Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Biogaje. Macie ciągle czy co jakiś czas?
To mleko podaje dopiero od kilku dni i odtąd każda kupa jest zielona. Ale pytałam pediatry i póki jest miękka to jest ok bo może być to efekt właśnie tego mleka 🤔12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Suszarka, cieszę się, że u Ciebie lepiej 😘 myślę, że z każdym dniem będzie lepiej ♥️
Co do czkawek dziewczyny, to u takiego maluszka to norna. U mnie Olek ma jak mu zimno, jak za szybko je, jak źle odbije. I wydaje mi się że 2 czy 3 dziennie to naprawdę nie dużo👍
Ewa, Vigantol krople, nie wiem czy są jakieś rodzaje 🤔
A co do diety: właśnie czekamy na pizzę 😂😂😂dmg111, Iryska, kar_oliv, emdar, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Mam jeszcze pytanie do mam po cc o zastrzyki clexane dostałam z 4 w szpitalu i receptę na 10 do domu.. receptę dostał każdy z automatu po cc i każdy na tyle samo sztuk .. myśle czy to konieczne to brać .. jak myślicie ? Po cc z synem nie brałam wcale a teraz dostałam te kilka sztuk w szpitalu .. nie wiem tylko czy brać tez w domuDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
suzi1994 wrote:Mam jeszcze pytanie do mam po cc o zastrzyki clexane dostałam z 4 w szpitalu i receptę na 10 do domu.. receptę dostał każdy z automatu po cc i każdy na tyle samo sztuk .. myśle czy to konieczne to brać .. jak myślicie ? Po cc z synem nie brałam wcale a teraz dostałam te kilka sztuk w szpitalu .. nie wiem tylko czy brać tez w domu
Ja je brałam w domu. Tydzień albo 10 dni nie pamiętam.
Nie wiem czym to idzie bo właśnie jedne dziewczyny dostają inne nie ale moim zdaniem jak przepisali to warto wziąćDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Te dni jakos tak szybko mi mijaja ze nie mam kiedy Was dobrze nadrobic 🙈
Gagatko masz sliczna coreczke 😍
U nas dzisiaj byla polozna. Malwinka pieknie przybiera, wazy juz 3710, wiec od soboty przybrala 130g.
Niestety mi sie troche paprze rana, jeden szew popuscil wiec troszke dluzej bedzie sie goic, ale zszedl juz siniak i ogolem wyglada to calkiem dobrze 💪 chociaz marze zeby usiasc, ale jeszcze troche.
Bylam zaskoczona ta polozna, obejrzala mnie dokladnie, piersi, brzuch, krocze. Doradzila zeby starac sie karmic mala z dwoch piersi zeby nakrecac laktacje bo jest duza i zaraz moze jej zaczac brakowac mleczka.
Nowastaraczka, dmg111, Lalia, Ladyo, Iryska, kar_oliv, Ounai, Gagatka, emdar, kic83, Annia, Inaa89, KarolinaMaria, Ania81, calanthe lubią tę wiadomość
🔸28 lat
kar_oliv wrote:Cały dzień na cycku, oszaleć idzie 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Czy wasze dzieci jak zjedzą cycka do syta to też wygladaja jak na haju? Moja wywala oczy do góry, uśmiecha się z cyckiem w buzi i jest taka wiotka, że ciężko ją uchwycić bo leje się przez ręce 😁
Identycznie xDdmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Suzi , ja mialam po cc zastrzyki, co prawda inna nazwa ale mysle ze to samo i brałam .
Przykro mi ze sie tak zle czujesz i nie masz wsparcia, jestesmy tu z Tobą. Tak jak dziewczyny wczesniej radziły umów się do psychologa/psychoterapeuty. Obczaj na insta profil Zuzy Skrzyńskiej polecała jakiś ktorzy działają online.❤ -
Enigva 🤭 Malwi jest wspaniała 😍😍😍 aż mężowi pokazałam! 😍😍😍 Nie szukasz dla niej męża? 😂
Nowastaraczka, dmg111, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Suzi- co do męża, to ja myślę,że musisz mu powiedzieć prosto z mostu, że się źle czujesz psychicznie,że Ci ciężko i że potrzebujesz teraz jego pomocy w domu przy obowiązkach i rozmowy,wsparcia i czułości. Niech wie i niech działa 😊😊 nie ma co czekać aż sam się domyśli a Ty w tym czasie będziesz się jeszcze bardziej nakręcała,że on nie wie o co chodzi.
I tak jak jak dziewczyny pisały- do psychologa też warto się umówić.
-
Ladyo wrote:Dziewczyny pomocy, co na zgagę w ciazy? Zaraz umrę tak pali!Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Sylwucha wrote:To mnie trochę Uspokoilas. My mamy kontrolę 8 tygodni od poprzedniej, czyli jakoś koło 20 lutego. Ale zmartwilam się, bo niektórzy mają raz, inni dwa, a u nas już 3. I myslalam, ze os nie tak. Dzięki Ounai.
Anetka, mój też by pewnie tak leżał ale nie mam mikrofalówki. Mój piekarnik ma prawie wszystkie funkcje mikrofali, nawet moje pudełka tam odgrzewam.
Suzi, umów się z psychologiem. Mężowi powiedz czego oczekujesz, on sam się nie domyśli. Wprost: nie chcę żebyś szedł do garażu, masz wziąć tydzień wolnego, potrzebuje Cię. Starsze dzieci zawsze wyglądają na większe przy noworodku, to normalne. A to, że syn się usamodzielnił troszkę to chyba dobrze, przecież o to chodzi żeby wychować samodzielnych małych ludzi. Moim zdaniem Ty bardziej niż ktokolwiek musisz pogadać z terapeutą bo na obecną sytuację wpływa sytuacja sprzed porodu, to że nie umiesz zaufac mężowi że dobrze zajmie się dziećmi, że jestes nadopiekuńcza i teraz te demony wychodzą ze zdwojoną siłą. Wy musicie sobie z mężem od nowa poukładać wszystko ale na razie potrzebujesz pomocy kogoś z zewnątrz, kto spojrzy na Twoja sytuację innym okiem.Annia, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość