie było to bardzo bolesne i brzuch nie był twardy
mimo wszystko mnie to stresuje
O widzisz. Mnie to nie boli tylko jest takie nieprzyjemne ale brzuch twardy jest jak kamień. Parenascie sekund i mija. Mnie teraz pociesza to info, że tak się zdarza ale mimo to wolę nie mieć tych orgazmow 😀 jeszcze jakbym na żywo z mężem je miała a nie takie senne to co innego 😀 ale nie spytalam czy juz mam zdjety zakaz seksu choć myślę, że tak💙
💗 -
Ounai wrote:Zjadłam, cukier 130. Chyba łożysko zaczyna się starzeć.
Po godzinie od zjedzenia? Czy to dużo?
Pytam bo nie wiem jak interpretowac swoje wyniki. Diabetolog mówiła że ma być po godzinie mniej niż 140.
Jakie plus minus średnio Wam wychodzą wyniki po godzinie od posiłku?Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Inaa89 wrote:To dobrze 😊 jeju to juz tak blisko 😁 a powiedz mi zaczną juz wywoływać w ten dzień co przyjdziesz do szpitala czy dopiero w następnym dniu? Nie bylam w takiej sytuacji nigdy wiec niewiem jak to jest 😉
Annia, sprawdzalam, nie wybija wcześniej. Przestały mi skakać cukry po białym pieczywie.
Właśnie miałam skurcz. Zapomniałam jak to strasznie boli.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Fragaria wrote:Po godzinie od zjedzenia? Czy to dużo?
Pytam bo nie wiem jak interpretowac swoje wyniki. Diabetolog mówiła że ma być po godzinie mniej niż 140.
Jakie plus minus średnio Wam wychodzą wyniki po godzinie od posiłku?SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Fragaria wrote:Po godzinie od zjedzenia? Czy to dużo?
Jakie plus minus średnio Wam wychodzą wyniki po godzinie od posiłku?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Pisalam Wam ostatnio o spinaniu i twardnieniu brzucha po sennych orgazmach i w sumie dopiero dziś wklepalam to w internet (ostatnio nie czytam "internetow" w temacie ciąży) i okazuje się, że to totalnie normalne. Poza ciążą maciczka jest malutka więc tego tak nie odczuwamy jak teraz kiedy macica to niezly baniak 😀
A że mało tu seksow na naszym forum to chyba żadna nie miala tego problemu żeby mnie uspokoić 😅
Ja na szczęście mojego męża nie muszę gonic gonić raczej każe mu odpuszczać i siadać na tyłku.
Zabrałam się za remont łazienki zadowolona ze wszystko zrobię sama a i tak skończyło się na tym że musiał mi pomóc bo bałam się przemęczać.
Ounai ja dziś zjadłam kawałek normalnej pizzy i miałam cukier 126. Więc chyba nie źle. Narazie mój diabetolog powiedział że wyniki ok... Kilka przekroczen miałam ale pozatym mówi że jak tak będzie to będzie dobrze. Znalazłam sobie w Auchan żelki bez cukru i czasami po jednej podjadam. A na wieczór do filmu prażynki humusowe.
Dziś w nocy chciałam męża budzić że dziecko zaczęło kopać, ale stwierdziłam że jescze zdąży poczuć... A rano zdałam sobie sprawę że chyba mi się to tylko śniło 🤣
Laila co do Wrocławia mieszkałam tam 2 lata a Itaka chętnie pojechałaby jescze raz. Bo piękne i fajne miasto. Złącza zoo. I miałam ci jescze pisać żebyś wstąpiła do arkad do alles bo mają tam prześliczna bielizną do karmienia. Nie taką babciną (w dużych rozmiarach jak patrzyłam to tylko takie paskudki są) ale taką kobiecą i. Seksi.
Inaa muszę ci powiedzieć że masz prześliczną rodzinę i wogole szacunek dla ciebie że dajesz radę ( i to jeszcze z tego co piszesz bardzo rozsądnie) wychowywać 5 chłopaków i na codzien jeszcze pracować w żłobku.
A i wyglądać lepiej niż wiele kobiet które nigdy nie rodziły.
Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo