Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Kic Ty juz 17ty tydzień! 🙆 czujesz juz jakieś ruchy Bobaska?
Tak parę razy już mnie synek "kopnął"
Ostatnio wczoraj jak ćwiczyłam 🤗Zulugula, Lalia, Iryska, Evelle28, Edyciak, Ounai, Annia, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Edyciak, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyKic, mam do ciebie dwa pytania:
1) chodzi o treningi. Rozumiem, że jesteś aktywną osobą. Ja przed całym tym koronawirusem chodziłam 2x w tygodniu na aquafitness. Czułam się super. Bo mimo iż moja praca jest taka chodząco-stojaca, to właściwie słabo u mnie z aktywnością fizyczną. A widzę, że u mnie z wydolnością słabo. Chciałabym zacząć ćwiczyć, ale wszyscy mówią, że najlepiej zacząć od drugiego trymestru. Czy ćwiczenia typu podskoki, wykroki, brzuszki mogą źle wpłynąć?
2) twój mąż piecze chleb na zakwasie czy na drożdżach? Bo my z teściową eksperymentujemy w pieczeniu chleba i szukamy doskonałego przepisu. 😉 -
Justa91 wrote:Mam USG w poniedzialek nie chce miec nadzieji u innego ginekologa bo sprawdzalo mi 3 i zrobili tez dopplerem z usg ze moze slychac ale nie stety nic nie bylo. U mnie zatrzymalo sie na 7tyg... Jak powiedziel moj tesciowej ehhh... Wiec juz mam malucha miesiac w brzuchu bez akcji serduszka i nic sie nie zaczelo... Masakra jakas
Justa nie czekaj już tylko idź jak najszybciej na usg bo to już za długo trwa, ja tak miałam przy pierwszym poronieniu to miałam usg tydzień po tygodniu i od razu zabieg w szpitalu a i tak doktor mówiła że długo, przy drugim czekałam w domu 2tyg żeby się samo zaczęło ale że tylko plamiłam to doktor stwierdziła że nie ma co czekać i poszłam do szpitala. Lepiej nie czekać bo to grozi stanem zapalnym.
Chciałabym z całego serca powiedzieć ci że serduszko jeszcze się pojawi ale niestety jest to bardzo mało prawdopodobne ☹️
Trzymam kciuki żeby wszystko jak najszybciej się wyjaśniło, skończyło i żebyś mogła już wracać do równowagi ✊
Przesyłam Ci dużo siły i mocno przytulam 🤗
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Justa nie czekaj już tylko idź jak najszybciej na usg bo to już za długo trwa, ja tak miałam przy pierwszym poronieniu to miałam usg tydzień po tygodniu i od razu zabieg w szpitalu a i tak doktor mówiła że długo, przy drugim czekałam w domu 2tyg żeby się samo zaczęło ale że tylko plamiłam to doktor stwierdziła że nie ma co czekać i poszłam do szpitala. Lepiej nie czekać bo to grozi stanem zapalnym.
Chciałabym z całego serca powiedzieć ci że serduszko jeszcze się pojawi ale niestety jest to bardzo mało prawdopodobne ☹️
Trzymam kciuki żeby wszystko jak najszybciej się wyjaśniło, skończyło i żebyś mogła już wracać do równowagi ✊
Przesyłam Ci dużo siły i mocno przytulam 🤗 -
Annia, o której masz "randkę" z doktorem N.? 😎
Annia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:O właśnie! O której Annia miała wizytę? Pamiętam tylko, że pisała że po południu 😉
-
Edyciak wrote:Kic, mam do ciebie dwa pytania:
1) chodzi o treningi. Rozumiem, że jesteś aktywną osobą. Ja przed całym tym koronawirusem chodziłam 2x w tygodniu na aquafitness. Czułam się super. Bo mimo iż moja praca jest taka chodząco-stojaca, to właściwie słabo u mnie z aktywnością fizyczną. A widzę, że u mnie z wydolnością słabo. Chciałabym zacząć ćwiczyć, ale wszyscy mówią, że najlepiej zacząć od drugiego trymestru. Czy ćwiczenia typu podskoki, wykroki, brzuszki mogą źle wpłynąć?
2) twój mąż piecze chleb na zakwasie czy na drożdżach? Bo my z teściową eksperymentujemy w pieczeniu chleba i szukamy doskonałego przepisu. 😉
1) żadne podskoki, wykroki tak, brzuszki nie
Nie trzeba czekać do 2 trymestru.
Nie wiem czy widziałaś linki ,które innym dziewczynom podsyłałam treningów,które rekomendowałam w ciąży? (sama je przetestowałam na sobie+ trenerki są ciężarnymi)
2) robi sam zakwas, hoduje go, jeśli chcecie zapytam jak robi ten zakwas i zrobię fotę jego przepisu chlebaEdyciak lubi tę wiadomość
[/url]
O żesz Ty!
Zazdrość, mój też ostatnio mówił, że mi zrobi bezę 🍰
Ok, podeślę przepisCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Zdrowy chłopak, mam też zdjęcie siusiaka. 😂 Dziękuję za kciuki. 😘😘😘Dzisiaj byłam nie u swojego prowadzącego tylko u speca od prenatalnych.
Waży 410 g.Zulugula, Koteczka82, SzalonaOna, Andzia, Lalia, dmg111, Sylwucha, kic83, Iryska, Nikaa92, Ounai, Nowastaraczka, doomi03, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:A jak czuć te ruchy? Ja czasem czuję takie delikatne trzepotanie i tętnienie jakby, ale nie wiem czy to ruchy czy jelita pracują 😀
Iryska, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Edyciak wrote:Koteczko, a ty badałaś, skąd u ciebie poronienia? Zgłębiałaś diagnostykę?
Edyciak u mnie już dwa razy był krwiak i raz albo wada genetyczna albo wina mojego przeziębienia i antybiotyku. Badałam wszystko co mogłam i brałam teraz wszystkie leki jakie mogłam. Generalnie mam skłonność do siniaków robią mi się przy najmniejszych puknieciach. Czasem wystarczy że ktoś mocniej przytrzyma mnie za rękę i już mam siniaki. Doktor powiedział teraz że mogłam kichać albo się schylić i się zrobił. Był dwa razy większy niż maleństwo.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Ania śliczny chłopczyk 😉 fajne zdjęcie 😁
Annia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
Anet.kaa chcesz luteine ode mnie? Napisz na priv.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Annia, śliczny synuś 😍😍😍
Przepiękne zdjęcie profilowe 😁💚💚💚
Bardzo się cieszę, że zdrowy 😘😘😘Annia lubi tę wiadomość