Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas Marta "rwała sie" do siadu jak mój mąż podawał jej ręce i podciągał ją. Wtedy też tak próbowała. Jak przestał to zapomniała że tak można i usiadła prawidłowość, z pozycja czworaczej.
Kurcze, martwię się trochę że oma za szybko wstaje, że to niezdrowe dla kręgosłupa. No ale z drugiej strony co mogę jej zrobić. Nie przywiążę.
Dzisiaj chyba z 8 pobudek. Marta już się upodabnia do narzeczonego a jeszcze się nie spotkali 😂Lalia, emdar, Suszarka, Ania81, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Masz rację Ounai, nawet się nie spotkali a już się dogadują w kwestii spania🤣. Ja też się martwiłam,że Julek taki prędki ruchowo, ale tak jak piszesz "co zrobić, uwiązać ich?" Nasza fizjo powiedziała że każde dziecko rozwija się w swoim tempie,i nie ma co dziecka przyspieszyć, ale też nie ma co go spowalniać (oczywiście jak wszystko jest ok, wykonuje kolejne etapy prawidłowo itd).42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Mamusie mam już męża i córeczkę obok ❤
Dr Alis wróciła❤ jest plena energi. Musimy pilnować by nie biegała bo jak tylko się zmęczy to łapie taka nie ładna zadyszkę i kaszel który często kończy się wymiotami niestety🤷🏽♀️
Na wypisie mamy wpisane. Zapalenie płuc wywołane przez mycoplasma pneumoniae.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2021, 07:50
Enigvaa, kiniusia270, KarolinaMaria, Suszarka, SzalonaOna, Ounai, Lalia, Ania81, emdar, Fragaria, Nowastaraczka, kar_oliv, Angie1985, Inaa89, kic83, edyciak., dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualny
-
emdar wrote:Masz rację Ounai, nawet się nie spotkali a już się dogadują w kwestii spania🤣. Ja też się martwiłam,że Julek taki prędki ruchowo, ale tak jak piszesz "co zrobić, uwiązać ich?" Nasza fizjo powiedziała że każde dziecko rozwija się w swoim tempie,i nie ma co dziecka przyspieszyć, ale też nie ma co go spowalniać (oczywiście jak wszystko jest ok, wykonuje kolejne etapy prawidłowo itd).
-
SzalonaOna wrote:Heja. U mnie masakra. Jelitowka. W sensie ja załapałam. Wymiotuję dalej niż widzę od godziny
Kornela chyba że żłobka przyniosła....
U nas to samo więc łączę się w bólu..
Zaraziliśmy się od mojej chrześnicy. Wczoraj chłopcy wymiotowali, dzisiaj ja czuję się jak kupa 😥
Ale wychodzimy na prostą!
U nas w miarę lekko przeszło i tylko jeden dzień w sumie.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny