Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia u mnie właśnie tak to wygląda 😁 Mam wrażenie, że wyjdą nam te dzieci przez pępek 😂
Ladyo ale laska z Ciebie 😍😍😍😍
Biedronko tak mi przykro 😔 Znam ten ból czekania na informacje, siedzi się jak na bombie... dużo siły dla Ciebie, jest to dużo emocji ale pamiętaj o swoim dzieciątku, które nosisz. Masz tutaj w nas ogromne wsparcie.Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Ja już po porannym ktg, niestety nic nie zwiastuje porodu😅
A tu już waga 3800g🙄Lalia, Iryska, KarolinaMaria, patrycja92, Stokrotka027, SzalonaOna, Suszarka, casteam, kar_oliv, Ania81, Annia, dmg111, Enigvaa, Julik, Ewa88 , kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga, wow jaka piekna waga !
Gustaw rosnie w sile! Przez tydzien to Gucio jeszcze dobije do ponad 4 i nikt pewnie nie zdecyduje sie, zebys rodzila SN. Wolałabyś SN czy CC?
A jak Twoja waga? Na mojego syna nic nie dzialalo - chodzilam po schodach, jadlam ostra pizze kebaba kfc 😂 ananasa pozeralam, dom błyszczał tak, ze szok i nic... dopiero masaz szyjki przez gin rozkręcił troche akcje
Lalia, jeju! Ja to sie czuje jak w filmie Obcy 🙈😂 czasami te ruchy sa tak przerazajace co?Inga28, Lalia lubią tę wiadomość
-
Lelek wrote:Inga, wow jaka piekna waga !
Gustaw rosnie w sile! Przez tydzien to Gucio jeszcze dobije do ponad 4 i nikt pewnie nie zdecyduje sie, zebys rodzila SN. Wolałabyś SN czy CC?
A jak Twoja waga? Na mojego syna nic nie dzialalo - chodzilam po schodach, jadlam ostra pizze kebaba kfc 😂 ananasa pozeralam, dom błyszczał tak, ze szok i nic... dopiero masaz szyjki przez gin rozkręcił troche akcje
Lalia, jeju! Ja to sie czuje jak w filmie Obcy 🙈😂 czasami te ruchy sa tak przerazajace co?
Też myśle, że dobije do 4kg 😅 Przez ciąże nastawiłam się na SN, ale teraz jak wiem, że szanse są marne to nie chce ryzykować, więc dla bezpieczeństwa wole cc. Ja obecnie na wadze około 62 kg 😬 -
nick nieaktualny
-
Lelek gorące 31 lat, ale czuje się wiecznie młoda
Lalia ale masz fajnego kosmitę! Już nie mogę się doczekać aż ja poczuje ruchy
Zulu gratuluje peselu Tomcia, to poważny krok w malutkim życiu
Inga ładna waga! Ja przy 4200 urodziłam sn, ale byłam wtedy w UK i nikt się nie przejmował waga. Przeżyłam i wcale nie było tak złe. Dasz rade, nie ważne czy sn czy cc
Zulugula, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Póki co sypie mąka ziemniaczana. Pupy za długo wietrzyc się nie da , bo bardzo się drze z gołą dupcią no ale coś tam staramy się przetrzymac
W kąpieli zasypia 🤦♀️
Na szczepieniu i pobraniu krwi nawet nie jeknela 😂Lalia, kar_oliv, Ania81, dmg111, Enigvaa, Julik, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Lelek gorące 31 lat, ale czuje się wiecznie młoda
Lalia ale masz fajnego kosmitę! Już nie mogę się doczekać aż ja poczuje ruchy
Zulu gratuluje peselu Tomcia, to poważny krok w malutkim życiu
Inga ładna waga! Ja przy 4200 urodziłam sn, ale byłam wtedy w UK i nikt się nie przejmował waga. Przeżyłam i wcale nie było tak złe. Dasz rade, nie ważne czy sn czy cc
Mój lekarz po zmierzeniu mojej miednicy uważa, że jest niestety zbyt wąska do porodu SN, wiec stad decyzja o cc🤷🏻♀️ Moja siostra też urodziła syna z wagą 4200g naturalnie a druga z wagą 3950g 😊Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim, którym nie zdążyłam pogratulować przed długą przerwą na forum
Niestety nie jestem w stanie nadążyć za wpisami i tylko czasem uda mi się podczytać po 2 strony...
Dzisiaj Mąż poszedł pierwszy dzień do pracy po home office a jestem o niebo lepiej zorganizowana i mam czas, żeby coś napisać
U Nas wszystko w porządku, Stasiu waży już prawie 5kg, niestety nie udało mi się Go przekonać do piersi, nawet podcięcie wędzidełka nie zachęciło, także po miesiącu się poddałam ;/
Może kiedyś przy drugim dziecku się uda...
