Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu pozycja Tomcia na spacer pierwsza klasa 😁😘
Motylku, cóż więcej mowic Matyldzia slodziaczek 😘Zulugula, SzalonaOna lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
My zaliczyliśmy 2,5 godzinny spacer. Tzn godzinny spacer bo kolejne 1,5 godz spędziliśmy na placu zabaw. Tymek przespał caly spacer plus godzinę jeszcze w domu po powrocie. Teraz się karmimy, zjedlismy obiad. Zaraz wraca maz z pracy. Idziemy z chlopcami do fryzjera bo już maja mega bujne czupryny a potem na kolejny spacer I plac zabaw. Trzeba wykorzystać ciepelko bo od jutra znow ochłodzenie.
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Anet.kaa wrote:My mamy chustę ale Poli ostatnio nie da się zachustować bo jest taka ruchliwa. Zanim poprzekładam te sznury to ona mi wisi bokiem chcąc zjeść kawałek chusty.
Też zaczęłam myśleć o nosidle takim chustowym, lub np o innym sposobie motania, tzw kieszonce.
Ounai czy to idzie szybko i da radę ogarnąć przy ruvhliwym dziecku? Tylko że mamy chustę 3,8m (chyba, na pewno mniej niż 4) i nie wiem czy nią da sie zmotać kieszonkę a inwestować w nową aby za 2-4 miesiące kupić nosidło jak już Pola będzie siedzieć to średnio mi się widzi.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Inaa89 wrote:Mamy upatrzona działkę w fajnej okolicy obok lasu. Jest szkola, przedszkole. Do miasta gdzie teraz mieszkamy jest stamtąd 5km. Świetny dojazd. Koszt tak gdzies ok 100zl m2 wiec mysle ze nie jest tak źle.
A Wy jakiej wielkości działki szukacie? Bo nam znow nie zależy na jakiejś ogromnej. Ma stanic tam dom, i być miejsce na basen i płac zabaw dla dzieci i starczy.A jesteś pewna że za rok ta działka jeszcze będzie? Bo np w miejscowości gdzie rozważaliśmy kupno było niecały rok temu 10 działek na sprzedaż a teraz nie ma żadnej. W sumie to nie ma nawet tych które oglądaliśmy 2 miesiące temu.
Zulu, Marta też tak jeździła
Motylku, Matylda coraz bardziej Cię przypominaSzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Siedzi u nas 2 kolegów Tymka:
- jak nie zrobisz tego i tego to pójdziesz na szczepienie!
- byłem na szczepieniu i Pani dała mi zastrzyk i nie płakałem
- a powiedział Ci tata że jesteś dzielny?
😂😂😂😂😂Martt95, kar_oliv, Zulugula, Wik89, Lalia, Suszarka, Mlodamezatka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Siedzi u nas 2 kolegów Tymka:
- jak nie zrobisz tego i tego to pójdziesz na szczepienie!
- byłem na szczepieniu i Pani dała mi zastrzyk i nie płakałem
- a powiedział Ci tata że jesteś dzielny?
😂😂😂😂😂
Nie wiem czemu ale już się nie mogę doczekać aż do Ali zaczną przychodzić koleżanki i Ala do nich oczywisice 🤣🤣❤Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Nie wiem czemu ale już się nie mogę doczekać aż do Ali zaczną przychodzić koleżanki i Ala do nich oczywisice 🤣🤣❤
Lalia, Martt95 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
My dzisiaj tez sie spacerujemy bo cudowna pogoda.
