Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrzymajcie kciuki, ja jutro lecę rano na 7.30 na krzywa Cukrową i badanie grupy krwi z przeciwciałami... 🤢 Ratunkuuuuu! Nie cierpię krzywej
A poza tym mam wrażenie że dziś mój brzuch to skala. Odebrałam jeszcze 2 Rożek, paczkę ubranek. Polatałam dziś... Ostrochyba muszę ciut zwolnić. A tu dzieci nadal chore, jescze w domu i też dają w kość... Dajcie mi już poniedziałek! 😂
Inga28, Lalia - powodzenia jutro na wizytach! ❤️ Czekamy na wieści! Inga - jesteśmy na podobnym etapie, ciekawe ile waży Twój maluch, bo jestem ciekawa wagi mojej małejInaa89, Lalia, Inga28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Ja wysłałam męża po Rennie i wrócił mi z czymś innym, bo Pani mu powiedziała, że rennie nie jest dozwolone w ciąży - o czym pierwsze słyszę 🤷♀️ wszystkie koleżanki to stosują 🤷♀️
I mi przyniósł do domu Bianacid - tabletki rozpuszczające się w buzi. Ale działa ❤️dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulugula wrote:Któraś tu mówiła o hemoroidach, Edyta chyba.
Mi wyszedl a raczej wyszly, bo na moje oko są dwa takie dosyc spore 🙄 ale nie bolą ani nic, tylko krew czasem. Z tego co czytam to chyba nic nie można zaradzic, czy któraś miala lub ma taki problem? Boję się, że po porodzie będę musiala je miec wycinane i kolejne tygodnie w bólu.. 😕Zulugula lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Ja miałam z tym problem, ale u mnie się zrobił stan zapalny. Smarowalam jakąś maścią znieczulającą z apteki. Ginekolog mi poleciła jakieś tabletki cyclo3 forte, ale w sumie przeszło mi, to nie wykupowałam ich. Ale najważniejsze w hemoroidach to unikanie zaparć😉
Czym się charakteryzuje stan zapalny? Jak już boli, ze nie da sie usiasc?
Ojj z tymi zaparciami to temat rzeka 😃 zadzwonie jutro do gina, może mi poleci jakaś maść ale wątpię żeby się zmniejszyły z tego co czytam😕💙
💗 -
Iryska wrote:Ja miałam z tym problem, ale u mnie się zrobił stan zapalny. Smarowalam jakąś maścią znieczulającą z apteki. Ginekolog mi poleciła jakieś tabletki cyclo3 forte, ale w sumie przeszło mi, to nie wykupowałam ich. Ale najważniejsze w hemoroidach to unikanie zaparć😉
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Czym się charakteryzuje stan zapalny? Jak już boli, ze nie da sie usiasc?
Ojj z tymi zaparciami to temat rzeka 😃 zadzwonie jutro do gina, może mi poleci jakaś maść ale wątpię żeby się zmniejszyły z tego co czytam😕12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia, dzięki za info o szopach, ale jaja z tą rozmiarówka!
A jeśli chodzi o ubranka, to ja mam w domu nowiutki 3 pak pajaców z primarka 50!
Jak chcesz to Ci jutro wyślę paczkomatem, tylko napisz mi na priv adres paczkomatu i swój nr telefonu lub email 😘
Ja zamówiłam przypadkowo, bo źle popatrzylam, a są naprawdę malutkie
-
Moje kobry 🐍🐍 się obudziły i napieprzają po żebrach. Skąd w takich maluchach tyle siły?
Annia, dmg111, doomi03, Marti29 lubią tę wiadomość
-
Mój mąż dziś rozwalił mi system. Małą boli brzuszek, nie może zasnąć, ulewa. Wzięłam ją do odbicia i łazimy po mieszkaniu. A on stwierdził, że ona nie może zasnąć bo ma zaburzony rytm dnia przez to, że ja za długo rano z nią śpię 😂😂😂 Naprawdę padłam jak to usłyszałam 😂😂😂
Sylwucha, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:Lalia mam info dla Ciebie: seria szopy pracze ze Smyka jest super, ale rozmiarówka jest powalona. 50 z tego rozmiaru jest większe od 56 z Pepco...
