X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • kkasia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczoraj jakoś kiepsko się czuje... nie mam siły.

Moja kuzynka zaczela dzis rodzic❤ A nasza babcia ma dziś urodziny ❤😊

Lalia, Koteczka82, Ounai lubią tę wiadomość

f2w3vfxm992xljdr.png

9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
    18.01.2019r. Julcia <3 cc, kp
    19.03.2020 -> Jest ❤
    31.08.2020 -> usg 3 trym :) 1.5kg <3
    15.10.2020 -> usg 2520g <3
    21.10.2020 -> wizyta gin
  • Annia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny. 😚

Ja dzisiaj połówkowe popołudniu mam, proszę o kciuki! ☺️

Lalia, kic83, casteam, doomi03, Zulugula, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julik wrote:
    Robiłam dzis badania, morfologia nie do końca i mocz wysokie ph.
    245b6c89fb8f.jpg
    co myślicie?
    I glukoza 94...

Ja też mialam podwyższone ph moczu i we krwi tez kilka parametrów poza normami, ale lekarz powiedział ze to nie duże odchyly i nie ma konieczności w to interweniować. W ciąży niewielkie odchyly chyba mogą się zdarzać, czy to przez dolegliwości ktore jednak mogą wpływać na nasz organizm w jakims tam stopniu (np czeste wymioty, odwodnienie) i sam fakt ze ciąża to duże zmiany to i część parametrów moze nie być idealnie taka jak sugeruja normy. Poczekaj na spokojnie az lekarz zinterpretuje Ci wyniki i nie stresuj się, bo chyba wiele z nas miało jakieś male odchyly.

Julik lubi tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Mój syn, moje szczęście: 💙 Kacper - ur. 22.11.2020
    godz 21:48
    Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Lalia
    dzień dobry, jak tam u Ciebie?

A dzień dobry Kic 😁
    U mnie dzisiaj lepiej niż wczoraj pod względem mdłości, ale ciągle mi dokuczają 🤢 ale jestem dzielna 💪 przyjajmniej próbuję 😅

Jeszcze tylko dwa dni i wizyta 🤭nie mogę się doczekać, ale też mam stresa😑

A jak Ty się czujesz? 😘 Jak córcia?

kic83 lubi tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny orgazm we śnie zaliczony 😆😆😆😆

Annia, kic83, Lalia, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam was zapytać, jak jest u was z seksem...
    U mnie jest do dupy. W dużej mierze z mojej winy. Bo po pierwsze nie mam ochoty, moje libido wynosi 0. Po drugie ostatnio czuję się bardziej senna, nie wiem czy z powodu ciąży czy pogody, ale śpię już o 21, a i drzemkę muszę sobie zrobić popołudniu. A po trzecie trochę się boję, bo tam w środku ścianki są nabrzmiałe i jest jakby ciaśniej niż było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Sorry, musiałam wylać swoje żale. Może to błahe problemy dla niektorych. Dla mnie tylko budują górę lodowa.
    Motylku, weź poprawkę na to, że hormony ci buzują, możesz być przez to marudna i zafochana. Z twojej perspektywy sytuacja faktycznie wygląda nie najlepiej, ale żeby obiektywnie na nią spojrzeć trzeba by wysłuchać drugiej strony. Jeśli cię to pocieszy, to mój mąż w ogóle nie oglądał zdjęcia USG. 😛 A ja nawet nie wpadłam na to, by mu je pokazać. Co do zbliżeń, wyżej jest mój post.. także u nas też nic a nic. Nawet śpimy oddzielnie. 😊 Jedyna sprawa, która jest u was konfliktowa to jego córka. Ale tu musicie sami się dogadać. Mówisz, że on jej odpuszcza wszystko.. a może to ty jesteś dla niej zbyt surowa, bo nie jest twoim dzieckiem?
    Przepraszam, że tak mówię, bo wszystkie dziewczyny stanęły za tobą, a ja chcę tobie i im tylko pokazać, że aby być obiektywnym, trzeba wysłuchać obu stron.
    A w razie czego do ślubu jeszcze jest trochę czasu, więc masz czas, by przemyśleć, czy to ten jedyny...

• kic83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:

Annia
    czekamy na zdjęcia, dawaj znać po co i jak!!!

Annia, dmg111 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    U mnie jest do dupy. W dużej mierze z mojej winy. Bo po pierwsze nie mam ochoty, moje libido wynosi 0. Po drugie ostatnio czuję się bardziej senna, nie wiem czy z powodu ciąży czy pogody, ale śpię już o 21, a i drzemkę muszę sobie zrobić popołudniu. A po trzecie trochę się boję, bo tam w środku ścianki są nabrzmiałe i jest jakby ciaśniej niż było.

