Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Może któraś chciałaby kupić? Kupilam młodemu, ale za krótkie... z Nexta i teraz raz ze za zwrot musze sobie zapłacić, dwa ze idzie do za granicę wiec proces trwałby ponad miesiąc (szły do Polski dwa tygodnie ). Za ten czas kuzwa to w spodenkach będzie śmigał (nie nie chce tego jako rybaczki :p)
Sprzedam za 50 +wysyłka
3 pary, fajna jakość No i są śliczne. Niby rozmiar 62/68 ale bardziej skłaniam się ku 62 No i na jakiegoś troszkę krótszego w nóżkach chłopczyka, u nas Remcio caly długi na 68,normalnie nosimy spodnie i body 62 ale te zdecydowanie woda w piwnicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 14:06
Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
-
O nie, dostałam okresu xD Od wczoraj mała szaleje przy cycku i nie wiedziałam o co chodzi, dziś nawet czytalam artykuł o okresie i smaku mleka i masz Ci babo placek 😛
SzalonaOna, Suszarka, KarolinaMaria, Zulugula, Wik89, Lalia, dmg111, Julik, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai też polubiłam za to, że masz świadomość, że musisz popracować nad swoimi mechanizmami. W takiej sytuacji jak opisujesz, to rzeczywiście najpierw praca sama ze sobą, żeby nie dawać się wciągać we współuzależnienie. Im więcej o Tobie czytam, tym bardziej podziwiam Cię jak silną babeczką jesteś. :*
Kar - ale szybko! Ja nadal bez okresu!Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai, psycholog to jest naprawdę super sprawa. Jak już pisałam, sama ostatnio byłam razem z J. i zarówno ja, jak i ona czujemy ulgę po takim spotkaniu. Wiemy ze jest jakiś kierunek, ktoś nas poprowadzi, pomoże zrozumieć pewne sprawy. Wiem ze są tez terapie online, warto poszukać! Trzymam kciuki za Ciebie i za Was 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 14:29
Ounai, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstatnio robilam zakupy dla dzieciaki dla mego krolewicza zakupilam :
https://naforum.zapodaj.net/f15f43d0b48e.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/99705c390d6d.jpg.html
A oto zdjecia synka przed bakiem i po🤣🤣:
Prosze nie cytujcie zdjecWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 21:33
Lulu83, Ounai, SzalonaOna, Annia, Inaa89, Ladyo, Nowastaraczka, Zulugula, kar_oliv, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai, nie dziwię się że jesteś zmęczona. Cieszę się że myślisz o psychologu, na pewno pomoże wyjść na prostą Tobie i Wam jako rodzinie.
Annia, Miki jest słodki a Ty przepiękna 🥰
kar, mnie się okres skończył wczoraj i też miałam zonka jak to zobaczyłam 🤦 myślę że nocna przerwa ma na to wpływ, moje dziecko też ma bardzo długi set w nocy. Miałam nadzieję że jednak jeszcze chwilę się uda bez okresu, nie tęskniłam 🥴
Wczoraj ta moja mała pchełka nie spała w dzień prawie wcale (w sumie może z godzinę i to na rękach). Za to na noc zasnęła koło 21 i spala bez pobudki do 4, kolejna pobudka o 6 i ostatecznie wstała o 9 🥳 teraz drzemie, ale musiałam ją zapakować w Tulik bo się wybudzala znowu własnymi rękami 🤷kar_oliv, Lalia, Ounai, Annia, Ania81, Inaa89, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, pamiętam, że macie ten sam wóz. Myślałam, że chcecie już szukać nowej spacerówki. To prawda, baliosowa amortyzacja jest słaba. Lubię go za kompaktowość, lekkość i skrętność, ale na dziury i trawniki to on się nie nadaje.
Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny pessarowe, jeszcze mam pytanie.
Jestem już w domu, teraz zobaczyłam ,ze mam na wkładce lekkie,póki co jednorazowe brązowe,ciemne plamienie.
Lekarka nic mi nie mówiła,że plamienia mogą mieć taki kolor i teraz się zastaniwam,czy to może jakieś podrażnienie ? Czy co to może być?
Ledwo człowiek wyszedł ze szpitala a już się coś zaczyna dziać 🤯 -
Annia, nie wiem dlaczego tak jest. U nas jest tak samo. Mati po odłożeniu do dostawki budzi się po maks 20 minutach, czasem od razu. Dlatego już jej nawet nie odkładam, śpi z nami mimo, że trochę się boję. Na początku jeszcze udawało się jej pospać samej do 1-2, a teraz nie ma na to szans... Przy mnie śpi bez problemu. Chciałam ok. 5-6 miesiąca przenieść ją do jej pokoju, a teraz to modlę się, by zechciała tam sama spać przed pójściem do szkoły 😂
Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, Annia, Ania81, Enigvaa, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
kar_oliv wrote:O nie, dostałam okresu xD Od wczoraj mała szaleje przy cycku i nie wiedziałam o co chodzi, dziś nawet czytalam artykuł o okresie i smaku mleka i masz Ci babo placek 😛
Ooo ale szybko, wyrazy współczucia 🤭kar_oliv lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023