Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Olus w tych szeleczkach jest jeszcze bardziej do schrupania 🤩
Matylda to istny Motylek, idento!
U nas w nocy tez bez kupy i tylko raz zmieniamy pampera także mój mąż ma teraz high Life, bo to on zmienia pampery więc ma tylko jedną pobudke 😁 kupa nocą na szczescie to teraz rzadkość, faktycznie jest różnica w nocy.
Apropo infekcji to mnie coś złapało, jutro idę do gin 🙄Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Widziałam Oleńkę, Olka i Matyldę, same słodkości tu mamy 🥰
Nadzieja L4 nożna wystawić 3 dni do tyłu więc spokojnie. Moim zdaniem lepiej że na razie nie wywołują Ci porodu, najwyraźniej nie ma ku temu mocnych wskazań. A lepiej spędzić ostatnie dni ciąży w domu niż w szpitalu, jeśli mieliby nic tam z Tobą nie robić.
Dziewczyny, ja właśnie się popłakałam, bo moja przyjaciółka urodziła godzinę temu synka 😭
Do tego dzieją się jakieś dziwy z moimi cyckami, bo rano karmiłam Igę na leżąco a tu czuję że coś kapie. No i się okazało że z drugiej piersi ciurkiem leci mi mleko...wiem że u większości z Was to normalne ale ja nigdy czegoś takiego nie miałam 😱 rano nie dostała butelki więc uważam to za swój mały sukces 💪 teraz dziecko śpi a ja mam dylemat, iść na spacer czy ogarnąć sobie paznokcie 😅Zulugula, Ounai, Iryska, Lalia, SzalonaOna, Niereanimuj , dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja po prawie godzinnym pociazowym treningu 💪wczoraj nie udało mi się więc dziś zrobilam. nie lubię takich ćwiczeń-nudów ale o dziwo dość spoko poszło.
Czekam na kuriera m.in z nowym balsamem ujędrniającym i peelingiem, z samych naturalnych składników, czyli odpowiednich dla kobiet w ciąży i kp. Wiadomo, że wszędzie jest chemia no ale niech będzie, ponoć ładne zapachy 😁kic83, Wik89, Lalia, Ladyo lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Przepraszam pokićkało mi się. Niereanimuj to pisała. 🤦♀️
Ciążowy mózg. 🙊
Mi do tej pory został haha 😜 ostatnio butelkę małej chciałam zakręcić przykrywka od słoika po ogórkach 😅Angie1985, Nowastaraczka, Lalia, Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
-
Suszarko czemu płaczesz że koleżanka urodziła synka? Z radości?
Nie martw się tym wyciekiem laktacja musi się wyregulować. Później już się tak raczej nie robi. Ja na początku zawsze musiałam wpychać pieluchę do drugiej gdy karmiłam bo ciurkiem leciało. Potem to się ustabilizowało. 😘 -
Iskierka87 wrote:Aaaa to teraz kumam o co kaman 😁
No mi też przydałoby się zrzucić kilka kg ale nie będzie to łatwe tym bardziej że ja tak lubię słodycze 🙃 no i wiem że do wcześniejszego rozmiaru na pewno nie wrócę bo poszerzyłam się to tu to tam ☹️ Nawet łydki mam grubsze bo kozaków z zeszłego roku dopiąć nie mogę 😥
Kic u mnie nie ma zasady, raz pięknie spala, mówię 9budze ja bo idzie na rekord, poje to zrobi rekord w kolejnym secie. A gdzie tam, 2,5h minęły i panna zgłasza się do jedzenia
Edyciak mojej nie przeszkadza. Ale jak jest kupa to się drze od razu. Za to siku może być pampers 5-ciokilogramowy i jej to nie rusza. Teraz zmieniamy jej w nocy raz, tak jak koło 4 jak już waży tonę a potem rano.
Kic, my stare leniwe baby. Ja budzę męża o tej 4,on zmienia a ja idę akurat siku bo mnie też wtedy już ciśnie pęcherz. Resztę karmien też nie mamą siły się już wybudzać, chyba że przesika pampersaIskierka87, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Widziałam Oleńkę, Olka i Matyldę, same słodkości tu mamy 🥰
Nadzieja L4 nożna wystawić 3 dni do tyłu więc spokojnie. Moim zdaniem lepiej że na razie nie wywołują Ci porodu, najwyraźniej nie ma ku temu mocnych wskazań. A lepiej spędzić ostatnie dni ciąży w domu niż w szpitalu, jeśli mieliby nic tam z Tobą nie robić.