W 1 ciąży i w 2 to samo, ja poprostu nie mam ochoty :/
    i o ile teraz mogę to zwalić na to, że mąż pracuje a ja całe dnie zajmuje się moją prawie 5-latką, i wieczorem jak pójdzie spać jedyne co mam ochotę to klapnąć,
    o tyle w 1 ciąży (miałam 31 lat) poprostu miałam libido -100

Edyciak lubi tę wiadomość

nqtkdf9hy13p613h.png
  • Annia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    U nas seksu po prostu nie ma. W I trymestrze libido ujemne, senność, nudności, wymioty, to było ostatnie na co miałam ochotę... Zresztą miałam wrażenie, że mąż też chciał sobie odzipnąć po maratonie staraniowym. A teraz jestem u rodziców. 🤷‍♀️

Edyciak, kic83 lubią tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • kic83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    A dzień dobry Kic 😁
    U mnie dzisiaj lepiej niż wczoraj pod względem mdłości, ale ciągle mi dokuczają 🤢 ale jestem dzielna 💪 przyjajmniej próbuję 😅

Jeszcze tylko dwa dni i wizyta 🤭nie mogę się doczekać, ale też mam stresa😑

A jak Ty się czujesz? 😘 Jak córcia?

Moja córka jest nie do zdarcia, nic jej nie boli :)
    Ja się budzę, kawka, śniadanko, potem dokończę serial, strzelę trening 💪 pobawię się z córą i dzień minie.
    Czekam na Twoją wizytę piątkową! Na pewno wszystko będzie dobrze!!!

A co do mdłości to prędzej czy później miną, fajnie że coś Ci pomaga, i że mąż o Ciebie dba :)

Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hy13p613h.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libido spadło na łeb na szyję.

Tez macie takie popieprzone sny?
    Dzisiaj mi się śnilo, że byłam flecistka w filharmonii 😂😂😂 i jeszcze brzdakalam na trójkącie. Masakra 😂😂😂

Wik89, Lalia, Edyciak, Annia, kar_oliv, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam bardzo intensywne i dziwne sny. I to trwa już długo, jakoś od 6 tygodnia ciąży. Dziś akurat miałam fajny sen, ale też bardzo skomplikowany, więc obudziłam się zmęczona :P
    Libido mam niskie, ale coś tam działamy, czasem nagle mam ochotę ;-)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli widzę, że u mnie wszystko w normie. 😁
    Casteam, nie, ja nie mam takich snów. 😂

• Lalia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kic, dzielna dziewczynka z Twojej córki, to pewnie po mamusi 😉

Edyciak, u nas seks jest, ale duuuzo rzadziej, raz że i libido mniejsze, a dwa mąż ma ciężko w pracy więc jakoś nie mamy ochoty, a no i moje wieczorne mdłości 🤢 musimy celować w dzień kiedy nie jest mi niedobrze 😅

Ale dużo się przytulamy, leżymy razem itd 😁

Co do snów, to mi się dzisiaj śniło że robiłam loda jakiemuś młodzikowi 🤣🤣🤣 ale w sumie dzisiaj środa 😂😂😂

kic83, Wik89, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Annia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Kic, dzielna dziewczynka z Twojej córki, to pewnie po mamusi 😉

Edyciak, u nas seks jest, ale duuuzo rzadziej, raz że i libido mniejsze, a dwa mąż ma ciężko w pracy więc jakoś nie mamy ochoty, a no i moje wieczorne mdłości 🤢 musimy celować w dzień kiedy nie jest mi niedobrze 😅

Ale dużo się przytulamy, leżymy razem itd 😁

Co do snów, to mi się dzisiaj śniło że robiłam loda jakiemuś młodzikowi 🤣🤣🤣 ale w sumie dzisiaj środa 😂😂😂
    Niegrzeczna mamuśka z Ciebie! 😈

Lalia, kic83, Zulugula lubią tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:

U nas od starań był tylko dwa razy i tez w głównej mierze przez moj brak inicjatywy. Najpierw pierwszy byl dla mnie niezbyt przyjemny bo wszystko tam tak napuchniete i wrazliwe ze az czulam dyskomfort i sie zrazilam. Drugi raz sie udal tylko dlatego ze nawiedziły nnie erotyczne sny, więc tak na spontanie spróbowałam ale koniecznie na boczku zeby pozycja była "bezpieczna" dla mnie. Ale tak to tez nie mam zbytnio ochoty. Wcześniej sie zle czulam caly czas to tym bardziej nie bylo szans na takie rzeczy. Mój twierdzi ze spokojnie, nie ma co na siłę, więc chociaż w zamian czasem mu reczna robótkę zaserwuje, ale libido też u mnie 0.

