Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Właśnie tą muszę kupić, dzisiaj podjadę do Rossmanna, a masz jakiś płyn do płukania do polecenia? 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 09:53
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Mam wszystko, tylko jeszcze jedzenie muszę dopakować i wodę. I nie wiem czy szlafrok brać czy tylko sweter jakiś cieplejszy. No nie wiem co to było, takie malutkie z 3 mm, podbarwione.
Też czekam na wynik GBS w poniedziałek 😉
Jeśli masz długi sweter to też się nada, taki ala kardigan.
A Ty masz oddzielny pokoik urządzony, czy kącik w Waszej sypialni?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dzień dobry ☀️
U mnie kręgosłup ok, ale ja ćwiczę codziennie, może to dlatego.
Dziś wyspana nawet, raz na siku wstawałam, śnił mi się seks, ale nie wiem czy dobry, czy doszłam, bo córka mnie rano przyszła przytulić 😚
Dziś idę z koleżanką na kawę i na ciacho, pewnie w ciągu dnia drzemka.
Teraz już spać nie mogę ,więc czekam na męża że śniadaniem jak wróci z przedszkola.
Jestem ciekawa tego mojego wyniki GBS, pewnie w poniedziałek będę miała wyniki.
O której masz poniedziałkową wizytę?
Cieszę się, że się dziś wyspalaś!😘
Też jestem ciekawa Twojego GBS. Wg mojego doktorka, ten wynik może się zmieniać z dnia na dzień, bo to naturalna flora i kwestia czy akurat chujek się namnożył czy nie 😎
W poniedziałek mam wizytę na 14:40 (o ile dotrwam 😎🤣)
Póki co robię make-up i jadę po wyniki i pierniki 😎Iryska, Inaa89, SzalonaOna, kic83, Lalia, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Jeśli masz długi sweter to też się nada, taki ala kardigan.
A Ty masz oddzielny pokoik urządzony, czy kącik w Waszej sypialni?kic83 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ja dzis czuje się jakas zmeczona strasznie. Ciężko sypiam. Ciągle budze się w nocy, spac nie moge niewiem dlaczego. No ale cóż trzeba jakoś przetrwać..
Co do dokładania się czegokolwiek przez rodziców.. u nas ani mi rodzice ani teście nigdy się nie dołożyli do niczego, kompletnie. I nie jest mi z tym zle. Wole nie dostać nic jak ma mi to być pozniej wygadywane.
Malo tego powiem Wam, ze moi teściowie są na tyle bezczelni ze potrafia nam wygadac, ze to mój mąż jako ich syn powinien im pomagac finansowo. Widza, ze my sobie świetnie radzimy finansowo itp. Wief twierdzą ze skoro mamy pieniądze to powinniśmy im dawac. Kiedyś była sytuacja ze tesciowa chciala pożyczyć 5tys. Mówimy ok, mamy więc możemy pożyczyć. Miala oddać po pol roku. Robiliśmy remont, kuchnie w zabudowie itp. Sama kuchnia ze sprzętem wyniosła nas ponad 20tys nie licząc reszty. To było ponad rok od tego jak od nas pożyczyła. Maz mowi ze przydałyby nam się te pieniazki bo remont i wg i mogłaby oddać. To powiedziala tylko tyle. Nie oddam Wam tego, to mi się należy jako matce za to ze Cie wychowałam. A tez musialam w tym czasie na Cb wydawać itp. Rozumiecie to?
Jedziemy na wakacje tez do nas pretensje, bo przecież tyle pieniędzy wydajemy, moglibyśmy ja wspomóc itp. No kurcze.. oboje pracujemy, zarabiamy.. staramy się odkładać w miare możliwości. I my mamy nie jechac na wakacje bo mamy jej to oddać? A tesciu ma wyrąbane na wszystko siedzi w domu, dwie lewe ręce i nie chodzi do pracy.
