Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Rekord spała 40 min 🙄 Ja już zasypiam nad nią cały dzień jest na cycku, nie wyrabiam.
dałam radę i Ty kochana też dasz ❤❤
Wiem że jest ciężko, ale trzeba przetrwać, stopniowo będzie coraz lepiej ! 💕😘Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
U nas harmonogram dnia powoli się reguluje. Olek ma 2-3 drzemki w ciągu dnia. Pomiędzy ćwiczymy, karmimy się albo się bawimy. W nocy ma już tylko jedną pobudkę, choć stosunkowo późno chodzi spać bo około 23 go kładziemy. Z karmieniem bywa różnie, ale poprawiło się znacznie. Olek jest bardzo absorbującym dzieckiem, nie pozwala odejść od siebie, więc mam wyrzuty sumienia, że prawie nic nie robię w domu. Bywa, że obiad gotuję na raty. Cały czas zastanawiam się nad chustonoszeniem... Czy z dzieckiem w chuście da się coś zrobić w domu? Np. obrać ziemniaki, odkurzyć, zmyć podłogę?
No i ulewa chlustajaco cały czas. Bez względu czy go odbije czy nie, czy kilka razy odbije itp.. ale w przyszłym tygodniu mamy wizytę u osteopaty, liczę, że coś pomoże w tej kwestii. Po prostu szkoda mi go, bo na wadze ładnie przybiera. Ale treść żołądkowa potrafi mu "latać góra-dol" nawet ze dwa razy, a na pewno mu to przeszkadza.. 😔 -
Kochane moje,nie nadrobię Was,nie ma opcji. Wypadłam na chwilę z forum, mieliśmy gości (przyjechała moja przyjaciółka, z którą nie widziałam się ponad rok,więc było co obgadać 😉). Zaraz chociaż pobieżnie przejrzę,co tam słychać. Ktoś urodził? Ania,wczoraj miała mieć chyba cc?
Aaa, melduję ze waga dziś to 76,98 kg(czyli w dół ponad 1kg👌💪🤩). Damy radę laseczki, kto jak nie my😉🥳.Wik89, Zulugula, kic83, Ania81, Lalia, Ewa88 , Ounai, Nowastaraczka, kar_oliv, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Jest co nadrabiać 😁
Lalia woow Olek jaki juz duzy 😉 między naszymi chlopcami jest dzien różnicy, a twoj synuś wazy prawie 2kg więcej od Tymka 😉😘
Sylwia przepiękne masz ksiezniczki 😍😘 trzymam kciuki aby szybko przeszły kolki i wszystkie dolegliwości 😘
Ounai Martusia jaka juz duza pannica 😍 kiedy to zleciało? Piekna jest 🥰😘
Gagatko, Olenka mala sliczna kruszynka, ale napewno świetnie sobie poradzisz 😘 ciesze się ze jestescie juz w domku wszyscy razem 😘 jak maz zareagował na coreczke?
Aniu81 ciesze się ze masz wkoncu konkretna datę wywoływania. Napewno dotrwasz i dasz rade 😘
U nas całkiem dobrze, poki co Tymek to grzeczny, niewymagajacy chłopiec (ciekawe jak dlugo 😅). Maz juz wrocil do pracy, a ja poki co daje rade w domu. Maz wraca po 15, do tego czasu mam posprzatany domek, zrobione pranie,ugotowany obiadek. W miedzy czasie opieka nad Tymkiem i spacer i pomoc starszakom w zdalnym. Myslalam ze bedzie gorzej i nie będę wstanie nic robić ale dosc dobrze się zorganizowałam i jest okn💪
Teraz szybkie śniadanko, nakarmi Tymcia i jade z nim na kolejną dawke tych przeciwcial na wirusa RSV. Mamy 50km bo to w szpitalu gdzie go urodzilam . Takze pierwsza moja podroz sama z nim tak daleko. Mam nadzieje ze damy rade.
Miłego spokojnego dnia dla wszystkich ❤😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 08:45
emdar, kic83, Ania81, Sylwucha, Lalia, Nowastaraczka, Ounai, Karenira, Suszarka, kar_oliv, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa jesteś WIELKA ! Noworodek w domu gromadka dzieciaków, mąż w pracy a Ty luzik, dom wysprzatany obiad zrobiony 👏 😁 powiedz jeszcze, że masz umyte włosy 😂😂😂
Inaa89, emdar, kic83, doomi03, Nowastaraczka, Ounai, Lalia, kar_oliv, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Zulugula wrote:Inaa jesteś WIELKA ! Noworodek w domu gromadka dzieciaków, mąż w pracy a Ty luzik, dom wysprzatany obiad zrobiony 👏 😁 powiedz jeszcze, że masz umyte włosy 😂😂😂
Zulugula, kic83, Nikaa92, Ania81, Ewa88 , Wik89, doomi03, Nowastaraczka, Ounai, Lalia, Karenira, Anet.kaa, Enigvaa, Suszarka, kar_oliv, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Hej mamuśki! Chciałabym dołączyć do grupy ale na razie tak nieśmiało 😌 Ale chyba już wszystkie rozpakowane?🥳 Gratulacje!! U mnie dopiero 6+4tc ☺️🤗🤰🏻
Natka95, Inaa89, kic83, emdar, Nikaa92, Zulugula, Ania81, Ladyo, Nowastaraczka, Ounai, Julik, Lulu83, Lalia, Karenira, KarolinaMaria, Enigvaa, Suszarka, kar_oliv, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję i życzę spokojnej nudnej ciazy 🥰 rozgość się śmiało 😘
Niereanimuj lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inna
Królowo!
No pięknie dajesz radę z taką gromadką i niemowlakiem w domu, szacun!
Ja osobiście uważam, że z każdym dzieckiem jest łatwiej i lepiej jest się zorganizowanym 😃emdar, Inaa89, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic,to chyba faktycznie prawda, że z każdym dzieckiem jest łatwiej. Jak to mi powiedziała moja bratowa (mama 5 dzieci)"szkoda ze pierwsze dziecko ma się tylko raz. Za każdym razem jest o niebo lepiej "😉
kic83, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
ZielonaHerbata wrote:Niereaninuj- gratulacje! 😊🎉
Chyba kojarzę Cię z wcześniejszych staraniowych wątków 😊 -
Ounai Martusia jak śliczna i jak poważnie wygląda 🥰🥰🥰.....czas zapierdziela nieubłaganie, niedawno byla taka malutka....
Inaa bohaterko podziwiam Cie za organizacje 🥰
Niereanimuj gratulacje, życzę nudnej ciąży 😁 jeszcze nie wszystkie rozpakowane a nowe mile widziane.
Sylwia kolejna bohaterko oby dzis byl lepszy dzienSylwucha, Niereanimuj , Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Dziewczyny, czy po podawaniu mm ktoras z Was zaobserwowała zmiane koloru kupek na zielonkawy? Bo u mojej tak jest, czytałam xe niby tak moze byc od mm z żelazem ale sama nie wiem
-
Sylwia
jak noc , jak problemy brzuszkowe i ząbkowe dziewczynek?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Niereanimuj wrote:
Wielkie gratulacje!
Spokojnej, nudnej, zdrowej ciąży!
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność