Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia twoje ksiezniczki sa cudowne 😍😘 napatrzec sie nie moge 🥰 i jak pieknie juz sie usmiechaja 😉
Doomi Kacperek maly przystojniak 😘 do schrupania 😉doomi03, Sylwucha lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Przykro mi z powodu Waszych ciężkich nocy.. 😒 tez za chwile mnie to czeka. Choc ja jeszcze nie mam synka przy sobie a juz nie moge spac w nocy. Dzis znow pobudka co pol godziny dosłownie na siusiu, bole i twardnienia brzucha które jeszcze bardziej napierały na pecherz. Masakra, niewiem jak to przetrwam..
Miłego dnia dla wszystkich 😘😘02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Sylwia! Tak tęskniłam ♥️♥️♥️ super, że wpadłaś napisać co tam u Was 😘 dziewczyny są rozkoszne 😍😍😍 podejrzewam, że nie raz chcesz im spakować torebeczki do okienka życia, ale te ich uśmiechy topią serduszko ♥️♥️♥️ jesteś dla mnie Mamą Petarda 💪💪💪 dodajesz otuchy, że może i ja sobie poradzę 😉 a jak tam Atenka przyjęła siostrzyczki?? 🐕
U mnie już końcówka, za 2 tygodnie będę wypakowana na 100% 😁 ale już się nie możemy doczekać tego małego kawalera i nawet mój mąż wczoraj pukał do brzucha i mówił żeby synek w niedzielę zbierał się do wyjścia 😂
Dziewczyny, za mną w końcu dzisiaj normalna noc 😁😁😁 położyłam się po 23, wstałam przed 8, w nocy standardowo z 5 razy pobudka na siu siu, ale już bez bezsennych przerw 😁😁😁 dzisiaj odpoczywam, planuję pójść do bankomatu i zrobić sobie mini spacerek żeby się trochę dotlenić, o 12:30 mam spotkanie z położną, a wieczorkiem chcę wyskoczyć do kościoła do spowiedzi 😉
Mam też nadzieję na drzemkę w ciągu dnia 😅Inaa89, Zulugula, Ladyo, Sylwucha, Annia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Doomi, ależ Kacpi pięknie rośnie 💙💙💙 mały przystojniak 💙💙💙
doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Kochana, też o Tobie często myślę. Miałam dzwonić, ale za każdym razem jak się zbieram, to któraś potrzebuje mamy 😉 Czasami mam ochotę wyjść i zamknąć za sobą drzwi 😉 Ale nawet jak już mąż z nimi zostaje, a ja jadę na zakupy, to zapieprzam jak głupia, bo chce do nich 😎
Gwiazdy będą już blisko 5 kg, a Lenka na pewno 😉
Lenka budzi się regularnie co 3 godziny, ale zjada, beknie, pierdnie i śpi. Oliwka przesypia już 5 - 6 godzin. Ostatnio już minęło 6 h i na spiocha ją nakarmiłam 😂
Problem mają z zasypianiem wieczorem. Jeden wielki ryk tak około godziny. Ale jak już zasną, to jest git.
Co do kataru, teraz to już nie katar, tylko takie białe gluciki. Podobno to normalne. Ale słyszę jak furkocze, szczególnie nad ranem i psikam im solą morską.
Też ostatnio jakoś słabiej się czuje, mam nadzieję, że to nie jakieś cholerstwo.
Fajnie, że U Mikiego lepiej ❤ Oby tak zostało 😘
Dziewczynki są cudowne! Piękne te zdjęcie w reniferach ❤️
A jak Ty się czujesz? -
Lalia super ze udalo Ci się wkoncu przespac w nocy 😉 kto wie kiedy twoj uparciuch zdecyduje się na wyjście 😁
U mnie wznowili w szpitalach porody rodzinne, dzwonilam pytać i przy CC maz moze czekac za sala operacyjna, potem dostaje małego, mogą się poprzytulać itp 😍SzalonaOna, Nowastaraczka, kar_oliv, Lalia, KarolinaMaria, Nikaa92, Annia, Suszarka, doomi03, Ounai, patrycja92, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
kic83 wrote:Nowastaraczka
Jak u Ciebie? Widzę się nie śpisz też
A dzieki w miare okej, nocy maly po kupie sie zrobil szczesliwy i malo spiacy i gadatlwy ale sie udalo. To chyba jest tak z.tymi bobasami ze dni raz lepsze rsz gorsze, zauwazylam ze moje nastawienie tez duzo daje, jak sobie mowie ze bedzie okej i podchodze na luzie do dlugiego cycowania czy odpuszczam i spimy razem na drzemce to jakos jest lżeji nawet cycki troche mniej bolą :p
A Ty jak tam? Nocki dalej ciezkie i pobudki co godzine a wlasciwie pol?