Edyciak lubi tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Mój syn, moje szczęście: 💙 Kacper - ur. 22.11.2020
    godz 21:48
    Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa wrote:
    Och Motylku, tak mi przykro czytać jak Twój P traktuje Ciebie i Wasz związek 😔
    Jak wiesz niedawno sama przechodzilam bardzo krytyczne chwile w moim związku, D miał jakieś chwilowe zaćmienie mózgu 🤦‍♀️
    Nasz związek był mega na włosku, dosłownie teraz jak sobie o tym pomyślę, to jeden fałszywy ruch i by było po bombkach..
    Ale znam mojego D jak własną kieszeń, wiem co mogło sprawić, że przeszedł pewnego rodzaju zalamanie i nam pomogła po pierwsze chwilowa rozłąka - jak wiesz, pojechałam na 3 dni do rodziców oraz mega długa, poważna rozmowa po moim powrocie.

Możliwe, że tak jak my mieliśmy, Wy też macie problemy z komunikacją, tak dzieje się w wielu związkach bezwzględu na staż.
    Czasami coś takiego się wydarzy, że człowiek zamyka się na drugą osobę i ciężko do niego dotrzeć.

Siądź ze swoim, pogadajcie. Otwarcie, bez ściemy. Powiedz mu co dokładnie Cię boli, zacznij sama się na niego otwierać. A zobaczysz, że i on zacznie mówić.. ☺️

Wierzę głęboko, że to kolejny chwilowy kryzys, który jeszcze pewnie nie raz, nie dwa między Wami zawita. Docieracie się, sprawdzacie się w nowych sytuacjach i od tego jak przejdziecie te egzaminy zależeć będzie Wasza wspólna przyszłość.

PS. A o co dokładnie chodzi w pierwszych zdaniach Twojego postu? Denerwuje Cię córka P?

PS2. Jakby co to pisz priv, możemy nawet skontaktować się przez messenger, WhatsApp lub SMS jeśli masz ochotę 🥰 trzymaj się kochana ❤️
    Tak, chodzi o jego córkę. Dla niego ona jest pepkiem świata a wszyscy dookoła są źli. Już było dobrze ostatnio, to znów zaczyna mi pokazywać że ta gowniara to księżniczka a ja jestem nienormalna. I nie nazywała bym jej tak, gdyby zachowywała się jak dzieci w jej wieku. Tymczasem jest bezczelna, arogancja i samolubna. Mi zajdzie za skórę a za chwilę słyszę co 10 sekund tatuś, tatuś tatuś... I aż mnie telepie. Od dziś traktuje ja jak powietrze. Tak jak i jego.

Cchce zobaczyć jej minę, jak się dowie, że będzie miała rodzeństwo. "prawdziwe". Chcę to na własne oczy zobaczyć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:

Trzymam mocno ❤️

Annia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Motylku, weź poprawkę na to, że hormony ci buzują, możesz być przez to marudna i zafochana. Z twojej perspektywy sytuacja faktycznie wygląda nie najlepiej, ale żeby obiektywnie na nią spojrzeć trzeba by wysłuchać drugiej strony. Jeśli cię to pocieszy, to mój mąż w ogóle nie oglądał zdjęcia USG. 😛 A ja nawet nie wpadłam na to, by mu je pokazać. Co do zbliżeń, wyżej jest mój post.. także u nas też nic a nic. Nawet śpimy oddzielnie. 😊 Jedyna sprawa, która jest u was konfliktowa to jego córka. Ale tu musicie sami się dogadać. Mówisz, że on jej odpuszcza wszystko.. a może to ty jesteś dla niej zbyt surowa, bo nie jest twoim dzieckiem?
    Przepraszam, że tak mówię, bo wszystkie dziewczyny stanęły za tobą, a ja chcę tobie i im tylko pokazać, że aby być obiektywnym, trzeba wysłuchać obu stron.
    A w razie czego do ślubu jeszcze jest trochę czasu, więc masz czas, by przemyśleć, czy to ten jedyny...
    Nie byłam dla niej surowa, dopóki nie zaczęła się zachowywać bezczelnie. Matka ja buntuje i widać to gołym okiem, w tym względzie lepiej nie będzie.

‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