Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny! A szczególnie za to ze zachecilyscie mnie do pisania bez skrępowania i tym co i z czego leci 😂
Jutro pójdę jeszcze betę sprawdzicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2020, 12:12
dmg111, doomi03, Lalia, Karenira, Julik lubią tę wiadomość
-
A ja po cichutku doniosę,że LaBellePerla urodziła w niedzielę małą Wiktorię. Jej stan jest stabilny, oddycha samodzielnie. Kruszynka 1150g. Trzymajmy wszystkie kciuki aby teraz było tylko lepiej z małą wojowniczką ! ❤️
kic83, Mowe, Iryska, kiniusia270, Zulugula, Edyciak, casteam, dmg111, Ounai, doomi03, Annia, Lalia, Inga28, kar_oliv, Sylwucha, Julik, Ulaa, Nowastaraczka, Gagatka, Wik89, KarolinaMaria, Ewa88 , SzalonaOna lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ja tak mam czesto. Delikatne niteczki krwii i to wlasnie od zaparc. Niestety malo co pomaga mi na zaparcia. A przy wysokim progesteronie to niestety bardzo czeste 🤨 trzymam kciuki za fasolcie!Mowe lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Annia wrote:Też mam takie wrażenie, że się idealnie dobrałyśmy. 😊 Ja czuję się przykuta do rozłożonej kanapy w salonie przed telewizorem gdzie siedzę w tym barłogu z wywalonym cycem i dziecko wisi na mnie. Wczoraj urwałam sobie skórkę przy paznokciu i robi mi się trochę zanokcica i nie mam kiedy nawet tego palca wymoczyć w gorącej wodzie z mydłem bo Mały na mnie wisi... 🙄 Biedna jesteś z tym przeziębieniem, ja mam wrażenie że organizmy nasze są mega osłabione i łatwiej nam coś złapać...
Sylwia może mąż da się na bzyka namowic, żeby dziewczyny zmotywować do wyjścia? Czy dają Ci tak popalić, że nie dasz rady? A na wizycie tydzień temu było jakieś rozwarcie? Bardzo ci współczuję tych nocnych pobudek.
W połogu organizm jest bardzo osłabiony. A ja jeszcze zawalilam bo przestałam zażywać witaminy. Ale już wracam do nich.
Btw, Marcie ładnie bączki idą po esputiconie. W dodatku wystarczają 2 kropelki więc ja sobie nakrapiam na sutek i jej daję, a ten espumisan mi wypluwala.
My jeszcze do tego za jakieś 1-2 tygodnie będziemy mieć szczepienie. Ciekawe jak Marta zniesie.
Jutro chyba będę mieć urofizjo wreszcie -
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:Ja tak mam czesto. Delikatne niteczki krwii i to wlasnie od zaparc. Niestety malo co pomaga mi na zaparcia. A przy wysokim progesteronie to niestety bardzo czeste 🤨 trzymam kciuki za fasolcie!
Ale wczoraj to była taka krew nie nawet niteczki i krople takie kapiące 🤦♀️ -
Enigvaa wrote:A ja po cichutku doniosę,że LaBellePerla urodziła w niedzielę małą Wiktorię. Jej stan jest stabilny, oddycha samodzielnie. Kruszynka 1150g. Trzymajmy wszystkie kciuki aby teraz było tylko lepiej z małą wojowniczką ! ❤️
Wiktoria od Victory to zwycięstwo!
Niech malutka rośnie i będzie waleczna, a jej mama silna!!!
Musi być dobrze!
Najważniejsze że jej stan jest stabilny, dużo zdrówka dla Wiktorii i mamy ❤️dmg111, Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Czy któraś z Was ma jakies doświadczenia z takim spiworkiem do fotelika/gondoli lub patrzy na niego i widzi od razu, że nie zda egzaminu?
Tak szukam i szukam od dłuższego czasu i nie mogę się zdecydować. Na razie padło na ten, choć ja widzę, że ten kapturek to taki pseudo jest, ale nie dyskwalifikuje to zakupu. Cały się odsuwa więc do auta wydaje się super
Też mi się podobał i początkowo o nim myslalam -
Hej dziewczyny,
U Mnie raz gorzej, raz lepiej. Jest różnie
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Trzymam kciuki za mała Wiki ❤️👊Iryska, Edyciak, Ounai, doomi03, Sylwucha lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
kic83 wrote:Annia, Ounai?