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoomi - Kacpi to niezły przystojniak! 💙 A co do ulewania - nic mi nie mów. Matylda wczoraj bez kitu chlustala mi na prawo i lewo. Raz w tygodniu tak ma, że leci gdzie popadnie, a w pozostałe dni ulewa ale minimalne ilości. Ponoć do 3 mcy może tak być, chyba, że zacznie się problem z wagą to spróbować zagęszczacza przed karmieniem 🤔 u nas to jeszcze wina niedojrzałego układu pokarmowego - w końcu Matylda termin porodu ma za 2 dni
Lalia - gratuluję lepszej nocki! Niezle plany na dziś, uważaj na siebiejakoś nie dociera do mnie ze zaraz i Ty będziesz tulić małego królewicza 😍 szybko ten czas ciąży zleciał!
Inaa - to bardzo dobra wiadomość! Choć w czasach Covid to chyba się zmienia co rusz, to jednak trzymam kciuki, żeby mąż mógł być przy Tobie
Dmg - jak moja Julenka? (ach te nasze październikowe gady! 😍)
Anetka - jak u Was nocki? Pola chodzi w rozmiarze 50?
Kic - do soboty już niedaleko! A spacerek dobrze Wam zrobi! Ja to sie ciesze jak głupia, nawet jeśli wychodzę z wózkiem na 10-15min koło domu 😂
Annia - kompletnie nie wiem co Ci poradzić na te nocki... Chyba taki "egzemplarz" Ci się trafiłale nie martw się, to minie... ❤️ Tule mocno!
U nas ogólnie spoko. Matylda sama się budzi w ciągu dnia tak co 3h, w nocy średnio co 4. Ja się jakoś przestawiłam. Chodzę spać dopiero koło 1, bo to jedyny czas kiedy mam szansę w ciszy obejrzeć serial 🤔 Matylda je właśnie koło 24/1, później o 4, a teraz jeszcze śpi i zaraz będę ją budzic... Zaczyna być już bardziej aktywna, w sensie nie że tylko je i śpi co te 3h, tylko ma ze 2 epizody, że zje i rozgląda się dookołataka ciekawska się robi. Rośnie jak na drożdżach, ale wzdłuż, bo wszerz nie
chyba będzie chuda glizda
Na dziś planów jako takich brak. W sumie jakiś obiad zrobię, może zapiekankę. Coś szybkiego. Muszę mieszkanie ogarnąć troszkę, męża na zakupy wysłać. Później dzieci chce odebrać spacerkiem, dotlenić się. I tyle w sumie, bez szaleństw. Jutro za to muszę jechać na pobranie krwi dla endo 🙀 nie wiem jeszcze jak to ogarnę...Lalia, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai, Martusia nie lubiła wozka, zastosowałas jakis trik ze go zaakceptowała?
U nas spacer byl jeden trwajacy 2min bo placz. Nie wiem czy to kwestia ubrania w kombinezon czy bycia w wozku bo w domu czasem kilka minut wytrzymywal w nim -
SzalonaOna wrote:Macie jakieś kody do hm?
W f&f teraz ponoc minus 30 z karta klubowa ale wysle meza po poludniu to bede wiedziec czy na wszystkie ubranka bo lubie spioszki od nich -
Sylwia twoje koberki są takie cudowne że aż miód, cud i orzeszki. Ach te uśmiechy.❤️
Domi ty chyba coś zmyślasz bo Kacperek wygląda jak aniołek. 🥰
Och dziewczyny ogromnie współczuję tych nieprzespanych nocy.