Motylku buziaki dla Matyldzi z okazji 5 miesięcy 😘😘
Mój przy Twoim Tomciu to leży jak kłoda 😂😂
Buziaki w ten piękny dzień dla wszystkich i oby nie spełniły się prognozy pogody 😁😁kic83, Zulugula, Inaa89, Wik89, Lalia, Suszarka, Nowastaraczka, kar_oliv, Ladyo, dmg111, SzalonaOna, Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
Kuba jaki gangsta 😎
Mojemu tylko grzywa na czubku powiewała 🤣
Na zdjęciu wyglądają płasko, bo akurat powiało ale normalnie to mu stoi taki irokez, na którego nie działa grawitacja 😆
Przystawilam gościa na ławce, bo dawal znaki ale cyca ani rusz, powykręcal się ciekawski i nici z jedzenia bylo , ciumknąl dwa razy i znów się wykręcał patrzec co wokół 🙈Nikaa92 lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Ounai wrote:Ja Ci powiem dlaczego, bo nawet jeśli inne dzieci są u Ciebie w domu, to i tak masz więcej luzu niż jak masz jedno dziecko które sie nudzi
Martt95 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Sami spacerowicze dzisiaj
My idziemy dopiero teraz, bo dziś był medyczny dzień. Byłam z Matyldą u neurologa i niestety chyba bez fizjoterapii się nie obędzie. Ma za słaby brzuszek, próba trakcyjna wyszła średnio. Nasza (a właściwie Iryski) fizjo 2 tyg temu nam mówiła, że jak malutka do 3 mż nie polubi leżenia na brzuchu to mamy przyjść. Dziś neurolog to potwierdził. Zwrócił też uwagę na złe ułożenie języka, ja dodałam, że często śpi z otwartą buzią i mamy iść z tym do neurologopedy. Ciągle coś...
Edit miałam też teleporadę z gastro, wyniki kału wskazują na nietolerancję laktozy 🤦♀️ tak bardzo walczyłam o kp, a teraz chyba będziemy wchodzić w karmienie mieszane z mlekiem MM bez laktozy, żeby jej ulżyć. Krople delicol już przerobiliśmy i nic nie dają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2021, 16:37
🦄 2021 r. -
Ounai wrote:My byśmy chcieli tak 1500 m2 ale 1000 m2 też mnie zadowoli. U Was to dobra cena. Jakbym miała taka to brałabym od razu
A jesteś pewna że za rok ta działka jeszcze będzie? Bo np w miejscowości gdzie rozważaliśmy kupno było niecały rok temu 10 działek na sprzedaż a teraz nie ma żadnej. W sumie to nie ma nawet tych które oglądaliśmy 2 miesiące temu.
Motylku, Matylda coraz bardziej Cię przypomina02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyOunai wrote:My byśmy chcieli tak 1500 m2 ale 1000 m2 też mnie zadowoli. U Was to dobra cena. Jakbym miała taka to brałabym od razu
A jesteś pewna że za rok ta działka jeszcze będzie? Bo np w miejscowości gdzie rozważaliśmy kupno było niecały rok temu 10 działek na sprzedaż a teraz nie ma żadnej. W sumie to nie ma nawet tych które oglądaliśmy 2 miesiące temu.
Motylku, Matylda coraz bardziej Cię przypomina.
-
U nas też dzisiaj spacer, nie było nas godzinę, czego Olek przespał może pół 😅 ale dobre i to, mamuśka przynajmniej ruszyła tyłek, a synek zażył powietrza 💪 pogoda jest przepiękna 💛💛💛
Nikaa, stylówka Kuby na medal 🏅 wygląda fantastycznie 😎😎😎
Dziewczyny, jest szansa, że będę mieć umyte okna na święta w ok. 75%😁 kuchnia i salon umyte, a sypialnia i pokój Olka od wewnętrznej strony 🤣 wiem, że dziwnie, ale w domu zamiast firanek i rolet, mamy drewniane żaluzje i one są przykręcone do sufitu, co uniemożliwia otwarcie okien na oścież do wewnątrz. W kuchni i w salonie to nie problem, bo wychodzę na balkon, ale u Olka i w sypialni trzeba te żaluzje zdjąć, a że mąż urlop zamiast w piątek będzie miał we wtorek, to te dwa okna od zewnątrz umyje po świętach 😂
Olek śpi, to może skorzystam i wyprasuje mój Mount Everest prania 🤦🤦🤦Wik89, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Nowastaraczka
mój dziś nawywijał 😂
Poszłam na spacer z dwójką dzieci, to ten zrobił awanturę, że nie zaśnie w wózku 🤦
Wróciliśmy do domu, biedna Wiki ani na lody, ani na plac zabaw nie poszła, a ten w domu zasnął 😂🤦🤷kic83, Lalia, Zulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Zuli, moj tez od dwoch dni tak jeździ, smiesznie to wyglada 😀🥰
Ja dzis karmilam na lawce i zakrylam synka taka duza pielucha, zeby go swiat nie rozpraszal 😀Lalia, Nowastaraczka, Zulugula lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023