Dziewczyny, ja właśnie się popłakałam, bo moja przyjaciółka urodziła godzinę temu synka 😭
Do tego dzieją się jakieś dziwy z moimi cyckami, bo rano karmiłam Igę na leżąco a tu czuję że coś kapie. No i się okazało że z drugiej piersi ciurkiem leci mi mleko...wiem że u większości z Was to normalne ale ja nigdy czegoś takiego nie miałam 😱 rano nie dostała butelki więc uważam to za swój mały sukces 💪 teraz dziecko śpi a ja mam dylemat, iść na spacer czy ogarnąć sobie paznokcie 😅
Gratulacje dla przyjaciółki -
Inaa89 wrote:Nakarmilam Tymka z dwóch piersi ale on nadal byl głodny. Wiec rozmrozilam pokarm, i podałam mu pierwszy raz w domu z butelce jeszcze. Wypił 60ml jeszcze 😯 nie mialam do tej pory problemu z pokarmem. Czy Wam też zdarzały się kryzysy? Jak temu zaradzić? Czyżby konczyl mi się pokarm 🤔
Właśnie Edyciak, jeśli Ty masz wielopielo to on czuje ze ma mokro a w pampersie siku jest zatrzymywane w środku i dziecko nie czuje ze ma mokrą pieluchę dlatego Ty musisz dużo częściej zmieniać -
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Przepraszam pokićkało mi się. Niereanimuj to pisała. 🤦♀️
Ciążowy mózg. 🙊
Wiesz ale ja konsultowałam to z lekarzem i nie ma zdanych przeciwwskazań do seksu. Mu jesteśmy bardzo aktywni, i zdarzało się po 6 razy w ciągu dnia, a tak to seks codziennie. Teraz bardzo ograniczamy, wiadomo. Ale nie ukrywam, ze mi to ciąży😅 Ciąża jest zdrowa, serduszko pięknie bije. Jeżeli lekarz by zdecydował, ze mamy przestać to byśmy tak zrobili. Ale wiadomo, ze zrobię wszystko aby z ciąża było dobrze i jak będzie coś nie tak to przestaniemy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 12:18
Angie1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to to Motylku 2100kcal to o 600kcal więcej niż Ty jesz! To więcej niż 1/3 Twoich posiłków. Ją bym zrobiła krzywą insulinowa i zwiększyła kalorycznosc posiłków. I treningi co 2 dzień, bo Twój organizm czuje się jak na wojnie. On się szykuje teraz na najgorsze. Nie dość że za mało mu dajesz jedzenia, a efekt tego jest taki, że zacznie sobie pobierać zapasy z mięśni a nie z tłuszczu. Tłuszcz będzie magazynować na potem toż jeszcze nie dajesz mu szans na odpoczynek bo ćwiczysz codziennie. Organizm musi też odpocząć. Naprawdę uwierz starej babce, że zdrowe schudnięcie jest duuuużo lepsze niż szybkie. Ja się nie katuje, utrzymuje zdrowa kalorycznosc i waga leci. A jak nie dojadalam notorycznie to waga stała w miejscu albo nawet rosła.
Edyciak kup sobie podkład na łóżko. Ja mam i się nie przejmuje czy Marta rzygnie, siknie itd. Mamy od samego początku, bo czasem syn śpi z nami i już kilka razy zdarzyło mu się zwymiotować na materac a jak był mniejszy to zasikac.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Iskierka87 wrote:Niereanimuj 6 razy dziennie 😲 zazdro haha my podczas starań nie osiągaliśmy nigdy takich wyników 😅 a teraz to już pomarzyć można 🙃
Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
Angie jestem strasznie wzruszona tym porodem, fajnie było chodzić razem w ciąży, chociaż kilka razy mnie wkurzyła swoimi durnymi tekstami. Ale teraz to się cieszę jak ze swojego 🥰 wyciekiem z piersi się nie martwię, raczej mnie to cieszy, bo może to oznaka że jest w nich trochę więcej mleka niż do tej pory. Ogólnie dobry dzień dzisiaj jest
Angie1985, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Motylku kochany mi też się wydaje że to co pisze Ounai to święta racja. Lepiej schudnąć wolniej a skutecznie niż tak się katować a potem znowu przybrać. Bo nie da się żyć cały czas na 1600 kcal. To strasznie mało a ty masz czworo dzieci pod opieką a z tego co czytam to jeszcze ćwiczysz. 😱
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Niereanimuj wrote:Rekord to 7😅😆 Hehe korzystaliśmy póki mogliśmy 😅 Będzie co wspominać 😆 No ja mam nadzieje, ze po porodzie nie zniknie Nam ta chętka na siebie 😉
Dla mnie sex może nie istnieć. Z resztą mam zakaz. -
nick nieaktualnyNiereanimuj wrote:Rekord to 7😅😆 Hehe korzystaliśmy póki mogliśmy 😅 Będzie co wspominać 😆 No ja mam nadzieje, ze po porodzie nie zniknie Nam ta chętka na siebie 😉
Normalnie 🐇 hihi 😅 pozazdrościć. U nas chęć to może i jest gorzej z możliwościami czyt "mała zaraz się obudzi" -
Suszarka wrote:Angie jestem strasznie wzruszona tym porodem, fajnie było chodzić razem w ciąży, chociaż kilka razy mnie wkurzyła swoimi durnymi tekstami. Ale teraz to się cieszę jak ze swojego 🥰 wyciekiem z piersi się nie martwię, raczej mnie to cieszy, bo może to oznaka że jest w nich trochę więcej mleka niż do tej pory. Ogólnie dobry dzień dzisiaj jest
Będziecie mogły razem z wózkami spacerować. Zazdroszczę 🥰 -
Suszarka wrote:Widziałam Oleńkę, Olka i Matyldę, same słodkości tu mamy 🥰
Do tego dzieją się jakieś dziwy z moimi cyckami, bo rano karmiłam Igę na leżąco a tu czuję że coś kapie. No i się okazało że z drugiej piersi ciurkiem leci mi mleko...wiem że u większości z Was to normalne ale ja nigdy czegoś takiego nie miałam 😱 rano nie dostała butelki więc uważam to za swój mały sukces 💪 teraz dziecko śpi a ja mam dylemat, iść na spacer czy ogarnąć sobie paznokcie 😅
Ja w nocy budzę się i cała bluzka mokra że wyciskać można mleko, do tego pościel i łóżko 🙈.
A jak ściągam to ledwo 120 z obu piersi, nie ogarniam 🙈O ❤️
Z ❤️