Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Wczoraj była u mnie kuzynka zaczęła mi prawić morały na temat mojej głupoty że chcę sn sprobować o tym na jakie ruzyko się narażam itp mój mąż siedział z nami aż w końcu ze spokojem powiedział jej że albo się zamknie i przestanie mnie straszyć bo o tym czy to bezpieczne czy nie zdecyduje lekarz albo w tej chwili on odwozi ją do domu. Obrażona poszła na autobus nawet kawy nie dopiła
Ta moja Emi - siostra P co teraz urodziła. Taka sama sytuacja. Stan po 1cc. I kazali jej próbować naturalnie, bo teraz po 1 cc nie ma wskazania do 2cc. Także była nastawiona na sn. A jak ja zawiozłam do szpitala, to się nagle okazało że w ciągu tygodnia blizna na macicy się rozeszła, zrobiła cienka, do tego wielowodzie i tak czy siak ja pocięli. Także nie ma się na co nastawiać. Co ma być, to będzie -
Jednorozec mi własna mamuśka daje rady ze lepiej cc. Ale już jej powiedziałam że ma przestać i szanować moją decyzję bo ja nic wbrew lekarzowi nie robię, mam zamiar się wszystkich słuchać i tyle. Jak powiedzą mi ze nie ma postępu, że coś nie tak z blizna itd to tez nie mam zamiaru upierać się na porod SN. Póki co mam pozwolenie i działam i się cieszę. Ale "rady" innych od razu ucinam.Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Edit
Mikołaj pozdrawia z krzesełka od dziadków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 23:38
Ania81, KarolinaMaria, Zulugula, Ladyo, Iryska, Lalia, Angie1985, emdar, Ewa88 , Ulaa, Enigvaa, SzalonaOna, Martt95, kiniusia270, Tajka, Suszarka, dmg111, Nowastaraczka, Karenira, doomi03, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Martt95 wrote:Jednorozec mi własna mamuśka daje rady ze lepiej cc. Ale już jej powiedziałam że ma przestać i szanować moją decyzję bo ja nic wbrew lekarzowi nie robię, mam zamiar się wszystkich słuchać i tyle. Jak powiedzą mi ze nie ma postępu, że coś nie tak z blizna itd to tez nie mam zamiaru upierać się na porod SN. Póki co mam pozwolenie i działam i się cieszę. Ale "rady" innych od razu ucinam.
Ja też się nie nastawiam na nic, lekarz i tak będzie mieć ostatnie słowo a jeśli chodzi o blizne to ryzyko rozejścio podczad porodu jest takie samo jak ryzyko rozejscia w czasie ciąży.
Położna moja mi dzisiaj mówiła że jest naprawdę mnóstwo dziewczyn które urodziły naturalnie po cięciu bez komplikacji,
Ps zastanawiam się właśnie czy nie posłać starego po ostry kebabWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 17:08
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Annia, Miki tak wyrósł 😳💙 jakie ma piękne oczy 😍 i te zaczesane włoski 😁 a dopiero ciocia Natalka wysyłała mu mini pajacyki 😭🤣
Annia lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Hehehe, to samo pomyślałam 😂 Matylda ma 2 takie placki. Pediatra powiedziała we wtorek, że to może być alergiczne, używać emolientów, ale my już ich używamy 🤦♀️
Annia, fajnie, że trafiłaś na neonatologa. Mam wrażenie, że ci 'zwykli' pediatrzy nie znają się na bobasach. To jedna duża działka wiedzy od maluchów po 18latków.
Ounai, to prawda, że chyba chłopcy szybciej rosną. Ale fakt, że z 20 centyla Miki powędrował na 40 centyl. Za to dziewczyny ewidentnie szybciej się rozwijają, przynajmniej w przypadku Marty tak jest.
Ewa, właśnie też nie rozumiem tego fenomenu że składami. A co do ubranek na wyrost, to trzeba wziąć pod uwagę, że każde dziecko jest inne i ja mam takiego longera w domu.Ewa88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia Mikolaj wyglada super w krzeselku, jaki z niego przystojniaka. To juz taki bardzo duzy chlopczyk❤️❤️
Ladyo sliczne imie wybraliscie🤩.
Jednorozec nie sluchaj takich rad. Dobrze jej twoj maz powiedzial. Mi mama doradzala, ze lepiej cc to nie bedzie bolalo🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Karolina Matylda bedzie miala sie lepiej, pocwiczycie i problemy znikna. Super ze trafiscie na dobrego lekarza.
Annia, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Annia, Miki tak wyrósł 😳💙 jakie ma piękne oczy 😍 i te zaczesane włoski 😁 a dopiero ciocia Natalka wysyłała mu mini pajacyki 😭🤣
Lalia, Nowastaraczka, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomyślałam sobie, że jeśli macie np jakieś ubranka po swoich synlach, ale takie do rozmiaru 68 póki co, to ja chętnie zerknę i odkupię 😊 takie maleńkie nie niszczą się wcale, a po co wszystko kupować nowe 😉
-
Ania81 wrote:Chce za pytac sie czy po rotawirusie szczepionce espunmisan? Tak sie zastanawiam czy podac synkowi czy nie. Boje sie zeby nie dostal rozwolnienia.
Caly czas wisi na piersi. Widac, ze go boli nozka. Mam nadzieje, ze szybko minie
Ja normalnie dawałam. U nas kupa była normalna.Ania81 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny