Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Ja ostatnio jak zaczyna stękać jak szalona to przekładam ją na brzuszek, co prawda my dalej wtedy nie śpimy, bo trzeba sprawdzać czy oddycha, ale u niej widzę ulgę i gazy ładnie lecą 😀Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
dmg111 wrote:Ja ostatnio jak zaczyna stękać jak szalona to przekładam ją na brzuszek, co prawda my dalej wtedy nie śpimy, bo trzeba sprawdzać czy oddycha, ale u niej widzę ulgę i gazy ładnie lecą 😀
dmg111 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Fragaria, prysznic to było dla mnie jedyne wybawienie ale i tak dawało bardzo niewielkie ukojenie, jednak leżąc czułam się znacznie gorzej, także dziewczyny ja polecam prysznic i piłkę, a najlepiej piłkę pod prysznicem. Dodatkowo ciepłe okłady na krzyż.
Dla mnie gorsza była pierwsza faza porodu, w drugiej jak już wiedziałam że się dzieje to miałam motywacje i to bolało zdecydowanie mniej, tyle że ja miałam też krzyżowe skurcze, także naprawde każdy poród jest inny i nie ma co się nastawiać.
A w.kwestii położnej to miałam podobne odczucie szczególnie z tą "moją" położna ze szkoły rodzenia. Siedziala z koleżankami i zaglądała do mnie, na szczęścoe później przyszła inna, i naprawdę bez niej w życiu nie dałabym rady. Była ze mną cały czas, i pomagała oddychać, robiła okłady. Także wg mnie dobra położna która nas poprowadzi to.60% sukcesu. -
O wow... Mój by się na bank obudził przy takich manewrach. U nas dzisiaj kolejna słaba noc. Po prostu budzi się na żarcie, tym razem to nawet nie są bąki co go wybudzają. 🙄
Kic, Ounai jak u Was nocka?
Sylwia co u Ciebie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dzień dobry 😊
Dziś jadę na morfo, mocz i powtórkę badań z tego panelu wątrobowo-jelitowego 😊 Myślę, że to będą już ostatnie badania, mam wrażenie, że brzuszek mi opadł. Mała się uparła i od kilku dni wciska mi z jednej strony pod żebrami coś ostrego, że brzuch ma wtedy dziwny kształt 👽
Podczytuje was ale ostatnio ciągle śpię 😁
Miłego dnia wszystkim 🍼
Iryska, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Lalia, wczoraj wieczorem jeszcze było kiepsko ale w miarę przespałam noc i póki co jest lepiej, bolą tylko krzyże 💪 oby tak dalej!
kar, nic Cię nie zbiera na razie? 😊
Fragaria obyście dzisiaj wyszli, szkoda że położne Cię olały. W momencie kiedy jesteśmy pozbawione obecności męża na porodówce położne powinny wspierać rodzące jeszcze bardziej niż zwykle...przykro mi, że trafiłaś na takie pipy 🤯
Anetka a Was kiedy wypuszczą, mówili coś już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 07:47
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja mam noc kompletnie nie przespaną siedzę jak na szpilkach czekam że ze szpitala ktoś zadzwoni że tata nie żyje, a jak zamknę oczy to mi się głupoty śnią jakieś pogrzeby trumny i inne tego typu.
Wczoraj wieczorej dzwoniłam do lekarza to mi powiedział, że nie będzie mnie oszukiwać że jest dobrze bo nie jest. Płuca wysiadły, serce i nerki też.
Stan jest krytyczny i w sumie mamy liczyć na cudDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Cześć Mamusie :* witam się w rozpoczętym 15 tygodniu ciazy, ale ten czas leci! Brzuszek już widać, obudziłam się któregoś dnia rano i po prostu był 😂 może to dlatego, ze druga ciąża. Wstawiam zdjęcia, strzelone dziś przed praca, nie cytujcie, później usune. Przepraszam za te pudła, ale maż na urlopie postanowił ze będzie sprzątał komórkę i wszędzie stoją jakieś pudła 😂 a oto my
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 13:48
Zulugula, Snowflake, Lelek, Ania81, Lalia, KarolinaMaria, Gagatka, Iryska, kar_oliv, Inga28, Inaa89, Annia, Karenira, calanthe, LaBellePerle, Julik, Ounai, Belie, dmg111, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Biedronko bardzo mi przykro. Z moim dziadkiem było podobnie jeśli chodzi o stan i wiem, że takie wyczekiwanie na tą najgorszą wiadomość to mordęga. Chyba jeszcze gorsza niż samo późniejsze mierzenie się z faktem, że ktoś bliski odszedł. Mam wielką nadzieję że Twój tata nie cierpi. Trzymaj się, jesteśmy z Tobą.
Ladyo ależ z Ciebie piękna kobieta 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 08:27
Ladyo lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Iryska wrote:Mój się nie budzi, mimo tych stękań on głęboko śpi... Aż mu zazdroszczę, że może się wyspać 😜
Mój tez spi jak kamień🙈 może jak dziecko będzie płakać w nocy to go wybudzi, na razie to ja ledwo go budzę na przebranie pampera😛💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anetko gratuluje Ci z całego serca! Jesteś bardzo dzielna mamusia, wytrzymałas tyle w szpitalu i teraz masz nagrodę
Biedronko trzymam kciuki za tatę! Niestety wiem co to znaczy smierć taty i mam nadzieje, ze Twój z tego wyjdzie!
-
nick nieaktualny
-
Biedronka, tak bardzo mi przykro 😔 wysyłam dużo sił dla Waszej rodziny 😘
Ladyo, nie mogę się napatrzeć jaka Ty jesteś piękna 🤭😍
Zulu, cieszę się, że u Tomcia sprawdził się śpiworek 💪 dalej większość nocy śpi w łóżeczku? 😉
Kar, doskonale Cię rozumiem z tym wypychaniem ostrych rzeczy 🤦♀️ ja właśnie dlatego kiepsko śpię, bo mój syn chyba ma zamiar urodzić się siłami natury, ale przez powłoki brzuszne 😂 najgorsze jak mu się uda trafić w pępek gdzie jest meeega cienka skóra i wypycha tamtędy łokieć 😱 trzymam wtedy tam rękę, bo się boję, że mi skóra pęknie 🙈 tutaj dwa kadry z filmików, które nagrałam, Olek w roli głównej: "Obcy: Narodziny UFO" 👽
Góra brzucha 👌
Lewa strona brzucha 👌
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 09:14
kar_oliv, Karenira, SzalonaOna, Suszarka, Ania81, Belie, dmg111, Nowastaraczka, Ounai, Julik lubią tę wiadomość