Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Zamówiłam Muuvo quick 2.0 Carbon Graphite, w Rzeszowie w sklepie Kary Kot.
Napisałam im, że jak to możliwe, że przez 8 tygodni nie przyszedł im ten wózek, jak na megaurwis.pl wózek jest dostępny od ręki.
To mi napisali, że takie sklepy to sprzedają wózki powystawowe, a oni prosto od producenta.
Ta, sratata🤦♀️
Ja podejrzewam, że zrobili inny przekręt. Jak zamawialiśmy wózek to z dupy zapytali mnie o termin porodu więc powiedziałam, że grudzień.
Więc myślę, że oni ten wózek jak mieli to sprzedawali na bieżąco, a skoro ja zapłaciłam zaliczkę a rodze w grudniu to sobie mogę czekać.
Ale dzisiaj już im trochę dosadnie napisałam co o tym myślę, więc myślę, że w następnym tygodniu już będziemy mieć naszą furę 😁
Lalia a widziałaś jak on się składa? Ja tez myślałam nad zakupem tego wózka tylko ze w kolorze czarnym z piórkami ale przy składaniu w sklepie cały czas obijalam raczka o podłogę.. musiałam się mega skupić przy składaniu żeby go podrzucić i żeby nie przywalił a to jednak chyb ma 12 kg.. bo tak to on jest bardzo ładny i mało miejsca zajmuje ale dla mnie najgorsze to składanie było.. 🙈
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Lalia wrote:Zamówiłam Muuvo quick 2.0 Carbon Graphite, w Rzeszowie w sklepie Kary Kot.
Napisałam im, że jak to możliwe, że przez 8 tygodni nie przyszedł im ten wózek, jak na megaurwis.pl wózek jest dostępny od ręki.
To mi napisali, że takie sklepy to sprzedają wózki powystawowe, a oni prosto od producenta.
Ta, sratata🤦♀️
Ja podejrzewam, że zrobili inny przekręt. Jak zamawialiśmy wózek to z dupy zapytali mnie o termin porodu więc powiedziałam, że grudzień.
Więc myślę, że oni ten wózek jak mieli to sprzedawali na bieżąco, a skoro ja zapłaciłam zaliczkę a rodze w grudniu to sobie mogę czekać.
Ale dzisiaj już im trochę dosadnie napisałam co o tym myślę, więc myślę, że w następnym tygodniu już będziemy mieć naszą furę 😁
Jak myślałam o muuvo to też w sklepie mówili że minimum 4 tygodnie wcześniej, bo długo się czeka. To było w Bobowozkach.
Zdecydowaliśmy się w końcu na X-lander pulse z 2021 roku i prosto od producenta przyszedł w 3 dni kukierem do domu, nie musiałam nawet jechać do sklepu po odbiór. Co prawda ja chciałam go później, bo nie mam zbytnio miejsca teraz, złożony w kartonach leży i blokuję sypialnie 🙉 za jakiś czas dopiero wystawie go pod drzwi, na klatkę schodową 😁.Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia, niefajnie z tym wózkiem. Niby nie potrzebujesz go na już, ale skoro miałaś czekać krócej, to nawet jak była obsuwa, powinni Cię informować na bieżąco. Postrasz ich negatywem na google. To zazwyczaj działa ;P
Ja właśnie wróciłam od fizjoterapeuty w luxmedzie. Boli mnie odcinek piersiowy kręgosłupa (O dziwo jak na ciążę lędźwie nie), ale juz od lat mam z nim problemy, nakleił mi tejpy i mam skierowanie na zabiegi,.muszę tylko wziąć zaświadczenie od gina, że nie ma przeciwwskazań. Za zabiegi będę musiała zapłacić, bo nie mam tego w pakiecie, ale lekarz naprawdę świetny (to był lekarz, nie mgr fizjo), już czuję ulgę na plecach. Zainwestuję w siebie przed porodem, bo potem pewnie zejdę na dalszy plan...
Także dołączyłam do otejpowanych gorących mamusiek! 😂Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
patrycja92 wrote:Lalia a widziałaś jak on się składa? Ja tez myślałam nad zakupem tego wózka tylko ze w kolorze czarnym z piórkami ale przy składaniu w sklepie cały czas obijalam raczka o podłogę.. musiałam się mega skupić przy składaniu żeby go podrzucić i żeby nie przywalił a to jednak chyb ma 12 kg.. bo tak to on jest bardzo ładny i mało miejsca zajmuje ale dla mnie najgorsze to składanie było.. 🙈Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jednak ja będę jechać do Mamy w tym tygodniu lub za tydzień. Wezmę ze sobą w razie czego walizkę z rzeczami do porodu, bo to nigdy nie wiadomo a zostanę tam parę dni, to też 200 km od Gdańska ale nie chciałabym tam rodzić, to by była trauma jakaś. Ale chyba nie robię źle że biorę te rzeczy? Mam nadzieję, że nie kuszę losu 😱
-
Patrycja, czarny z piórkami, to na pewno muuvo quick 2.0? 😅
A co do składania, to porównując do innych wózków, to moim zdaniem naprawdę się łatwo składa i rozkłada i zajmuje mało miejsca. A walenie rączką myślę, że jakoś opanuje 😂 zwróciłam uwagę w sklepie, że jak go składaliśmy to gość z obsługi za każdym razem maksymalnie wsuwał tą rączkę, więc może to jest jakiś sposób 🤔
Edit : teraz sprawdziłam, że ze czarny w piórka to muuvo quick z 2019 trendy edition.
