Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Zulu my jesteśmy na mm obecnie bebilon ar ze względu na ulewanie. Kupka jest wprawdzie codziennie ale jej zrobienie wymaga sporego wysiłku, ale nie jest jakoś twarda...
Pediatra wspomniał że skoro już jest skończony 3 miesiąc to możemy podawać po 2-3 łyżeczki jabłka lub suszonej śliwki i tak się zastanawiam czy by to nie ułatwiło zrobienia tej kupki 🤔 -
Ounai
mega rezultaty, gratulacje.
Natomiast uważaj żeby nie dorobić się przez ten stres efektu jojo, szkoda byłoby Twoich osiągnięć.
Ounai lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dramat.
Kornela po południu zaczęła gorączkować. Do tego wymioty. Oczywiście od jutra zostaje w domku, dobrze, że P ma od jutra 2 nocki. W dzien będzie w domu. Bo tak to bym się powiesiła.
Z od poniedziałku nauka zdalnaDRAMAT! (Inaa - współczuję. Ja z 1 taka wymiękam, a co przy kilku 🤦♀️)
Mi na szkoleniu idzie super. Dzienne testy z wiedzy na 100%. Ciekawie prowadzone, wszystko rozumiem. Oby tak dalej 💪
A ogólnie dni mi lecą przez palce. Do 17 mam te szkolenia, później zjem obiad, szybkie zakupy, chwilą z dziećmi i spać. Za to śpię jak dziecko z wrażeń 😂 dobrze, że Matylda też. Ogólnie mimo nauki, mimo oracy, to nie czuję, że ona jest w domu. Wcale jej nie słychac. Zobaczymy, kiedy da popalić, że odechce się matce pomysłów z pracą 😂Nowastaraczka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa88 wrote:Robi kupki sama, bez pomocy, jedynie mocno stęka i ciśnie, aż jest cała czerwona na buzi 😯 ale może faktycznie przesadzam, skoro kupka nie jest twarda i jest codziennie 😉
to normalne
nic jej nie jest
Moja jak ciśnie to tak stęka, że czasem mam wrażenie że sąsiedzi słyszą że u nas kupa idzie 😂 Nie martw się, wszystko u niej dobrze
Lalia, Ania81, Ewa88 , Zulugula, Suszarka, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Chyba wszystkie dzieci robią się czerwone i stękają
to normalne
nic jej nie jest
Moja jak ciśnie to tak stęka, że czasem mam wrażenie że sąsiedzi słyszą że u nas kupa idzie 😂 Nie martw się, wszystko u niej dobrze
Ania81, Ounai, Zulugula lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ewa88 wrote:Robi kupki sama, bez pomocy, jedynie mocno stęka i ciśnie, aż jest cała czerwona na buzi 😯 ale może faktycznie przesadzam, skoro kupka nie jest twarda i jest codziennie 😉
Leoś tez.mial taki moment ze bardzo "cisnal" trwalo to moze tydzien dwa i teraz nie ma problemu
Moze poczekaj i zobaczysz, czasem cos tam sie zmienia w bobasowych trybikach i warto przeczekac (obserwujac czy nic niepokojacego of course)Ania81, Lalia lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Kic, rozszerzasz już dietę Aleksowi?
Nie wiem, po czym poznać, że dziecko już jest gotowe do jedzenia?
Jeszcze nie, myślę że poczekam jeszcze z kilka tygodni.
Po Wiki widziałam, że śliniła się na jedzenie jak my jedliśmy, oczy jej prawie wychodziły, jak na próbę wkładałam jedzenie do ręki to odruchowo wkładała do buzi.
Nie spieszy mi się, tak pewnie przed 6mc zaczniemy, tak na 5,5 mca.
A Ty Irysko kiedy planujesz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Haha u nas też! Brzmi jak godzilla w akcji😀
i to bez względu na to jakie założe jej pampersy....
-
kic83 wrote:Jeszcze nie, myślę że poczekam jeszcze z kilka tygodni.
Po Wiki widziałam, że śliniła się na jedzenie jak my jedliśmy, oczy jej prawie wychodziły, jak na próbę wkładałam jedzenie do ręki to odruchowo wkładała do buzi.
Nie spieszy mi się, tak pewnie przed 6mc zaczniemy, tak na 5,5 mca.
A Ty Irysko kiedy planujesz?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai, nie wiem o co chodzi we wcześniejszej sprawie, niestety nie zdąrzyłam przeczytać ale z tego cco rozumiem stan Twojej teściowej jest średni. Wydaje mi się, śe to jest delilatnie mówiąc niepoważny człowiek. Ona chce się wypisać aby Wam zwalić się na głowę bo JEJ SIĘ NUDZI? Ja bym już nie prowadziła z nią delikatnych rozmów tylko postawiła warunek że jeśli tak zrobi to nie ma co liczyć na Waszą pomoc. Ja rozumiem pomoc rodzicom/teściom gdy tego potrzebują ale nie w takuej sytuacji że ona jest zaopiekowana a po prostu jej się nudzi i będzie Wam robić kłopot. Na miejscu Twojego męża bardzi stanowczo bym z nią pogadała.
Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Też jeszcze nie, wydaje mi się, że on jeszcze nie jest gotowy za bardzo. Poczekam do końca marca na pewno. Ale już coś tam czytam sobie o rozszerzeniu diety, no i muszę mu kupić śliniaki, łyżeczki itp.
Sama nie wiem czy zamawiać od nich zestaw czy kupić po prpstu pojedyńcze produkty.
Co polecacie? Jakie firmy?
Co jest tak naprawde potrzebne? Talerzyk, łyżeczki, kubek zwykly i bidon?
-
Kto używa śpiworków z Sinsay? Lub grow up z Sleepe?
Pola wyrasta mi z newborna z Sleepe 2.5 tog i nie wiem jaki teraz kupić śpiworek i jakiej grubości.
Zakładając, że używany będzie przez najbliższe kilka.miesięcy nim wyrośnie brać 2,5 tog czy lżejszy ?
Czy może.na ten okres nim zrobi się bardzo ciepło pptrzebny mi cieplejszy czyli.np 2,5 a na lato zwykły bawełniany?