Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku sama sobie się dziwie, ze nie wyrzuciłam ich jeszcze 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 18:52
calanthe, Ladyo, Suszarka, Inga28, casteam, Lalia, kar_oliv, Iryska, KarolinaMaria, Annia, Ania81, patrycja92, Ounai, Inaa89, Zulugula, Stokrotka027, LaBellePerle, Wik89, dmg111, Karenira, Enigvaa, Ewa88 , Nowastaraczka, kic83 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:A wiesz już kiedy cc, czy czekasz na rozpoczęcie akcji?
No właśnie mam czekać do rozpoczęcia akcji, ale jak nie urodzę do poniedziałku to jeszcze skonsultuje z moim lekarzem do kiedy mam czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 10:29
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
A u mnie nocka nawet dobra!
Pobudka przed północą, potem o 3 i po 6ej.
W sumie zaraz po karmieniu zasypiała ponownie, gorzej ze mną bo nie mogłam usnąć.
Apropo spania. Byłam na konsultacji ostatnio i pediatra mi powiedziała, żeby nie pozwalać dziecku spać w ciągu dnia dłużej niż 3h. Żeby wybudzać to jest szansa, że w nocy będzie spać dłużej. Szczerze to nie praktykowałam jeszcze 🤣 bo jak Liliana śpi to mam okazję coś w domu zrobić.Ounai, Iryska lubią tę wiadomość
-
Kiniusia, świetne wieści 😍 a Stasio jaki śliczny 🤭💙
Ja dziewczyny jestem po teleporadzie z diabetologiem, kazał mi zrobić w przyszłym tygodniu jeszcze ostatnie badania i umówić się na rozmowę, bo twierdzi, że czasem może się tak zdarzyć, że za 2 tygodnie lekarz będzie mnie już kierował do szpitala 😅kar_oliv, Suszarka, Ania81, Zulugula lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Hej!
W sumie zaraz po karmieniu zasypiała ponownie, gorzej ze mną bo nie mogłam usnąć.
Apropo spania. Byłam na konsultacji ostatnio i pediatra mi powiedziała, żeby nie pozwalać dziecku spać w ciągu dnia dłużej niż 3h. Żeby wybudzać to jest szansa, że w nocy będzie spać dłużej. Szczerze to nie praktykowałam jeszcze 🤣 bo jak Liliana śpi to mam okazję coś w domu zrobić.
Ja powiem że na ten temat ile osób tyle opinii.
Ja np nie budziłam nigdy karmiłam tylko na żądanie a potrafił mi w dzień przespać pięć godzin bez jedzenia i po miesiacu mu się tak unormowała że jak zjadł ok 22 to budził się ok 5-6 jadł i spał jeszcze do 8-9 .
Moim zdanie nie ma reguły każde dziecko jest inneWik89, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnycasteam wrote:Hej!
Apropo spania. Byłam na konsultacji ostatnio i pediatra mi powiedziała, żeby nie pozwalać dziecku spać w ciągu dnia dłużej niż 3h. Żeby wybuzać to jest szansa, że w nocy będzie spać dłużej. Szczerze to nie praktykowałam jeszcze 🤣 bo jak Liliana śpi to mam okazję coś w domu zrobić.
A w dzień sama się budzi na cyca co 2-3h -
Iryska wrote:Ounai, dzięki za radę, jak będę kłaść Michałka na brzuchu to zwrócę uwagę na te rączki czy są szeroki rozstawione😘
Nie wiedziałam, że jak dziecko ma katar to może iść na spacer!
Mały śpi już od 20:30, nie wiem co robić, budzić go czy dać mu spać... Ja oczywiście nie śpię, bo on urządza koncert stękań😏Marta też mi się tak wywracała i zaczęłam szerzej dawać rączki i dopiero wtedy ładnie leżała i zaczęła ćwiczyć. Wzmożonego napięcia nie ma bo byliśmy to kontrolować.
Iryska lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.
Kiniusia jakiego masz fajnego synka, sliczny maluszek gratulacje. ❤️❤️
Ounai ja niby mam cisnienie w porzadku, mierzone mam regularnie. W piatek musze byc w szpitalu wiec przy okazji porozmawiam z polozna.
Ja dzis dostalam paczke z kilkoma rzeczami dla malucha mego. Coraz blizej do zakoncze ia calej wyprawki.