Nadal odciągam pokarm laktatorami, w zamrażarce mam koło 25 litrów w woreczkach i już myślę powoli o rezygnacji z laktacji, bo jestem już wykończona odciąganiem co 3-4h w dzień i w nocy i ciągłym myciem i czyszczeniem laktatorów...
Stasiu dostaje butlę co 3-4h po 90-100ml i potrafi przespać w nocy nawet do 5h także nie możemy na nic narzekać- ja wstaję częściej na ściąganie mleka niż Syn na jedzenie
Chrzciny zorganizowaliśmy na spontanie 15 listopada, zaprosiliśmy dziadków i rodzeństwo także uzbierało się 14 osób, po kościele mieliśmy obiad i kawę w mieszkaniu;) Staś przespał kościół i imprezę, dopiero jak drzwi po ostatnim gościu się zamknęły to zaczęła się balanga i płacz
Wczoraj mieliśmy szczepienie, zdecydowaliśmy się na 6w1 plus rotawirusy, samo szczepienie zniósł dobrze, później cały dzień praktycznie przespał z przerwami na mleko i był trochę marudny.
Dzisiaj idziemy na bioderka plus idę do ginekologa na kontrolę
1,5 tygodnia po cesarce już śmigałam jak dawniej, a wagę mam już niższą niż przed ciążą, także jak w ciąży przybrałam 12kg tak teraz mam 16 mniej a jem więcej niż w ciąży a słodycze mogłabym jeść garściamiJeszcze mnie czeka spotkanie z fizjoterapeutką uroginekologiczną 17 grudnia, zobaczymy co zaleci
To tak w skrócie co u Nas
)
Miłego dnia wszystkim!Iryska, Zulugula, Ladyo, SzalonaOna, Suszarka, Lalia, kar_oliv, KarolinaMaria, Ania81, patrycja92, Inaa89, dmg111, Nowastaraczka, Ewa88 , Julik lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Ja mam noc kompletnie nie przespaną siedzę jak na szpilkach czekam że ze szpitala ktoś zadzwoni że tata nie żyje, a jak zamknę oczy to mi się głupoty śnią jakieś pogrzeby trumny i inne tego typu.
Wczoraj wieczorej dzwoniłam do lekarza to mi powiedział, że nie będzie mnie oszukiwać że jest dobrze bo nie jest. Płuca wysiadły, serce i nerki też.
Stan jest krytyczny i w sumie mamy liczyć na cud
Pamiętaj tylko, że nie możesz za mocno się denerwować! Na spokojnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Mój lekarz po zmierzeniu mojej miednicy uważa, że jest niestety zbyt wąska do porodu SN, wiec stad decyzja o cc🤷🏻♀️ Moja siostra też urodziła syna z wagą 4200g naturalnie a druga z wagą 3950g 😊
-
Kiniusia, miło że napisałaś co u was słychać. Fajnie , że mały rośnie zdrowo❤️ Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że dałaś radę odciągać tyle pokarmu, jesteś dzielna mamuśka 🙂 widzę, że nam się zgrały terminy szczepień i USG bioderek, bo my też szczepienia mieliśmy wczoraj , a dzisiaj USG🙂
kiniusia270, Lalia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ladyo piękna z Ciebie dziewczyna
I ta burza włosów, cudo
Jednorożcu ogromnie współczuję. Przechodziłam przez to dokładnie rok temu. Mój ojciec prawie dwa tygodnie leżał na intensywnej terapii, niestety przez ten czas nie odzyskał nawet przytomności. Życzę Ci, żeby u Was skończyło się inaczej. Będziesz potrzebowała teraz wiele siły. Mam nadzieję, że masz wokół siebie osoby, które są dla Ciebie wsparciem w tak trudnej sytuacji.Ladyo lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
nick nieaktualnyKiniusia - szacun za odciągnie! Ja robiłam to 4 tyg i powiedziałam dosc. Póki co karmie tylko piersią, mam nadzieję, że uda nam się dłużej!
Staś waga zacna, fajnie, że przesypia tyle godzin w nocy. A co do męża - też mam wrażenie, że póki jest w domu, to ja jakoś mniej ogarnięta jestem 😂
Wrzuć jakieś foto przystojniachakiniusia270 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Witam się z kawka z łóżkanie nie, nie spałam do tej godziny. Byłam już zawieźć syna do przedszkola, w piekarni po Pieczywo i odpoczywam jeszcze.
Dziś mam kilka spraw do załatwienia, muszę zajść do przychodni po jeszcze 2 skierowania, później iść na pocztę i powysyłać do poradni te skierowania bo terminy już mam zaklepane, zrobić jakieś zakupy na obiad, wejść do apteki po te woreczki na mocz dla Matyldy i tyle... Troszkę jest do zrobienia
A jutro lecimy na to pobieranie krwi Matyldyech, nie cierpię. Jeszcze mam fobie ze w szpitalu ja kłuli tyle razy dziennie. Męża wpuszczę z nią na pobranie chyba 🤔