Kupiłam w H&M 3pak pajacyków dla Synka w rozmiarze 50 bo bałam się że będzie ciupki.
Nawet jak dobije do 3 kg to pytanie moje czy zostawić sobie te pajacyki czy wymienić je na 56??kic83 lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:A ja po cichutku doniosę,że LaBellePerla urodziła w niedzielę małą Wiktorię. Jej stan jest stabilny, oddycha samodzielnie. Kruszynka 1150g. Trzymajmy wszystkie kciuki aby teraz było tylko lepiej z małą wojowniczką ! ❤️12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Mowe wrote:Cześć dziewczyny,
Wpadłam do Was się poradzić..byłam tu niedawno z nadzieja ze rozgoszcze sie ty na dłużej, ale poroniłam w lipcu w 8tc. Teraz zaszłam ponownie. 12dpo beta 13, 15dpo beta 78, progesteron 29. Niby dobry przyrost ale ponownie przygody...w niedziele rano nitka krwi w śluzie, wczoraj przy porannej wizycie w toalecie (wiecie , ze się tak wyrażę przy dwojeczcce...) kilka kropelek krwi, dzisiaj tak samo, krew jest jasna, później cały dzień czysto.
Niby jestem po dwóch cb i jednym poronieniu i powinnam wiedzieć czym to się kończy ale chyba szukam jakiejś podobnej historii z pozytywnym zakończeniem 😔
Dodam ze mam bardzo dużą nadzerke na szyjce.
Ps. Będę tez wdzięczna za sprowadzenie mnie na ziemie i wbicie w głowę ze nie ma się co łudzić..
Jak masz nadżerkę i to duża, to tu masz najprawdopodobniej odpowiedź skąd te krwawienia. Beta ładnie rośnie, progesteron dobry... Kochana bądź dobrej mysli i przestań zakładać z góry że nic z tego nie będzieEnigvaa, Mowe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEnigvaa wrote:A ja po cichutku doniosę,że LaBellePerla urodziła w niedzielę małą Wiktorię. Jej stan jest stabilny, oddycha samodzielnie. Kruszynka 1150g. Trzymajmy wszystkie kciuki aby teraz było tylko lepiej z małą wojowniczką ! ❤️
-
Mowe wrote:Jej przepraszam za bezpośredni opis..ale no nie da się inaczej 😐 Nie, krew nie pochodzi z „tamtych okolic” tylko ze pojawia się podczas yyy No wiesz...”spinania się na kibelku” ..... Boże wstyd mi ze takie coś pisze ale nie wiem jak to inaczej opisać...
Kobieto my tu o takich rzeczach nie raz piszemy, że określenie "spinanie się na kibelku" brzmi tak łagodnie jak "motyl przefrunął nad polaną" 😅. Niczym się nie krepuj, wszystko co ludzkie nie jest nam obce i już chyba tematy, kupy, bąków, śluzów, czopów, rzygow, plamien, krwi, hemoroidow, lodów, masturbacji i wszystkich tzw niby "tabow" jakoś nikogo już tu nie dziwia i nie obrzydzaja 😂
Wiec nie czuj się nieswojo.
A co do krwi to jesli przy spinaniu, to zaobserwuj dokładnie czy na pewno nie z odbytu, bo guzki krwawnicze inaczej zwane zylaki odbytu czyli innymi słowy hemoroidy (nawet takie wewnętrzne których nie widać i nie czuc z zewnątrz), lubią pękać przy zaparciu i faktycznie wtedy pojawia się pare kropelek czystej żywej krwi. A jesli nie to, to winowajcą może być ta nadżerka.
Umow się już może do gina po 5 tyg na wizytę.Anet.kaa, Mowe, Lalia, Sylwucha, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Mowe, Ty się absolutnie nie zawstydzaj!
My tutaj prosto z mostu piszemy o zaparciach, kupach, biegunkach, hemoroidach i nawet jedna z Mamusiek pięknie wczoraj napisała że chciałaby się spokojnie "wysrać" 😁
Hahaha przyznaje się to bylam ja xDdmg111, Lalia lubią tę wiadomość