X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 14:52

Edyciak, Annia, Lalia lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Chciałam was zapytać, jak jest u was z seksem...
    U mnie jest do dupy. W dużej mierze z mojej winy. Bo po pierwsze nie mam ochoty, moje libido wynosi 0. Po drugie ostatnio czuję się bardziej senna, nie wiem czy z powodu ciąży czy pogody, ale śpię już o 21, a i drzemkę muszę sobie zrobić popołudniu. A po trzecie trochę się boję, bo tam w środku ścianki są nabrzmiałe i jest jakby ciaśniej niż było.

No ja już pisałam, że u nas teraz jest codziennie i to właśnie z mojej inicjatywy, bo mam mega chcice 😂

Edyciak lubi tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Nie byłam dla niej surowa, dopóki nie zaczęła się zachowywać bezczelnie. Matka ja buntuje i widać to gołym okiem, w tym względzie lepiej nie będzie.
    Wiesz co, dla mnie to jest w ogóle niespotykana sytuacja, że ta dziewczynka jest z ojcem, a nie z matką... Nie chce mieszkać z mamą? Przecież jest już duża i może otwarcie powiedzieć, że chce z nią mieszkać.
    Nie wiem, czy takie fochy są dobrym wyjściem. Jeśli chcesz ze swoim P stworzyć kochającą się rodzinę, to musicie pogadać o tej sytuacji i wypracować jakiś kompromis... No chyba że chodziło ci tylko o dziecko, to już inna kwestia...
    A Twój partner nie zwraca ci uwagi na twoje relacje z jego córką?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa wrote:
    No ja już pisałam, że u nas teraz jest codziennie i to właśnie z mojej inicjatywy, bo mam mega chcice 😂
    Uuu... Brawo! 😉

• Ulaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Uuu... Brawo! 😉

Ja zawsze miałam wysokie libido i w sumie w żadnej z ciąż się to nie zmieniło. Tylko zakaz id lekarza może powstrzymać mogę żądze 🤣

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak ja dopiero zauważyłam, że my jesteśmy na tym samym etapie ciąży ☺️😍

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jiz nie daje rady. Nie dostalam nic kompletnie na wywolanie. Mam powtorzyc USG w poniedzialek. Czuje dalej piersi plamienie takie znikome. Niby zarodek ma tylko 7mm wiec po usg zyl tylko 5dni... Dlaczego nic sie nie dzieje zarodek wyglada na 7tydzien ale nie ma serduszka... Nie wiem co myslec....

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Wiesz co, dla mnie to jest w ogóle niespotykana sytuacja, że ta dziewczynka jest z ojcem, a nie z matką... Nie chce mieszkać z mamą? Przecież jest już duża i może otwarcie powiedzieć, że chce z nią mieszkać.
    Nie wiem, czy takie fochy są dobrym wyjściem. Jeśli chcesz ze swoim P stworzyć kochającą się rodzinę, to musicie pogadać o tej sytuacji i wypracować jakiś kompromis... No chyba że chodziło ci tylko o dziecko, to już inna kwestia...
    A Twój partner nie zwraca ci uwagi na twoje relacje z jego córką?
    Ona nie będzie mieszkała z patologiczna matka nigdy. Sama się zrzekla przy rozwodzie. Zresztą, ona nie ma nawet swojego mieszkania. Mieszka w pokoju u koleżanki. Ciągle imprezy, co noc to inny...
    On zwraca uwagę na nasze relacje. Ale twierdzi, że to ja przeginam. Staje murem za nią.

Powinnam Wam czasem nagrać jej zachowania. Nóż się w kieszeni otwiera.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa91 wrote:
    Dziewczyny ja jiz nie daje rady. Nie dostalam nic kompletnie na wywolanie. Mam powtorzyc USG w poniedzialek. Czuje dalej piersi plamienie takie znikome. Niby zarodek ma tylko 7mm wiec po usg zyl tylko 5dni... Dlaczego nic sie nie dzieje zarodek wyglada na 7tydzien ale nie ma serduszka... Nie wiem co myslec....
    Biedna jesteś 😪 to chyba standardowe postępowanie, że trzeba czekać... Dopiero później reagują.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa wrote:
    Edyciak ja dopiero zauważyłam, że my jesteśmy na tym samym etapie ciąży ☺️😍
    Przecież ci pisałam już w tamtym tygodniu. 😁 I LaBellePerle też różni się tylko 1 dniem, Lalia też prawie tak samo. 😉

LaBellePerle, Ulaa lubią tę wiadomość

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa91 wrote:

a bralas dupka lub luteine i odstawilas?
    za długo już trochę ,powinni Ci dac cos jeśli poronienie się nie zaczyna, bo może wdac się infekcja. trzymaj się.... :(

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa91 wrote:
    No bo organizm myśli, że nadal jesteś w ciąży. U mnie rok temu też było poronienie zatrzymane i nie wiem, ile musiałabym czekać, by się poronilo samo.. a nie sprawdzałaś u innego lekarza? Ja pamiętam, że byłam tak zrozpaczona, że zadzwoniłam od razu do innego lekarza i miałam wizytę jeszcze tego samego dnia. I trochę niepotrzebnie dał mi nadzieję, że niby coś tam widzi..