To pochwalę się dzisiaj kończę 35 lat. Boziu.... 🤦♀️😳
Mentalnie zatrzymałam się na 27 😆🤪🤭Julik, Karenira, KarolinaMaria, Iryska, Sylwucha, Lalia, Annia, Suszarka, Inaa89, Enigvaa, kic83, SzalonaOna, doomi03, patrycja92, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie! Ciężka noc za mną, fatalnie się czuje, gardło mnie boli, ledwo mówię, do tego jeszcze katar
mam nadzieje ze szybko mi przejdzie!!! Tak się zastanawiam, co się dzieje z LaBellePerle? Dawno się nie odzywała... ciekawa jestem czy malutka już wychodzi do domu.
-
Dzień Dobry! Ciężko mi Was dziewczyny nadrobić, ale widzę że Sylwia się odezwała i chce tylko powiedzieć, że dla mnie jesteś mamą na medal! Widzę ile „pracy” jest przy jednym dziecku a razy dwa to już kosmos! I jeszcze większość rzeczy ogarniasz sama! ❤️ A dziewczynki to sama słodycz 🥰🥰
U nas dzisiaj noc nieco lepsza, mam nadzieje, że jeszcze trochę się poprawi to rodzice będą zachwyceni😅
U mnie mąż spisuje się idealnie! Pomaga mi we wszystkim, jest bardzo zaangażowany i zakochany w synku❤️ Cieszymy się chwilami z nim i czas leci mega szybko.
Macierzyństwo jest ciężkie ale tak piękne, że nie mogę uwierzyć ile mam w sobie miłości do tego małego człowieczka 💚KarolinaMaria, Lalia, Julik, Suszarka, Inaa89, Ladyo, kic83, Annia, Wik89, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Angie, duuużo zdrówka, wielu powodów do uśmiechu i spełnienia wszystkich pragnień ♥️♥️♥️
Inga, super, że u Was wszystko dobrze 💪 wyściskaj Gucia 💙 -
Dziewczyny, dziękuję za zrozumienie i miłe słowa 😘 Niezmiennie jesteście cudowne 😍
Młode właśnie pojadly i się wiją. Oliwia próbuje włożyć mi stopę do ust. To dziecko jest szalone 😉 Uwielbia robić kupę w świeżą pieluchę. Więc przewijam ją podwójnie.
Nowastaraczka kiedyś na mieszanie mleka patent dała Ounai. Mam 8 butelek, z odmierzoną wodą, obok 2 pojemniki 4 komorowe z odmierzoną mieszanką i cały czas włączone 2 podgrzrwacze , więc w 2 butelkach mam stale ciepłą wodę o odpowiedniej temp. Jak kobra się budzi, to tylko przesypuje mleko do ciepłej wody. Już mam wprawę i trwa to kilka sekund. Często budzą się we dwie, więc podwójne mieszanie i karmienie. Wsadzam je wtedy do mojego rogala ciązowego i po flaszce w paszcze 😉 i tak siedzę nad nimi.
Kic, super że już po. Nikt się od Ciebie z domowników nie zarazil? Masz pomysł, gdzie Ty mogłaś to złapać?
Doomi, Kacper jest cudowny❤ Cieszę się, że wszystko dobrze.
Motylku kochany, a jak Matylda. W przelocie na forum widzialam zdjęcia i wiem, że jej stan jest dużo lepszy. Cudownie! Jak ogarniasz się w domu jeszcze z pozostałymi dziećmi? Mąż pomaga?
Lalia, Skarbie na pewno sobie poradzisz. Jesteś mega przygotowana 😊 Jeszcze będziesz nam pisać recenzję z obsługi noworodka 😉
Dobrego dnia dziewczynki. Cały czas jestem z Wami 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2020, 10:50
Nowastaraczka, Inaa89, Lalia, SzalonaOna, Ounai, Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Angie wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży 😘
Sylwia jakie dziewczynki są słodkie, te uśmiechy, 🥰 wynagradzają wszystkie trudy. Super to wszystko ogarniasz. 👍
Doomi ale słodziak, mały aniołek. 😍
U mnie dziś noc spokojniejsza, obudziłam się dopiero nad ranem raz, i to nie z takim mocno spiętym brzuchem. Teraz sobie leżę, trochę mnie kłuje brzuch, nie jakoś mocno bardzo, ale tak inaczej niż zwykle. 🤔Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5