Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Anetka, ja zamawiałam na allegro, wybór w internecie jest ogromny 😱 u mnie super, bo ściąga się ta poszewka 👍i łatwo się ją ubiera bo poduszka przyszła rozebrana 😁 ale wydaje mi się że ta moja to na niższa osobę, ona chyba ma 120 cm, i jak leżę na boku to tak akurat jest od kroku pod głowę 🤔
-
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Ja też zastanawialam się między 7 a rogalem i w ostateczności wygrał rogal. Jedynie właśnie z poduszka i matka był trochę mniejszy a ja jestem wysoka, więc kupiłam z innej aukcji, jest cudowna, ja mam 174 i jest perfekcyjna, śpię jak zabita ❤️
https://allegro.pl/oferta/poduszka-do-spania-dla-kobiet-w-ciazy-typ-c-rogal-6053962446?utm_medium=app_share&utm_source=facebookWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 15:43
Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Kliknęłam, dzięki Dmg coś czuje, że u nas skończy się to zaraz na zakupie 2 takiej, ponieważ mój mąż uwielbia spać w takiej pozycji jak w tym rogalu
Anetka, 163 cm 😁
Mój powiedział, że jestem w ciąży, więc ON najpierw musi sprawdzić czy ta poduszka jest bezpieczna, wygodna i będzie odpowiednia dla mnie, więc coś czuję, że ukradnie przy pierwszej lepszej okazji 🤣🤣🤣dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarita35 wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie.
Nie badalam nigdy zadnych mutacji. Homocysteinę mialam ok. 5. W ciąży lekarz zalecil metylowany kwas foliowy, więc biorę. Czy myslicie, ze powinnam brac jeszcze jakies witaminy? Np metylowane B6 lub B12 (na wszelki wypadek)? Kompletnie się na tym nie znam...
Co Wy bierzecie?
Ja B Complex odstawiłam jak się dowiedziałam o ciąży. (Ciekawe, co by lekarz powiedział, jakby mi wyszedł mocz w kolorze neonowym 🤔)Sarita35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Ale mi nic nie jest, tylko w badaniach coś wyszło. 😊 Pojem sobie więcej żurawiny. 😄
A stosujesz jakąś dietę? Te szczawiany mogą byc skutkiem diety. Lekarz kazal mi duzo pić, unikac kawy czarnej herbaty, rabarbaru, szczawiu, szpinaku. Podobne przy bardzo licznych szczawianach moga byc kolki nerkowe, a nawet kamica. Ja mam.bardzo liczne, ale ja nawet przed ciążą mialam.problemy z pecherzek. Teraz duzo piję, unikam szczawianow i popijam szoty z zurawinyJa:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Edyciak wrote:Matko, jaka ja się czuję przy was głupia. 😟😟🙈🙈
Wiem, że są takie rogale do spania, ale jak się ich używa?
Matko, na niczym się nie znam. Przecież oni mi dziecko zabiorą po porodzie, jak zobaczą, że nie umiem się nim zajmować...
Edyta, tu mini instrukcja 😉 uwierz mi, to jest rewelacyjne 😍
Edit: dla dzidziusia też się sprawdzi 👍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:14
Edyciak, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:na fiolecie listopad 2020, niestety w 12 tyg, ciąża obumarła
😲😢 tak bardzo niestety znam to ... 😞😞😞
Teraz też jestem w 12tc, nie mogę przestać myśleć o tym co mnie czeka we wtorek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 16:19
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnySarita35 wrote:A stosujesz jakąś dietę? Te szczawiany mogą byc skutkiem diety. Lekarz kazal mi duzo pić, unikac kawy czarnej herbaty, rabarbaru, szczawiu, szpinaku. Podobne przy bardzo licznych szczawianach moga byc kolki nerkowe, a nawet kamica. Ja mam.bardzo liczne, ale ja nawet przed ciążą mialam.problemy z pecherzek. Teraz duzo piję, unikam szczawianow i popijam szoty z zurawiny
-
Jest penis 😁 tzn na 90 procent:P
kic83, Iryska, dmg111, Lalia, Zulugula, Anet.kaa, doomi03, SzalonaOna, casteam, Stokrotka027, Evelle28, Annia, Ounai, Koteczka82, Ewa88 , Edyciak, kar_oliv, Julik lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023