Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Dziewczyny
mega się stresuje poniedziałkowym USG (35t0d), jeśli synek się nie obrócił to ja nie wiem czy się zdecyduje na szpitalny obrót zewnętrzny.
Spędza mi to sen z powiek
Mimo, że pierwszy poród był masakryczny to wolę jednak znów rodzić naturalnie, a nie przez CC.
To ja mam odwrotnie, wolałabym CC. Panicznie boję się naturalnego porodu -
kłot wrote:Dziewczyny odeszły mi wody o 2:55!!! 😱😱😱 To na 100%to, nie da się z niczym tego pomylić... Kurde ja nawet nie odpoczęłam, nie jestem gotowa, nie mamy skręconego łóżeczka, pościeli, rozka itd bo zamówiłam te rzeczy a znajomi mieli Szyc i im jeszcze materiały nie przyszły 😂 masakra. Mój mąż będzie musiał sam ogarnąć te rzeczy.
Dzwoniłam do swojej położnej i uspokojala mnie żebym sobie kąpiel wzięła, coś zjadła i widzimy się koło 6 w szpitalu 😱kłot, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kłot, dzielna mamo! Poradzisz sobie! Trzymam mocno kciuki! A mąż ogarnie, nie martw się 💪😘
kłot lubi tę wiadomość
-
Anniu, odczytałam wiadomość😘
Teraz jadę do lekarza do Poradni Rehabilitacyjnej, ale jak wrócę to spakuję paczkę i dam Ci znać jak nadam😘Annia lubi tę wiadomość
-
Kłot, nie przejmuj sie wyprawką. Mąż zakończy temat 😊 Jeszcze niedawno pytałam kto przede mną rodzi i proszę 😉 Od poniedziałku dzidziuś mógł przyrosnąć nawet 200 g, także spokojnie. Dajesz Kłot! Będzie dobrze 😊
Tak w ogóle od odejścia wód można tyle czekać ? Myślałam, że to od razu dzida do szpitala.Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Anniu, odczytałam wiadomość😘
Teraz jadę do lekarza do Poradni Rehabilitacyjnej, ale jak wrócę to spakuję paczkę i dam Ci znać jak nadam😘
Sylwia jeśli GBS jest ujemny to można trochę posiedzieć w domu, żeby akcja się rozkręciła. Ale ja bym w życiu nie dała rady nerwowo. 😁
Czyli Sylwia ty następna? Zasnęłaś na trochę?Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:Kłot, nie przejmuj sie wyprawką. Mąż zakończy temat 😊 Jeszcze niedawno pytałam kto przede mną rodzi i proszę 😉 Od poniedziałku dzidziuś mógł przyrosnąć nawet 200 g, także spokojnie. Dajesz Kłot! Będzie dobrze 😊
Tak w ogóle od odejścia wód można tyle czekać ? Myślałam, że to od razu dzida do szpitala.
Bez wód możesz chodzić chyba do 48h. Wody same jakby się odbudowują.Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia, zasnęłam jakoś po 2:00 i spałam do teraz, z jednym wstawaniem na siku 😉 Szarańcza matce odpuściła 😊Chociaż już zaczynają się wić 😙
Cieszę się, że lepiej się czujesz w domku 😍 Fajnie, że mąż taki zaangażowany. Kochany jest. Jak zareagował na pierwsze spotkanie z Mikim? Mój juz tez analizuje każdy mój krok i śpi jak zając na miedzy 🐇 Mówię mu żeby przynajmniej on pospał i jak przyjdzie czas, to będę go budzić 😉
Co do carter'sa, ja te bodziaki w wersji NB mam naprawdę ekstra malusie. Zastanawiam się nawet czy dzidziuś w to wejdzie. Przypomniało mi sie jeszcz, że kupiłam kilka takich super malutkich w Auchan, w Karolince. Ale takie zwykłe, bez żadnych wzorów. Odzywaj się Kochana i pisz jak sobie radzicie i w ogóle jak jest 😉 Nie chce Cię też maltretować smsami, bo pewnie czasu masz mało. Buziaki Kochana 😘😘😘 -
Zulugula wrote:Sylwia i Iryska, ale schowaly Wam się te hemoroidy czy tyle że są ale nie bolą? Ja mam wrażenie, że to jest ogromne ale nie mam porównania, bo nigdy nie mialam 😕
Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Sylwia i Iryska, ale schowaly Wam się te hemoroidy czy tyle że są ale nie bolą? Ja mam wrażenie, że to jest ogromne ale nie mam porównania, bo nigdy nie mialam 😕12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Sylwucha wrote:Schowały i nic nie boli. Na mnie puder Nivea dla dzieci działa cuda. Najgorsze, to doprowadzić do zaparc. U mnie śliwki, jabłko i jogurt zawsze w pogotowiu. Niestety lubię słodkie i jak tylko coś zjem, od razu zatyka więc poprawka śliweczką 😉12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia wrote:Dziękuję kochana. 😘
Sylwia jeśli GBS jest ujemny to można trochę posiedzieć w domu, żeby akcja się rozkręciła. Ale ja bym w życiu nie dała rady nerwowo. 😁
Czyli Sylwia ty następna? Zasnęłaś na trochę?
Ja też bym nie dała rady nerwowo 😉 Od razu męża na równe nogi i dzida do szpitala 😉 -
Iryska wrote:Gdzie kupujesz ten puder Nivea? Pierwszy raz o tym słyszę 😃