Ja dzis jestem padnieta. Nie moglam spac, caly czas zle sie czulam, mialam wrazenie ze mi serce z piersi wyskoczy. Nadal zle sie czuje plus jestem bardzo spiaca. Jeszcze pada u nas 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.Ounai lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Mój lekarz po zmierzeniu mojej miednicy uważa, że jest niestety zbyt wąska do porodu SN, wiec stad decyzja o cc🤷🏻♀️ Moja siostra też urodziła syna z wagą 4200g naturalnie a druga z wagą 3950g 😊
No i co czekasz na akcje czy szykujesz się do szpitala? ☺️
Ja dzisiaj się zapisałam na wizytę sprawdzę jak się sprawy maja bo tez cisza 🙈 z jednej strony się cieszę bo jeszcze sobie mogę odpocząć a z drugiej chciałabym poczuć te fale miłości jak Anetka pisała 🙈 można mieć ciastko i zjeść ciastko? 🤷♀️Anet.kaa, Lalia lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:No i co czekasz na akcje czy szykujesz się do szpitala? ☺️
Ja dzisiaj się zapisałam na wizytę sprawdzę jak się sprawy maja bo tez cisza 🙈 z jednej strony się cieszę bo jeszcze sobie mogę odpocząć a z drugiej chciałabym poczuć te fale miłości jak Anetka pisała 🙈 można mieć ciastko i zjeść ciastko? 🤷♀️
Mój lekarz mówił, że mam czekać na akcje 🤷🏻♀️ Ja już nie umiem odpoczywać w tym stanie, więc wolałabym żeby się zaczęło, ale cóż nam pozostało jak cierpliwie czekać 😅
To daj znać po wizycie czy u Ciebie coś się szykuje 😊patrycja92 lubi tę wiadomość
-
Casteam, Twoja mała śpi po 3 h w dzień? Nasz nigdy jeszcze nie spał tyle, ucina sobie krótkie drzemki po 20-40 minut, w trakcie których ja na szybko coś ogarniam w domu albo piję kawę 😜 Nawet przespać się nie da, bo nie zdążę zasnąć nawet a on już się budzi...
Lalia, jak Twoje cukry na końcówce ciąży? Ginekolog już Ci mówił jaki ma plan na ciebie?Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Suszarka wrote:Lalia, wczoraj wieczorem jeszcze było kiepsko ale w miarę przespałam noc i póki co jest lepiej, bolą tylko krzyże 💪 oby tak dalej!
kar, nic Cię nie zbiera na razie? 😊
Fragaria obyście dzisiaj wyszli, szkoda że położne Cię olały. W momencie kiedy jesteśmy pozbawione obecności męża na porodówce położne powinny wspierać rodzące jeszcze bardziej niż zwykle...przykro mi, że trafiłaś na takie pipy 🤯
Anetka a Was kiedy wypuszczą, mówili coś już?jeśli żadna żóltaczka się nie przypląta
Inga28, Iryska, kar_oliv, Angie1985, Ania81, patrycja92, Suszarka, Lalia, Karenira, Enigvaa, Ounai, Ewa88 , dmg111, SzalonaOna, Julik, Fragaria lubią tę wiadomość
-
patrycja92 wrote:No i co czekasz na akcje czy szykujesz się do szpitala? ☺️
Ja dzisiaj się zapisałam na wizytę sprawdzę jak się sprawy maja bo tez cisza 🙈 z jednej strony się cieszę bo jeszcze sobie mogę odpocząć a z drugiej chciałabym poczuć te fale miłości jak Anetka pisała 🙈 można mieć ciastko i zjeść ciastko? 🤷♀️ile ja bym za to dała a ro dopiero 2 dzień 🤣
patrycja92 lubi tę wiadomość
-
Ja zazdroszcze Wam jak czytam, ze Wam maluchy spia 3h w dzien! Moj tak jak Iryski synek, tylko turbodrzemki, no czaaasem 1-1,5 h...
A w nocy dzis bylo w miare. Zasnal o 22, pobudki o 00, 3, 5, 7. To dobrze jak na nas 😀 Ale po karmieniu w miare szybko zasypial, chyba mniej go meczyly bąkiII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Annia wrote:O wow... Mój by się na bank obudził przy takich manewrach. U nas dzisiaj kolejna słaba noc. Po prostu budzi się na żarcie, tym razem to nawet nie są bąki co go wybudzają. 🙄
Kic, Ounai jak u Was nocka?
Sylwia co u Ciebie?Mój mąż już załamany bo ja fizjoterapeutę mam dziś i to jeszcze w godzinach kiedy Marta jest najbardziej marudna. Cóż, będzie musiał dać radę.
BOY 2015
GIRL 2020 -
A ja juz sie boje jak to bedzie u mnie z nockami corka co prawda śpi ale usypianie jej to koszmar sama nie zasnie musze z nia siedzieć w pokoju bo inaczej ucieka z łóżka i nie ma opcji by usneła 🙈 Czasami po 1 czy 2 h a nie mogę sobie pozwolić by chodzila spac mi o 24 .. Mam nadzieje ,ze szybko to jakis ogarne i maly bd łaskawy dla mnie.
Ja z Corka tez mialam problemy nocne poczatkowo w dzień spala lepiej niz w nocy łóżko , wozek wszystko było złe i spalam na kanapie w salonie z mala pobudka co max 3 h na pierś ale im starsza tym było lepiej chodz dopóki karmiłam piersią często się budziła po 6 miesiacu jak doszły deserki i obiadki było lepiej a jak przeszłam na butle to juz wogole raz na noc mleko i spokój był.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