Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo Wam dziękuje za takie miłe przyjęcie!❤️ Mam nadzieje, ze już zagoszczę na stałe 🙏🏻🤰🏻
kic83, Zulugula, Ewa88 , emdar, Nowastaraczka, Inaa89, Lalia, Karenira, Ounai, Ania81, Enigvaa, Suszarka, kar_oliv, Annia, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Inaa, ale Ty jesteś niesamowita 😍😍😍 jesteś dla mnie wzorem 😍😍😍
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Mamy ząbkujących maluchów, przesyłam dużo siły ❤ Julkowi zaczęły się wyrzynać(czerwone, rozpulchnione dziąsła) dolne jedynki jak miał 5 mscy, a ostatecznie wyrżnęły się jak miał 7 mscy. A ponieważ od zawsze spał słabo, to w szczycie wychodzenia tych jedynek (ze 3 noce) spał dosłownie po 10 min....Życzę Wam aby u Was poszło szybciej. Za to kolejne 4 zęby (teraz ma 6) wyszły mu dosłownie w parę dni,i nawet nie zauważyłam spadku jego formy.
Ounai, Sylwucha, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Mój dziś spał 6h, 3h, 2h, pobudka tylko na cycek.
W ciągu dnia 3 drzemki.
To dziecko jest na zachętę, wstaje o 7:30, chodzi spać o 19:00.
Nie drze się,nie robi awantur, jest grzeczny.
Aż ma się ochotę na kolejne 😂Zulugula, doomi03, Wik89, Nowastaraczka, Ounai, emdar, Iryska, Inaa89, Lalia, Inga28, Ania81, Enigvaa, Suszarka, kar_oliv, Annia, Nikaa92, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula, Wik89, Nowastaraczka, kic83, Sylwucha, emdar, Ulaa, Niereanimuj , Tajka, Iryska, Lulu83, Lalia, Karenira, Ounai, KarolinaMaria, Ania81, Suszarka, SzalonaOna, madziulix3, kar_oliv, Annia, Nikaa92, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
edyciak. wrote:U nas harmonogram dnia powoli się reguluje. Olek ma 2-3 drzemki w ciągu dnia. Pomiędzy ćwiczymy, karmimy się albo się bawimy. W nocy ma już tylko jedną pobudkę, choć stosunkowo późno chodzi spać bo około 23 go kładziemy. Z karmieniem bywa różnie, ale poprawiło się znacznie. Olek jest bardzo absorbującym dzieckiem, nie pozwala odejść od siebie, więc mam wyrzuty sumienia, że prawie nic nie robię w domu. Bywa, że obiad gotuję na raty. Cały czas zastanawiam się nad chustonoszeniem... Czy z dzieckiem w chuście da się coś zrobić w domu? Np. obrać ziemniaki, odkurzyć, zmyć podłogę?
No i ulewa chlustajaco cały czas. Bez względu czy go odbije czy nie, czy kilka razy odbije itp.. ale w przyszłym tygodniu mamy wizytę u osteopaty, liczę, że coś pomoże w tej kwestii. Po prostu szkoda mi go, bo na wadze ładnie przybiera. Ale treść żołądkowa potrafi mu "latać góra-dol" nawet ze dwa razy, a na pewno mu to przeszkadza.. 😔edyciak. lubi tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Dziewczyny, czy po podawaniu mm ktoras z Was zaobserwowała zmiane koloru kupek na zielonkawy? Bo u mojej tak jest, czytałam xe niby tak moze byc od mm z żelazem ale sama nie wiem
My mamy zielone kupki po hipp comfort, mi też Lekarze mówili że to przez żelazo12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Niereanimuj, gratulacje!
Inna, podziwiam, nawet nie wiem co napisaćzazdroszczę ogarnięcia
Kicku, a Tobie nocki!U nas po kilku nocach takich właśnie 5-6 h, 3h, 2h dzisiejsza była straszna, pobudki co 1,5-2,5 h całą noc i dwie kupy w tym czasie (pewnie przez te kupy tyle pobudek), padam na twarz dziś
kic83, Niereanimuj lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niereanimuj wrote:
I gratulacje!
Niereanimuj lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Jest co nadrabiać 😁
Lalia woow Olek jaki juz duzy 😉 między naszymi chlopcami jest dzien różnicy, a twoj synuś wazy prawie 2kg więcej od Tymka 😉😘
Sylwia przepiękne masz ksiezniczki 😍😘 trzymam kciuki aby szybko przeszły kolki i wszystkie dolegliwości 😘
Ounai Martusia jaka juz duza pannica 😍 kiedy to zleciało? Piekna jest 🥰😘
Gagatko, Olenka mala sliczna kruszynka, ale napewno świetnie sobie poradzisz 😘 ciesze się ze jestescie juz w domku wszyscy razem 😘 jak maz zareagował na coreczke?
Aniu81 ciesze się ze masz wkoncu konkretna datę wywoływania. Napewno dotrwasz i dasz rade 😘
U nas całkiem dobrze, poki co Tymek to grzeczny, niewymagajacy chłopiec (ciekawe jak dlugo 😅). Maz juz wrocil do pracy, a ja poki co daje rade w domu. Maz wraca po 15, do tego czasu mam posprzatany domek, zrobione pranie,ugotowany obiadek. W miedzy czasie opieka nad Tymkiem i spacer i pomoc starszakom w zdalnym. Myslalam ze bedzie gorzej i nie będę wstanie nic robić ale dosc dobrze się zorganizowałam i jest okn💪
Teraz szybkie śniadanko, nakarmi Tymcia i jade z nim na kolejną dawke tych przeciwcial na wirusa RSV. Mamy 50km bo to w szpitalu gdzie go urodzilam . Takze pierwsza moja podroz sama z nim tak daleko. Mam nadzieje ze damy rade.
Miłego spokojnego dnia dla wszystkich ❤😘
Inna, ile masz jeszcze dzieci poza Tymusiem? Bo nie pamiętam. Wiem tylko, że kiedyś pisałaś, że chciałaś mieć dużą rodzinę. Super jesteś! Buziaki dla całej gromadki 😘😘😘Inaa89, Ania81, Lalia lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Mój dziś spał 6h, 3h, 2h, pobudka tylko na cycek.
W ciągu dnia 3 drzemki.
To dziecko jest na zachętę, wstaje o 7:30, chodzi spać o 19:00.
Nie drze się,nie robi awantur, jest grzeczny.
Aż ma się ochotę na kolejne 😂
Dziś dzień raportowania. A więc raportuję brak postępów. Waga jakby w górę ale to może być woda bo mało piłam ostatnio a centymetry stoją w miejscu. Tak się kończy podjadanie dziecku paczkow serowych 😂Lalia lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:My mamy zielone kupki po hipp comfort, mi też Lekarze mówili że to przez żelazo
-
Niereanimuj wrote:
Cześć ☺️
Pamiętam Cię z innych wątków staraniowych, super, że Ci się udało!!! ✊😘
Jesteśmy na podobnym etapie ciąży - zawsze to raźniej ☺️
Jak się czujesz? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny 🙂
Widze że u Was tak gwarno i wesoło. Obecnie jestem bezwątkowa bo nigdzie nie pasuje 😔 byłabym szczęśliwa móc do Was dołączyć. Brakuje mi z kimś porozmawiać a kto lepiej zrozumie jak inna kobieta/mamusia. Przyjmiecie mnie? 🥺Iryska, kic83, Ounai, Sylwucha, Ladyo, Zulugula, KarolinaMaria, Ania81, Enigvaa, Suszarka, kar_oliv, Annia, emdar, Lalia, Nikaa92, dmg111, Julik, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Chciałabym Ci przypomnieć, że jeszcze niedawno dawał ostro do pieca 😂😂😂 ja dziś zombie a jak na złość ledwo się położyłam odsypiać to wszyscy dzwonili. Tak więc wstałam a Marta poszła na drzemkę. Ona nawet się wyspała, ale ja jestem połamana bo śpi tylko z cycem w buzi.
Dziś dzień raportowania. A więc raportuję brak postępów. Waga jakby w górę ale to może być woda bo mało piłam ostatnio a centymetry stoją w miejscu. Tak się kończy podjadanie dziecku paczkow serowych 😂
Ha ha ha dziękuję za przypomnienie 😂
Jutro będzie znów co godzinę pewnie, ale cieszę się dnjem dzisiejszym i nie zakładam najgorszego
Tak czy inaczej, i tak jest "lepszy" niż siostra, bo nie wstaje jak ona o 5!Ounai, Sylwucha, Zulugula, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność