Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Ounai a jak dzisiaj Martusia? Gorączką jej przeszła?
Calanthe, ale ekspres! Dobrze, że nie musiałaś się długo męczyć. Córeczka jest śliczna. ❤️
Wik, jak tam?w dodatku niedzielę spędzam sama, bo syn ma zaproszenie na urodziny, więc mąż z nim pójdzie.
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Kar oliv, wiem że to bardzo trudne. Ja nie umiałam rozmawiać o śmierci z tatą. Nigdy oficjalnie się nie pożegnałam. Jak zmarł była u nas jego siostra, tak się rzuciła na niego z płaczem, że nawet wtedy nie dała w spokoju pożegnać się nam, jego dzieciom. Jej ból był widocznie większy niż nasz. Mam do niej żal o to nadal i chyba już zawsze będę mieć. Dobrze, że mama przyjeżdża. Wykorzystajcie ten czas i nacieszcie się nim,bo przynajmniej wiecie że go macie. Nie każdy ma szansę się pożegnać. Będzie ciężko. Bardzo ciężko i tej pustki w sercu już nigdy nic nie zastąpi. Ale dasz radę. Wszyscy dajemy bo musimy żyć.
kar_oliv lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
kar_oliv wrote:Calanthe ale śliczna córeczka 😍
Mówisz, że było szybko ale bolało cholernie - pytanie jak przetrwać ten ból, obawiam się że ja zemdleje z bólu albo jakiejś zapaści dostanę 😁
Calanthe, mój poród też był szybki z drugim choć nie tak jak Twój i mam wrażenie że albo jest długi poród i mniej bolesny albo szybki hardcore. A córcia jest cudna 😍kar_oliv, calanthe lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKic, teraz będę miała bardzo łatwo zapamiętać kiedy wysikalam pierwsze w życiu dwie kreski!!!
A jak zapomnę to Ty mi od razu przypomnisz 💋SzalonaOna, Zulugula, Anet.kaa, Nowastaraczka, MałaMi90, kar_oliv, Ladyo, Lalia, Iryska, Evelle28, Enigvaa, Inaa89, Ewa88 , calanthe, kic83, Lulu83, Fragaria, Maniaaa., Ounai, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Kic, Iryska to widzę, że w Opolu ja miałam szkole życia, o północy jak mnie spionizowali to od razu wyjęli cewnik i musiałam sobie radzić i dreptać do toalety na końcu korytarza. 🤦🏼♀️
Irysko śliczny Michałek!
My dzisiaj też po spacerku i kawie razem z mężem i Mikim na balkonie. Mąż ma dzisiaj wolne, śliczna pogoda.
Karoliv, nawet nie wiem co napisać, żeby Cię jakoś pocieszyć... Chyba się nie da. Pamiętaj, że zawsze tu jesteśmy, żeby Cię wysluchać, żebyś mogła się wyżalić.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyJa po cc miałam tak:
-2016 rok - CC o 20.46, pionizacja rano około 11 plus wyjęcie cewnika. Toaleta i łazienka na końcu korytarza. Miałam wrażenie że nim dojdę do łazienki to mija całą wieczność. Nikt mi nie pomagał prócz męża.
- 2018 rok - CC o 21.54, pionizacja jakoś była 4.30-5.00. Najpierw wyjęli cewnik, później wstałam. I jazda na salę zwykła. Tam byłam sama. Ale WC miałam w sali. Więc mogłam się załatwić i umyć od razu, ale sama. Też nikt nie pomogl.
Teraz myślę, że też muszę liczyć na siebie 😂Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj mam jeszcze do odwbrania:
-pakę ubranek MIX rozmiarów
-paczkę z podpaskami i majtami
-biustonosz taki do karmienia dzienny
-koszule do karmienia i staniki takie nocne
Za pół Godz będę ruszać w drogę 💪 czas przyspieszyć jak Wy się tak prujecie :p -
Jestem taka wściekła. Zamówiłam album na zdjęcia na te chrzciny, dzisiaj rozpakowałam i zastałam widok jak poniżej 🤦 Literki na obrazku powycierane, jakby ktoś już tego używał z 10 lat... A pergamin przed pierwszą stroną wygląda jak przeżuty przez krowę i wklejony. Takiego bubla się nie spodziewałam. Napisałam im maila w południe ale na razie bez odzewu. Nie wiem co zrobię, bo wstyd dać takie coś 🤦
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Ja za momencik zaczynam szkole rodzenia wlasnie jadę 😊 poki co stacjonarnie 😁😁
Suszarka, kar_oliv lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
edyciak. wrote:Kic, a w którym szpitalu w końcu rodziłas? Na Żelaznej?
Tak na Żelaznej się udało.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny, wyjechaliśmy z domu o 11, a ja się o 12:00 skapnęłam, że telefon został w domu 🤦♀️ miałam zastrzyk z immunoglobulin, byliśmy na zakupach i u moich rodziców na obiedzie więc dopiero wróciłam i Was nadrobiłam 🤦♀️
Calanthe, ale akcja! Wow! Tego się nie spodziewałam 😅 ale Weronisia jest prześliczna 😍 gratuluję Wam serdecznie ♥️
Irysko, nie widziałam zdjęcia ze spacerku ☹️
Dmg, Kic, Waszych maluchów też nie widziałam☹️
LaBelle, mąż rozczulający 🤗🤗🤗 będzie córunia tatusia jak nic 🤭
Kar_oliv bardzo mi przykro 😢 najważniejsze, że zobaczysz się z mamą, myślę, że to ważne dla Was obu 😘 przytulam Cię mocno i wysyłam ogrom siły!
Dzisiaj mi przyszły rzeczy ze smyka, byłam też z mężem na zakupach i wybrał dla syna SAM czapkę i dwie bluzy, aż byłam w szoku, bo nigdy z takim zaangażowaniem nie ogląda ubrań 😅💙
Wkurzyłam się na sklep z wózkami, bo dalej go nie ma 🤷♀️ pisali mi jakieś bzdety o problemach z producentem itd ale ostatecznie przeprosili i niby wózek ma być jutro, albo początkiem przyszłego tygodnia, czyli po 8 tygodniach od zamówienia 🤦♀️kar_oliv, calanthe lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, wyjechaliśmy z domu o 11, a ja się o 12:00 skapnęłam, że telefon został w domu 🤦♀️ miałam zastrzyk z immunoglobulin, byliśmy na zakupach i u moich rodziców na obiedzie więc dopiero wróciłam i Was nadrobiłam 🤦♀️
Calanthe, ale akcja! Wow! Tego się nie spodziewałam 😅 ale Weronisia jest prześliczna 😍 gratuluję Wam serdecznie ♥️
Irysko, nie widziałam zdjęcia ze spacerku ☹️
Dmg, Kic, Waszych maluchów też nie widziałam☹️
LaBelle, mąż rozczulający 🤗🤗🤗 będzie córunia tatusia jak nic 🤭
Kar_oliv bardzo mi przykro 😢 najważniejsze, że zobaczysz się z mamą, myślę, że to ważne dla Was obu 😘 przytulam Cię mocno i wysyłam ogrom siły!
Dzisiaj mi przyszły rzeczy ze smyka, byłam też z mężem na zakupach i wybrał dla syna SAM czapkę i dwie bluzy, aż byłam w szoku, bo nigdy z takim zaangażowaniem nie ogląda ubrań 😅💙
Wkurzyłam się na sklep z wózkami, bo dalej go nie ma 🤷♀️ pisali mi jakieś bzdety o problemach z producentem itd ale ostatecznie przeprosili i niby wózek ma być jutro, albo początkiem przyszłego tygodnia, czyli po 8 tygodniach od zamówienia 🤦♀️
A jaki w końcu wózek zamówiłaś? W jakim sklepie tak długo czekasz? 🙉O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A jaki w końcu wózek zamówiłaś? W jakim sklepie tak długo czekasz? 🙉
Zamówiłam Muuvo quick 2.0 Carbon Graphite, w Rzeszowie w sklepie Kary Kot.
Napisałam im, że jak to możliwe, że przez 8 tygodni nie przyszedł im ten wózek, jak na megaurwis.pl wózek jest dostępny od ręki.
To mi napisali, że takie sklepy to sprzedają wózki powystawowe, a oni prosto od producenta.
Ta, sratata🤦♀️
Ja podejrzewam, że zrobili inny przekręt. Jak zamawialiśmy wózek to z dupy zapytali mnie o termin porodu więc powiedziałam, że grudzień.
Więc myślę, że oni ten wózek jak mieli to sprzedawali na bieżąco, a skoro ja zapłaciłam zaliczkę a rodze w grudniu to sobie mogę czekać.
Ale dzisiaj już im trochę dosadnie napisałam co o tym myślę, więc myślę, że w następnym tygodniu już będziemy mieć naszą furę 😁