Tak więc kolejne ubranka do szafy na zaś.
Co lepsze niektóre ubranka ze Smyka 50 są znośne. 44 idealne... Jakby któraś z Was szukała małych ubranek to trzeba uważać.
Jutro mąż musi jechać do sklepu znowu szukać małych ubranek.
Nie wiem gdzie mamy wczesniakow kupują ciuszki, bo w końcu Miki ma te prawie 3 kg i 56 cm. 🤷♀️
Albo na allegro
https://allegro.pl/oferta/f-f-3-pak-pajac-pajacyk-44-cm-wczesniak-nr-11-8967600871?utm_medium=app_share&utm_source=facebookBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Sylwia kochanie miło, że pytasz w domu od razu lepiej.
Mąż zakochany, chce się opiekować, ubierać i przebierać ale jest jeszcze tak słodko nieporadny w tym.
Kicku, Sylwia ja Was doskonale rozumiem w kwestii 'chcę już urodzić'. Ale na sali porodowej przestałam rozumieć już gdzie tak bardzo mi się spieszyło. 😂 No ale Miki musiał wyjść w poniedziałek już bo na tym rannym Ktg przed porodem i decyzja o indukcji miał już dwie bradykardie i pewnie w stąd decyzja o indukcji od razu (miałam mieć wtedy jeszcze usg i przeplywy, które uznano za mniej ważne tylko ciągle ktg na sali porodowej).
Kic trzymam mocno kciuki, żeby Mały się sam odwrócił. Dlaczego wahasz się z tym obrotem?
Motylku mąż właśnie jutro jedzie do takiego zwykłego sklepu dla dzieci.
Lalia jeśli nie chcesz tych ubranek dla siebie to już pisze priva.
Ounai dzięki mam Tesco, może jeszcze coś tam jest... Smykowe 56 są ogromne na Mikołaja... A wiem, że są najmniejsze z dostępnych 56 prawie. W Carters też się topi. Musiałabym zamówić coś z seri wczesnjaczej z Cartersa.
Sylwia zasnęłaś?SzalonaOna, Nowastaraczka, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny odeszły mi wody o 2:55!!! 😱😱😱 To na 100%to, nie da się z niczym tego pomylić... Kurde ja nawet nie odpoczęłam, nie jestem gotowa, nie mamy skręconego łóżeczka, pościeli, rozka itd bo zamówiłam te rzeczy a znajomi mieli Szyc i im jeszcze materiały nie przyszły 😂 masakra. Mój mąż będzie musiał sam ogarnąć te rzeczy.
Dzwoniłam do swojej położnej i uspokojala mnie żebym sobie kąpiel wzięła, coś zjadła i widzimy się koło 6 w szpitalu 😱Zulugula, Annia, Lalia, Inga28, Inaa89, Sylwucha, dmg111, KarolinaMaria, kiniusia270, Enigvaa, Wik89, SzalonaOna, Anet.kaa, Edyciak, kic83, Nowastaraczka, Ewa88 , doomi03, Ounai, Maniaaa., kkasia lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Jadę do Rydygiera, na 7 polozna powiedziała żebym była, wody dalej się sączą lekko podbarwione krwią, polozna powiedziała że to dobry objaw bo szyjka się przygotowuje. Na razie nie czuję skurczy ale takie napieranie lekkie na dole i trochę boli mnie kość ogonowa🤔
Mały w pon ważył zaledwie 2650g, więc malutki będzie, mam nadzieję że dam radę go urodzić SN 💪
Teraz wysłałam męża po quessadila z KFC 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2020, 05:32
Zulugula, Lalia, Annia, kar_oliv, dmg111, casteam, Iryska, Inaa89, SzalonaOna, Edyciak, kic83, Nowastaraczka, Nikaa92, Ewa88 , doomi03, Ounai, kkasia, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r.