Dlatego wg tam nawet nie jeżdżę i nie chce jeździć. Bo mam dosc słuchania ze my mamy a dzielić się nie chcemy.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulugula wrote:Sylwia ja tez dzis dobrze spalam! Ale super było 😃 ciurkiem do 4, potem klasyczna przerwa do 6 i potem jeszcze do 9 spanko ☺️ mam nadzieję, że powtorzymy to jeszcze 😄
Od razu lepiej na duchu i ciele 😎Zulugula lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja się nie wyspałam, ale przez to że wcześniej wstałam to dostałam turbo mocy 😁 ogarnęłam zmywarkę, upiekłam biszkopta, zrobiłam galaretki z owocami, ugrillowałam łososia 💪 planuję pójść jeszcze do paczkomatu, do apteki i po jakieś świeże kwiaty 🌷
Jutro przyjeżdża moja koleżanka z mężem i córeczką na obiad i kawkę więc szykuję obiad i coś na słodko 👌Sylwucha, Inaa89, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Masz bardzo dobre podejście i trzymaj się tego, ja też do tej pory takie mialam ale jestem teraz tak nabuzowana o to.. bo jakby nie mieli to spoko, ja wszystko rozumiem ale oni wydają fure kasy na głupotę a dla wnuka oj nie mają i stąd działa to na mnie jak płachta na byka
Ale Zulu, ja mimo tego podejścia, doskonale Cię rozumiem 😂 Tak jak pisałam, mnie moi też wkurzają, bo po co takie gadki, że dadzą. Dlatego się totalnie odcinam i nie poruszam tematu. Ale, żeby nie było, ze pomocy mówię NIE, to babcia L zadeklarowała przelew na prawnuczkę i nim nie pogardzimy, ale wyszło to od niejZulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Lalia wrote:Dziewczyny, a ja się nie wyspałam, ale przez to że wcześniej wstałam to dostałam turbo mocy 😁 ogarnęłam zmywarkę, upiekłam biszkopta, zrobiłam galaretki z owocami, ugrillowałam łososia 💪 planuję pójść jeszcze do paczkomatu, do apteki i po jakieś świeże kwiaty 🌷
Jutro przyjeżdża moja koleżanka z mężem i córeczką na obiad i kawkę więc szykuję obiad i coś na słodko 👌 -
Bylam wczoraj z synkiem u okulisty z tym jego oczkiem, bo jak pisałam w środę w przychodni odmówili przyjęcia, nawet nie bylo teleporady.
Tak wiec ma gradówkę ale juz mega stan zapalny który zaatakował cala powieke. Lekarka była w szoku bo maly powinien być już dawno na antybiotyku. Takze dostal 2 antybiotyki w kroplach i maści. Musze mu wszystko wpuszczać pod powieke. Ale okulistka mowila ze kiepsko to wygląda i nie wykluczone ze bedzie musial miec nacinane to oczko i czyszczone.
Jestem tak wsciekla, mam ochotę pojsc do tej przychodni co nam odmówiła przyjęcia bo to nie zagrożenie zycia i zrobić taka awanturę ze koniec. I chyba złożę wg skargę do nfz i rzecznika praw pacjenta. Teraz moje dziecko może bardziej cierpiec.Stokrotka027 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulugula wrote:W ogóle już tydzien jak walcze z mr hemoroidem i nic 😥
Boje się, że juz nie zniknie i trzeba będzie wyciąć po ciąży 😕 -
Inaa89 wrote:Bylam wczoraj z synkiem u okulisty z tym jego oczkiem, bo jak pisałam w środę w przychodni odmówili przyjęcia, nawet nie bylo teleporady.
Tak wiec ma gradówkę ale juz mega stan zapalny który zaatakował cala powieke. Lekarka była w szoku bo maly powinien być już dawno na antybiotyku. Takze dostal 2 antybiotyki w kroplach i maści. Musze mu wszystko wpuszczać pod powieke. Ale okulistka mowila ze kiepsko to wygląda i nie wykluczone ze bedzie musial miec nacinane to oczko i czyszczone.
Jestem tak wsciekla, mam ochotę pojsc do tej przychodni co nam odmówiła przyjęcia bo to nie zagrożenie zycia i zrobić taka awanturę ze koniec. I chyba złożę wg skargę do nfz i rzecznika praw pacjenta. Teraz moje dziecko może bardziej cierpiec.
Pewnie że złóż, to już jest przegięcie. Lekarz na nfz nie przyjmuje, ale już w gabinecie prywatnym przyjmie, bo tam się nie boi wirusa. Do sklepu też chodzą jak wszyscy normalni ludzie. U mnie nie przyjmują, nawet się nie da dodzwonić. Dobrze że mam z pracy pakiet Luxmed, to tam do rodzinnego w razie czego pójdę, ale gdyby nie to bym musiała płacić.O ❤️
Z ❤️ -
casteam wrote:My dostajemy co miesiac gazetke z naszej grupy gdzie sa zdjęcia dzieci, opis co robily, kto dolaczyl do grupy a kto odszedl etc.
Jesli trzeba cos przynieśc to tez dostajemy wczesniej meile z informacją.
Np wczoraj byl Dzien Pedagoga (nie nauczyciela) i z 2 tygodnie temu dostalismy maile zeby zakupic nasionami kwiatow (bo dzieci przy opiekunkach rozkwitaja niczym kwiaty) i Panie będą sadzic kwiaty z dziecmiBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