A my mamy (tzn zamówiliśmy) muuvo quick 2.0 i on jest chyba z tego roku, ma troszkę inne koła i amortyzatory.
Ale jestem ciekawa tej rączki, bo nie pamiętam już 🙈😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 18:14
-
Lalia wrote:Patrycja, czarny z piórkami, to na pewno muuvo quick 2.0? 😅
A co do składania, to porównując do innych wózków, to moim zdaniem naprawdę się łatwo składa i rozkłada i zajmuje mało miejsca. A walenie rączką myślę, że jakoś opanuje 😂 zwróciłam uwagę w sklepie, że jak go składaliśmy to gość z obsługi za każdym razem maksymalnie wsuwał tą rączkę, więc może to jest jakiś sposób 🤔
Edit : teraz sprawdziłam, że ze czarny w piórka to muuvo quick z 2019 trendy edition.
A my mamy (tzn zamówiliśmy) muuvo quick 2.0 i on jest chyba z tego roku, ma troszkę inne koła i amortyzatory.
Ale jestem ciekawa tej rączki, bo nie pamiętam już 🙈😁
Wiesz co miałam przed sobą czarny i siwy i gondole się delikatnie różniły wiec być może któryś byś starszy tak jak piszesz ☺️ Zapamiętałam tylko to ze waliłam przy składaniu raczka o posadzkę jedynie mojemu mężowi udawało się złożyć bez uderzenia być może jesteś wyższa i silniejsza ode mnie ☺️starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Wiesz co miałam przed sobą czarny i siwy i gondole się delikatnie różniły wiec być może któryś byś starszy tak jak piszesz ☺️ Zapamiętałam tylko to ze waliłam przy składaniu raczka o posadzkę jedynie mojemu mężowi udawało się złożyć bez uderzenia być może jesteś wyższa i silniejsza ode mnie ☺️
Patrycja, nie pamiętam 🙈 na pewno składał się bez porównania lepiej niż tutis czy baby design 😂
A walenie rączką jakoś mi umknęło 😅
Na pewno wyższa nie jestem, mam całe 163 cm 😁 -
Lalia wrote:Patrycja, nie pamiętam 🙈 na pewno składał się bez porównania lepiej niż tutis czy baby design 😂
A walenie rączką jakoś mi umknęło 😅
Na pewno wyższa nie jestem, mam całe 163 cm 😁
Na dniach będziesz go już mieć i zobaczysz ☺️ być może to takie moje wrazenie było ☺️
Lalia lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Ten mój Syn tylko śpi 🤗😴💙
WyKąpałam się, zjadłam kolację, przebrałam Małego.
Ciumkał smoczka grzecznie czekając jak jadłam
Potem zjadł i śpi.
A ja mam jak przy córce że przy karmieniu wydziela mi się oksycotyna i zasypiam.
AA i było siku bez cewnika.kar_oliv, Zulugula, Lalia, madziulix3, Enigvaa, Karenira, Inaa89, Suszarka, SzalonaOna, Annia, Ounai, doomi03, Nikaa92, kiniusia270 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
calanthe wrote:Szalona za taką kasę to jak za darmo 👏
Karoliv, Ounai dobrze mówi, podpisuję się rękami i nogami pod tym.
Ounai bardziej obstawiam hardcore ✌️
Suszarka, ale klops. Oby udało się złożyć reklamacje i byś dostała to co zamówiłaś, a nie za przeproszeniem bubla. I żeby przyszło na czas!
Jak się czujesz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Weszłam właśnie do domu i jedyne o czym marzę to łóżko.
Idę się plóknąć pod prysznic i spać. Czuję się jak rozdeptane gó****o.
Mam jeszcze głupie pytanie : idę jutro na mały relaksik do fryzjera i mam zamiar odświeżyć moje ombre. Mogę?
Ps zebym o globulce wstrętnej nie zapomniałaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 19:06
-
Poznajcie Aleksandra 💙
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 03:55
kar_oliv, Belie, Zulugula, KarolinaMaria, Inga28, Lulu83, Lalia, madziulix3, Joan, Evelle28, Enigvaa, casteam, Ladyo, Susanne, Karenira, Fragaria, emdar, Inaa89, Kitka_87, calanthe, Ewa88 , Annia, Maniaaa., Suszarka, SzalonaOna, Siskaa, Ounai, doomi03, Tajka, Nadzieja94, boo123, Stokrotka027, Nowastaraczka, Angelaaaa, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Poznajcie Aleksandra 💙
No do schrupania slodziaczek 😱😱😱🥰🥰🥰 nosek i pyziulki do zacałowania 🙈🙈kic83 lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379