LaBellePerle lubi tę wiadomość

• LaBellePerle Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, sorry, że się tak mało udzielam. Ostatnio mam spory zawrót głowy z pracą. Dziś byłam robić APTT czyli krzepnięcie krwi i w pt idę do hematologa jednak, bo zanim znajdę gin, który będzie się znał na zepsole antyfosfolipidowym to prędzej poronię... poproszę babkę, żeby mi napisała na kartce postępowanie

Lalia lubi tę wiadomość

preg.png

17.04.2023 14:00 - Amelia, 4060g, 51 cm SN
    14.10.2021 13:54 - Oliwia, 4150g 53cm SN
    27.09.2020 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm CC

"Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    No bo organizm myśli, że nadal jesteś w ciąży. U mnie rok temu też było poronienie zatrzymane i nie wiem, ile musiałabym czekać, by się poronilo samo.. a nie sprawdzałaś u innego lekarza? Ja pamiętam, że byłam tak zrozpaczona, że zadzwoniłam od razu do innego lekarza i miałam wizytę jeszcze tego samego dnia. I trochę niepotrzebnie dał mi nadzieję, że niby coś tam widzi..

ja tez mialam zatrzymane i dobę po odstawieniu dupka się zaczęło. a gin wtedy mówił że jak przez tydzien nic się nie zadzieje to szpital

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, a lekarz co powiedział na wizycie, że w jakimś czasie powinno zacząć samo a kiedy masz się zgłosić? 😘

Edyciak, ja prawie tydzień przed Wami bo u mnie już 6+2 😁

Motylku, myślę, że musisz porozmawiać z partnerem, nie atakuj go od razu że "masz dość tej gówniary" bo rodzic zawsze stanie za dzieckiem.
    Powiedz mu jasno, że tworzycie rodzinę, że chcesz żeby jego córka się czuła dobrze w Waszym domu i Ty się bardzo starasz, ale to wymaga inicjatywy z obu stron, że jego córka choć mała też musi dać szansę Tobie. Trzymam kciuki za Was ✊

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, takich rozmów były setki. Bez sensu to wszystko.

Odpuszczam, nie interesuje mnie ani on, ani ona.

Myślę, że uciekne stąd na jakis czas, bez sensu tak wylewac swoje żale. Będę Was podczytywac. Trzymajcie się! Trzymam kciuki za Was wszystkie ❤️

• Justa91 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    a bralas dupka lub luteine i odstawilas?
    za długo już trochę ,powinni Ci dac cos jeśli poronienie się nie zaczyna, bo może wdac się infekcja. trzymaj się.... :(

Nic nie bralam. Mam jeszcze cicha nadzieje ze moze wszystko jest jednak wporzadku i ze mam pozniejsza ciaze ale to tylko siedzi w glowie bo nie sadze zeby stal sie cod...

Zawsze w naszym sercu
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Ona nie będzie mieszkała z patologiczna matka nigdy. Sama się zrzekla przy rozwodzie. Zresztą, ona nie ma nawet swojego mieszkania. Mieszka w pokoju u koleżanki. Ciągle imprezy, co noc to inny...
    On zwraca uwagę na nasze relacje. Ale twierdzi, że to ja przeginam. Staje murem za nią.

Powinnam Wam czasem nagrać jej zachowania. Nóż się w kieszeni otwiera.

A czy ta matka jej za mąż nie wyszła za jakiegoś Araba? Czy źle zapamiętałam?

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:

Mam USG w poniedzialek nie chce miec nadzieji u innego ginekologa bo sprawdzalo mi 3 i zrobili tez dopplerem z usg ze moze slychac ale nie stety nic nie bylo. U mnie zatrzymalo sie na 7tyg... Jak powiedziel moj tesciowej ehhh... Wiec juz mam malucha miesiac w brzuchu bez akcji serduszka i nic sie nie zaczelo... Masakra jakas

Zawsze w naszym sercu
    Śpij Kochanie moje małe,
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa91 wrote:
    Mam USG w poniedzialek nie chce miec nadzieji u innego ginekologa bo sprawdzalo mi 3 i zrobili tez dopplerem z usg ze moze slychac ale nie stety nic nie bylo. U mnie zatrzymalo sie na 7tyg... Jak powiedziel moj tesciowej ehhh... Wiec juz mam malucha miesiac w brzuchu bez akcji serduszka i nic sie nie zaczelo... Masakra jakas

dlatego moim zdaniem powinni Ci od razu dać wspomaganie farmakologiczne, a jak nie pomoże to zabieg. ja bym nie czekała do poniedziałku. miesiąc i nic to za długo. przykro mi bardzo

💙 11.2020
    💗 11.2023
‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